Profile cover photo
Profile photo
Awatief abd samat
6 followers
6 followers
About
Awatief's posts

Post has attachment
KUKU MENDEDAHKAN RAHSIA PENYAKIT ANDA
Assalamualaikum semua, Baca tajuk entry saya yakin, anda semua mesti terus belek kuku. Kan, kan kan.. Sebenarnya dengan melihat keadaan kuku, kita dapat mengesan beberapa penyakit yang sedang di hadapi oleh kita ataupun orang di sekeliling kita. Kuku dapat ...

Post has attachment
KUKU MENDEDAHKAN RAHSIA PENYAKIT ANDA
Assalamualaikum semua, Baca tajuk entry saya yakin, anda semua mesti terus belek kuku. Kan, kan kan.. Sebenarnya dengan melihat keadaan kuku, kita dapat mengesan beberapa penyakit yang sedang di hadapi oleh kita ataupun orang di sekeliling kita. Kuku dapat ...

Post has attachment
KUKU MENDEDAHKAN RAHSIA PENYAKIT ANDA
Assalamualaikum semua, Baca tajuk entry saya yakin, anda semua mesti terus belek kuku. Kan, kan kan.. Sebenarnya dengan melihat keadaan kuku, kita dapat mengesan beberapa penyakit yang sedang di hadapi oleh kita ataupun orang di sekeliling kita. Kuku dapat ...

Post has attachment
AKIBAT STRESS PUNCA MUKA NAMPAK BERUSIA DAN CEPAT BERKEDUT
Assalamualaikum semua, Pernah tak anda alamai stress yang melampau seperti benda yang anda hadapi tu tak boleh nak di selesaikan? Apa orang selalu cakap? Antara hidup dan mati . Tak perlu la sampai macam tu kot. Setiap perkara ada jalan penyelesaiannya. Kit...

Post has attachment
TIPS PENJAGAAN MUKA : RESEPI MASKER MUKA SEMUDAH 1 2 3 DENGAN BAHAN SEMULA JADI
Assalamualaikum semua, Nak pergi SPA setiap minggu mahal kan?? Nak pergi sebulan sekali pun kadang-kadang kena buka purse dulu check cukup tak nak buat belanja hidup. Duit sekarang macam-macam nak guna. Akhirnya kecantikan diri di abaikan. Alahai jangan la ...

Post has attachment
SEMBELIT PUNCA GEMUK
Assalamualaikum semua, Ada di kalangan anda di luar sana yang sering mengalami SEMBELIT tahap nak nagis dalam bilik termenung?? Haha... Jangan gelak tau sebab memang ada yang mengalaminya. Sangat tersiksa proses pembuangan air besar waktu itu. Pernah juga s...

Post has attachment
SAKIT KEPALA MELANCONG KE LANGKAWI
Assalamualaikum semua Masih mood cuti sekolah. Cuti tambahan yang diberi Kementerian Pelajaran digunakan untuk menyiapkan Bahan Bantu Mengajar(BBM) pula. Hari tu dah puas jalan sakan ke Langkawi. Habis shopping sakan nasib ada duit nak balik nek ferri. Kala...

Post has attachment
BERTENAGA MEMBUAT KERJA WALAUPUN LETIH BEKERJA SEHARIAN
Assalamualaikum semua. Hari minggu anda semua plan aktiviti apa hari ni??Rehat sepenuh masa ke? Kerja harian yang banyak sangat memenatkan. Betul tak? Cuba bayangkan untuk kaum wanita, bangun pagi, mandi & solat subuh, kemudia sediankan breakfast untuk fami...

Post has attachment
LAKSA JOHOR YANG MENGANCAM DI PULAU MUTIARA
Assalamualaikum semua. Salam Maulidur Rasul. Mari kita selawat ke atas junjungan besar Nabi Muhammad SAW. صَلَّى اللهُ عَلَى مُحَمَّد Selawat Allah ke atas Muhammad صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ Selawat salam dipohon lagi صَلَّى اللهُ عَلَى مُحَمَّد Selaw...

Post has attachment
ATASI LENGUH BADAN DAN LUTUT KALAU TAKNAK CEPAT BERTONGKAT
Assalamualaikum semua sahabat Semakin meningkat usia semakin banyak penyakit yang datang. Salah satu daripadanya ialah sakit-sakit sendi ataupun lenguh-lenguh badan terutama di bahagian pinggang, bahu, lutut dan seangkatan dengannya. Mesti ramai di luar san...
Wait while more posts are being loaded