Profile cover photo
Profile photo
Tony de Bruijn Bekledingen
6 followers
6 followers
About
Posts

Post has attachment
Vanaf nu ook in onze webshop te krijgen, alle losse tapijtdelen voor de Citroën DS Pallas op www.citroendstapijt.nl 
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2014-02-18
8 Photos - View album

Post has attachment
Vandaag kregen we onverwachts bezoek van deze zeer mooie maar toch uiterst aparte 2001 PT Cruiser. De eigenaar heeft deze auto door de jaren heen volledig gecustomized en hopelijk mogen wij binnenkort ons steentje bijdragen door het interieur te pimpen. Wij hebben er nu al zin in, voor de mensen die meer van deze auto willen zien kijk op www.blackcruiser.nl
Photo
Photo
2014-02-10
2 Photos - View album

Post has attachment
De eerste week van februari zit er weer op, deze week was weer lekker druk met hieronder een handje vol werkzaamheden. Een cover voor deze blauwe E-type, de buitenband van de ruggen van deze E-type stoelen vervangen door leder dat we speciaal hebben laten kleuren om exact bij de rest van de stoel te passen, de wangen van 2 Peugeot GTI stoelen vervangen en 2 grote lounge sets staan ook weer klaar om afgeleverd te worden. Tijd voor weekend....
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2014-02-09
5 Photos - View album

Post has attachment
Een impressie van deze fantastische beurs in Maastricht: deze foto's zijn gemaakt van enkele auto's in de Westhal, van het aanbod van al het andere moois hebben we helaas niets, geen tijd voor gehad. Drie drukke dagen met zaterdag en zondag als uitschieters stonden garant voor veel bezoekers op onze stand. We mochten oude bekenden begroeten en sloten koffie drinken, we hebben veel informatie verschaft over ons vak aan geïnteresseerden en af en toe genoten we zelf ook van alles wat rondom ons stond te blinken. Een zeer geslaagde beurs en we hopen 2015 er weer te staan.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2014-01-20
15 Photos - View album

Post has attachment
Stand staat klaar, wij zijn er klaar voor, over 10 gaan de deuren open. Laat die mensen menigte maar komen.@interclassis&topmobiel
Photo
Photo
2 Photos - View album

Post has attachment
Tapijtset Citroën DS Pallas in de kleuren rood, grijs en bruin te verkrijgen.
PhotoPhotoPhotoPhoto
2014-01-14
4 Photos - View album

Post has attachment
Onze webshop is online!!!!!!!!
www.citroendstapijt.nl
Onze webshop speciaal voor tapijtsetten voor Citroën DS Pallas die wij zelf ontwikkeld hebben is online en tevens ook meteen gekoppeld aan onze facebook pagina. 
In samenwerking met DS specialisten hebben wij met oog voor originaliteit een perfect ogende en passende tapijten set voor de DS Pallas ontwikkeld. Deze sets zijn reeds met succes getest in verschillende DSen. De sets zijn te bestellen in het bruin, grijs en rood.

Post has attachment
Voor zover een goed begin van 2014, we hebben nieuwe reclamezuilen aan het pand en we zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het Interclassics en Topmobiel aankomend weekend in Maastricht. De auto's staan klaar, wij hebben er zin in, hopelijk treffen we u daar!!
PhotoPhotoPhotoPhoto
2014-01-13
4 Photos - View album

Post has attachment
Met het slechte weer dat ook weer vandaag gehad hebben is het toch belangrijk dat je auto zo goed mogelijk "waterdicht" is. Zo hebben wij vandaag voor een klant de rubbers van zijn 1976 Ford LTD vervangen.
Photo

VERLICHT UW ENERGIEVERBRUIK....deze week hebben wij onze TL-verlichting in het gehele bedrijfspand laten vervangen door een energiezuinig en milieuvriendelijk verlichtingssysteem....vervanging door vrijwel 100% recylclebare TL5 buizen ofwel LED....investeringsaftrek....( EIA)....EN en en jawel: CO2 reducerend met 47%..goe bezig! Met dank aan Memostar Relightning.
Wait while more posts are being loaded