Profile cover photo
Profile photo
Akma Dk
18 followers -
don't judge me easily.. ^_^
don't judge me easily.. ^_^

18 followers
About
Akma's posts

Post has attachment
Public
cikgu kema on duty
assalammualaikum.. lamanya aku tak update blog kan.. sekadar untuk bagitau..aku sekarang officially jadi cikgu sudah.. posting pun area sandakan la.. jauh juga dari kampung..tapi syukurlah boleh juga ulang alik hujung minggu kan.. hehehehe aku masih belum d...

Post has attachment
Public
ikan oh ikan
Assalammualaikum.. aku sebenarnya suka bela binatang..terutamanya kucing dan ikan hiasan.. tapi entah kenapa asal aku beli ikan hiasan, mesti akan mati.. mama kata tangan aku tak boleh pelihara ikan... uwaaaaa!! sedihnya... lepas ni tak mau bela ikan.. betu...

Post has attachment
Public
STRANGER
Assalammualaikum.. lamanya... sebab susah mau online guna laptop.. mobile phone memang ada tapi macam tiada feel kan mau taip guna phone.. hahahaa.. view pun tak puas.. anyway, pagi tadi someone request follow dekat instagram and it's him.. the only strange...

Post has attachment
Public
kemuncak
Assalammualaikum.. i am hurt i am confuse i am nothing Ya Allah, aku hanya berserah kepadamu atas apa yang berlaku pada diriku di masa ini dan juga di masa hadapan.. aku terlalu lalai mengejar cinta manusia dan mengabaikan cinta-Mu kepadaku.. ♥♥ Hasil Taria...

Post has attachment
Public
dilema
Assalammualaikum.. dilema bermula bila parent kau sibuk suruh kau kahwin api kau masih belum bersedia.. hmmm... masih banyak benda yang aku mau buat selain daripada kahwin.. tapi sebenarnya inilah yang mama risau.. bila anak dia sudah hilang keinginan untuk...

Post has attachment
Public
wrong
damn! damn! damn! what i do to have u near, near, near. ~ wish you were here, Avril Lavinge Assalammualaikum.. aku tahu aku sudah mungkir janji.. i've promised before that i will write everyday.. ha ha ha.. actually aku tak tahulah apa aku rasa sekarang.. a...

Post has attachment
Public
my convocation day
Assalammualaikum.. Alhamdulillah last month i'm officially graduated from UPSI.. aku terbang dari sabah bersama mama dan bapa.. lepas tu adik aku datang dari kedah.. cerita road to convo kali ni sangat-sangat-sangat tragic.. hahahaha.. sebab? kami sampai Kl...

Post has attachment
Public
seperti yang dinanti
betapa ku ingin memilikimu sebab kau lengkapkan aku.. Assalammualaikum, hati ini, acap kali dilukai sehingga terasa aku tak mampu bertahan lagi.. hati ini, acap kali disemai janji-janji manis, sehingga aku terasa bahagia.. hati ini, sering kali berharap aga...

Post has attachment
Public
stress then write
Assalammualaikum.. this is a long long long long break by me to write something on my wall.. my life great but my emotion is easily break down.. aku rasa sangat cepat stress, dan aku sedar bahawa aku sudah lama tak menulis.. bagi aku (selain menyanyi), menu...

Post has attachment
Public
WORDS
kadang-kadang kita tidak tahu bahawa ayat yang kita lontarkan itu membuatkan orang sakit hati, terluka, dan berubah presepsi kepada kita. Oleh itu kita kena fikir apa yang kita cakapkan, kalau tak sure akibatnya plase do not spit it.. better keep silent..  ...
Wait while more posts are being loaded