Profile cover photo
Profile photo
Hasrul Hassan
591 followers -
Sifu Blogger Malaysia #1
Sifu Blogger Malaysia #1

591 followers
About
Hasrul's posts

Post has attachment
RM50 Percuma Untuk Pengiklan, 3K UV Bakal Diterima
Adakah anda mencari platform untuk mengiklankan produk dan bisnes anda? Saya ada satu tawaran khas untuk anda dapatkan 3,000 unique viewers (UV) ke laman web atau blog perniagaan anda. Caranya cukup mudah.. malah anda akan diberikan kredit sebanyak RM50 sec...

Post has attachment
Cara Merawat Sakit Kulit Ekzema Bayi
Penyakit Kulit Ekzema pada Bayi dan Cara Merawat . Beberapa hari ini, saya ada kongsikan beberapa info berkaitan penyakit kulit Ekzema yang berlaku pada bayi. Ekzema pada bayi kebiasaannya disebut sebagai ruam dalam masyarakat. Jika ruam biasa selalunya aka...

Post has attachment
WhatsApp - Aplikasi Pilihan Popular Lifestyle Seluruh Dunia
Saya berani kata, siapa yang mempunyai telefon pintar (smartphone) pasti akan ada aplikasi WhatsApp. Emak saya yang tak berapa pandai guna smartphone pun ada aplikasi ini yang diakses sekali-sekala. Malah, ada syarikat Telco yang menyediakan servis khas unt...

Post has attachment
Nasi Goreng Kampung, Sup Ekor Teh O Ais
Nasi Goreng Kampung, Sup Ekor dengan Teh O Ais . Fuh .. ini adalah menu kegemaran saya kalau makan kat kedai. Nasi Goreng Kampung memang favourite sejak sebelum saya bernikah lagi. Time bujang, macam giler best makan nasi goreng ni, ia pilihan jimat untuk o...

Post has attachment
Belajar Bina Blog Untuk Jana Income
Belajar bina blog untuk menjana income ataupun pendapatan. Sejak rakan blogger Redmummy keluar muka depan akhbar satu ketika dulu, maka virallah isu bahawa blogger boleh jadi jutawan dengan menulis online. Sejak hari itu, blog tumbuh bagai cendawan, malah a...

Post has attachment
Doa Mohon Kesembuhan Penyakit Ekzema Pada Bayi
Jika anda seorang Muslim, penyembuhan penyakit terbaik adalah menerusi doa. Walaupun sudah ada pelbagai kaedah rawatan samada moden dan tradisional, namun jangan sesekali meninggalkan doa untuk memohon kesembuhan. Ini adalah kerana penyakit itu datang dari ...

Post has attachment
Penyakit Kulit Ekzema Pada Bayi
Biasa dengar penyakit Ekzema tak? Buat para ibu, tentu biasa dengan penyakit ini yang kerap dan sering berlaku pada bayi. Ekzema adalah sejenis penyakit kulit dan dikatakan paling kerap berlaku terutama kepada bayi. Malah ada laporan mengatakan satu daripad...

Post has attachment
Status BR1M Duit Masuk Akaun
Nampaknya masih ada lagi yang tidak faham mengenai beberapa status akaun dalam e-BRIM. Disebabkan kurang kefahaman ini, ada penerima Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M) terkeliru mengenai status duit BR1M mereka. Malah, ada yang menyangkakan bahawa duit BR1M me...

Post has attachment

Post has attachment
Petrol Free Untuk Penduduk Wilayah Persekutuan
Perghh .. untunglah siapa yang duduk di Wilayah Persekutuan. Saya dapat info, pihak Pemuda Barisan Nasional (BN) Wilayah
Persekutuan akan memberi bantuan petrol percuma kepada semua penunggang
motosikal di setiap kawasan Parlimen di Wilayah Persekutuan Ku...
Wait while more posts are being loaded