Profile

Cover photo
Matthew Werkhoven
Works at Bidvest Deli XL
Attended ITIL
161 followers|109,026 views
AboutPosts

Stream

Matthew Werkhoven

Shared publicly  - 
 
Serena, Maarten, Marco en Stijn bedankt voor de te gekke Masterclass over de online filosofie van Deli XL. 
Kan niet anders dan dat dit onze ultieme usp wordt!
 ·  Translate
1
Add a comment...

Matthew Werkhoven

Shared publicly  - 
 
Laatste puntjes op de i voor de start van de pilot xml-assortiment -orders en -factuur in opdracht van WestCord Hotels. Komende 2 weken pilot op locatie Delft, daarna uitrol over de 14 locaties. Dan hebben we er weer 17500 netwerk orderregels erbij (nu handinvoer).
 ·  Translate
1
Add a comment...

Matthew Werkhoven

Shared publicly  - 
 
Loop ik hopeloos achter als ik zeg dat Deli XL en Augmented Reality vast heel dikke vrienden kunnen worden?
 ·  Translate
1
Rene van Gelderen's profile photoMatthew Werkhoven's profile photo
3 comments
 
Gedaan, mooie resultaten zeg! Een (nog) onbegraasd weiland op commercieel gebied in onze business als je het mij vraagt.
 ·  Translate
Add a comment...

Matthew Werkhoven

Shared publicly  - 
 
Noorderpoort College begonnen met 600 netwerk (xml) orderregels per week i.p.v. fax. Uitrol over de locaties loopt nog dus regelaantal gaat oplopen.
Jan Kruijdenberg bedankt voor de info :-)
 ·  Translate
2
Add a comment...

Communities

9 communities

Matthew Werkhoven

Shared publicly  - 
 
Gisteren de eerste elektronische orders met onze nieuwe leverancier Veltman Vis Harlingen uitgewisseld. Alle betrokkenen bedankt voor de voorbereidingen en de inzet. Hierdoor verliep de livegang gesmeerd.
Op naar de volgende!
 ·  Translate
1
Add a comment...

Matthew Werkhoven

Shared publicly  - 
 
@ Jan Kruijdenberg. Hoeveel XML orderregels ook alweer?
 ·  Translate
1
Rene van Gelderen's profile photoMatthew Werkhoven's profile photo
2 comments
 
Het beginnen flink serieuze getallen te worden!
 ·  Translate
Add a comment...
Communities
9 communities
Education
 • ITIL
  Information Technology Infrastructure Library
  Referentiekader voor het inrichten van de beheerprocessen binnen een ICT-organisatie. ITIL is een reeks van best practices (de beste praktijkoplossingen) en concepten. Het resultaat van procesimplementatie met behulp van ITIL is vergelijkbaar met de ISO 9000-regulering in de niet-ICT-branche, waarbij alle onderdelen van de organisatie zijn beschreven en in een bepaalde hiërarchie qua bevoegdheid/verantwoordelijkheid zijn gerangschikt.
 • PDI
  Informatica Algemeen
  Helpdesk MH.1: Toegepaste automatisering MH.2: Office 2000 Systeembeheer MX.1: Beheer van IT-infrastructuren MX.2: Organisatie en IT-beheer
 • Middle Management
  Algemene Managementkennis en dat van functionele deelgebieden
  Inrichten van de organisatie Inspelen op omgevingsfactoren Strategie en doelstellingen Samenstellen van een portfolio Configuraties van organisaties Inrichten van de organisatie Leiderschap en cultuur Personeelsmanagement Kwaliteitsmanagement Prestatiemanagement Organisatie en leidinggeven Leiderschapsstijlen en rollen Gesprekstechnieken, HRM-gesprekken, werkoverleg Timemanagement Samenstellen en ontwikkelen van teams
 • Bedrijfscorrespondentie
  Nederlands
  Grammatica Spellingsregels Interpunctie Stijl (zinsbouw en woordkeus) Diverse zakelijke brieven Zakelijke uitdrukkingen
 • NIMA Basis Marketing
  Marketing
  Inleiding in de marketing Missie Doelgroep en segmentatie Unique selling propositions (USP’s) Omgevingsfactoren Macro-, meso-, micro-omgeving Marktbegrippen Vraag en aanbod Consumentengedrag Inleiding in het consumentengedrag Black-boxmodel Marktonderzoek Beginselen marktonderzoek Soorten onderzoek Marketingmanagement Management en organisatiestructuren De marketingfunctie in de organisatie E-marketing Product Productlevenscyclus Positionering Merkenbeleid Prijs De functie van prijs Prijsbepaling Distributie Distributiefunctie en strategieën Kengetallen Communicatie Marketingcommunicatie Reclame Public relations (PR) Sponsoring Verkoop
 • MTS
  Werktuigbouwkunde
 • MAVO D
  Nederlands, Engels, Duits,
Work
Occupation
IT-Projectmedewerker / E-Business Consultant Bidvest Deli XL
Skills
Participatie + advies in- en begeleiding van e-businessprojecten en implementaties. Advies + training in bestelmethodieken / systematieken en facilitaire informatiesystemen.
Employment
 • Bidvest Deli XL
  E-Business Consultant, present
  Coördinatie, advies, training e-business implementatie projecten
 • Korps Nationale Reserve (Deeltijd)
  Militair Algemeen, 2014
  Bewaakt en beveiligt het Nederlandse grondgebied; - bewaken en beveiligen van vitale objecten in Nederland: bijvoorbeeld militaire locaties, havens en energiecentrales. - militaire steun bij rampenbestrijding: bijvoorbeeld bij watersnood, of het afzetten van gebieden bij uitbraken van dierziekten. - militaire steun bij handhaven openbare orde en veiligheid; - ondersteunen van hun eigen brigade bij grote oefeningen; - ondersteunen bij militaire transporten in Nederland; - ondersteunen militaire eenheden tijdens vertrek of terugkeer van uitzending; - militaire steun bij grote evenementen, bijvoorbeeld de Vierdaagse van Nijmegen; - ceremoniële activiteiten, bijvoorbeeld Prinsjesdag en herdenkingen
 • Bidvest Deli XL
  Contactpersoon Bedrijfshulpverlening, 2014
  Coaching / sturing van BHV-Ploegleiders en BHV-ers Opzetten en beheren van de BHV-organisatie Zorgen voor opleiding en oefening van de bedrijfshulpverleners Rapporteren aan Hoofd BHV Communiceren met werkgever en medewerkers en met externen zoals de professionele hulpverleningsdiensten.
Basic Information
Gender
Male