Profile cover photo
Profile photo
Que Hanna
About
Posts

Post has attachment
Photo

Post has attachment
**
Kau ingat lagi tak dat guy yang pernah datang dalam hidup aku masa aku form4 sampai dia buat aku jadi macam sekarang?? okay/ selama 7bulan dia hilang lepas dia dah game aku. and aku pun kejap jatuh kejap bangun. now dia datang balik. mula-2 susah juga nak t...

Post has attachment
**

Post has attachment
**
  Assalammualaikum :) sekarang aku mula berhijab. aku cuba berubah demi mak. dan ayah. juga keluarga aku. walapun aku dengan dorang tak rapat tapi still darag daging sampai mati aku akan sayang macam mana aku sayang diri aku. mak. ayah. mama. arwah ayah. ke...

Post has attachment
**
Aku rindu sangat hidup yang allah pernah pinjamkan dulu. masa adanya arwah ayah. ak rasa kasih sayang tu. kasih sayang dari family. aku bahagia sangat :') aku ada seeorang mama yang boleh bergurau dengan aku. yang open mind dengan aku. yang cuba faham peras...

Post has attachment
**
sampai bila aku nak macam ni? sampai bila aku asyik nak sedih? aku bukan rindukan dia. tapi aku perlukan seseorang yang boleh jaga aku. yang boleh sayangkan aku. yang boleh faham dan jaga aku :') tapi macam tak ada je. aku penat menangis setiap malam. each ...

Post has attachment
**
TONIGHT. LET ME EXPRESS WHAT I FELT INSIDE MY SOUL. aku bahagia sangat sebab aku dah dapat balik kawan kawan aku dulu. dengan siblings yang aku ada sekarang.  tapi walau macam mana pun keadaan tak macam dulu.  apa kau rasa. bila ada orang suka kau. dalam ma...

Post has attachment
**
WHAT HAPPEND DO? Aku kadang tak tahu lah apa yang boleh puaskan hati aku. yang aku nampak ah. macam mana pun no one can replace family.  aku risau sangat sejak menjak ni aku asyik dapat kawan yang ajak aku weed.  dorang weed aku tak kisah. tapi kalau aku ik...

Post has attachment
**
HANGOUT WITH SYUKRI, BEHA, TIAR, HASNUL AND FEEQA. harinie aku berjalan dengan beha and feeqa ke sunway pyramid. sekian lamanya. ini kali pertama merasa girls day out wehh. beha belanja makan fullhouse, wayang cerita brick manson. thanks so much beha. insya...

Post has attachment
**
HAPPY BORN TO ME . SWEET 19 YAWW <3 aku sebak. mak aku ajak sedara mara datang ingat sebab dorang rindu ke apa tapi rupanya... sebab mak aku dah plan nak sambut birthday aku harini :') terkejut gila sebenarnya. ak tak pernah sambut birthday. aku tak pernah ...
Wait while more posts are being loaded