Profile cover photo
Profile photo
Akma Dk
17 followers -
don't judge me easily.. ^_^
don't judge me easily.. ^_^

17 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
D.O.U.B.L.E
Assalammualaikum y'alls! sungguh lama tidak meluahkan perasaan di dalam diariku ni.. ya memang ni saja yang dicakap asal buat entry baru kan.. noob! hahahaha.. anyway, this long long long rest i've news to told ya! i'm not single anymore.. now i'm double.. ...
D.O.U.B.L.E
D.O.U.B.L.E
alahaicikkema.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
tawar
i don't know since when, i can't cry anymore, i can't stand for this anymore, i can't anything.. the butterfly already died, i am sorry. ♥♥ Hasil Tarian Jemari Cik Kema ♥♥
Add a comment...

Post has attachment
zombie
Assalammualaikum... minggu ni aku rasa macam zombie sudah.. ke sana ke mari terbubut-bubut macam tak cukup tanah dipijak.. ha ha ha ha... ingatkan masa belajar ja dalam keadaan ni.. ni sudah masuk ke alam kerja pun masih lagi.. inilah cabaran sebagai tenaga...
Add a comment...

Post has attachment
The new life begins
Assalammualaikum... Alhamdulillah sudah sebulan aku menjalankan tugas sebagai cikgu.. dan baru-baru ni aku dapat offer dari MRSM untuk jawatan yang sama.. tapi tawaran tu di Besut.. aku memang harap dapat MRSM tu tapi bila terkenangkan di Besut, alamak! ter...
Add a comment...

Post has attachment
cikgu kema on duty
assalammualaikum.. lamanya aku tak update blog kan.. sekadar untuk bagitau..aku sekarang officially jadi cikgu sudah.. posting pun area sandakan la.. jauh juga dari kampung..tapi syukurlah boleh juga ulang alik hujung minggu kan.. hehehehe aku masih belum d...
Add a comment...

Post has attachment
ikan oh ikan
Assalammualaikum.. aku sebenarnya suka bela binatang..terutamanya kucing dan ikan hiasan.. tapi entah kenapa asal aku beli ikan hiasan, mesti akan mati.. mama kata tangan aku tak boleh pelihara ikan... uwaaaaa!! sedihnya... lepas ni tak mau bela ikan.. betu...
Add a comment...

Post has attachment
STRANGER
Assalammualaikum.. lamanya... sebab susah mau online guna laptop.. mobile phone memang ada tapi macam tiada feel kan mau taip guna phone.. hahahaa.. view pun tak puas.. anyway, pagi tadi someone request follow dekat instagram and it's him.. the only strange...
Add a comment...

Post has attachment
kemuncak
Assalammualaikum.. i am hurt i am confuse i am nothing Ya Allah, aku hanya berserah kepadamu atas apa yang berlaku pada diriku di masa ini dan juga di masa hadapan.. aku terlalu lalai mengejar cinta manusia dan mengabaikan cinta-Mu kepadaku.. ♥♥ Hasil Taria...
Add a comment...

Post has attachment
dilema
Assalammualaikum.. dilema bermula bila parent kau sibuk suruh kau kahwin api kau masih belum bersedia.. hmmm... masih banyak benda yang aku mau buat selain daripada kahwin.. tapi sebenarnya inilah yang mama risau.. bila anak dia sudah hilang keinginan untuk...
Add a comment...

Post has attachment
wrong
damn! damn! damn! what i do to have u near, near, near. ~ wish you were here, Avril Lavinge Assalammualaikum.. aku tahu aku sudah mungkir janji.. i've promised before that i will write everyday.. ha ha ha.. actually aku tak tahulah apa aku rasa sekarang.. a...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded