Profile cover photo
Profile photo
Dorian Hawckmoon
101 followers
101 followers
About
Posts

Post has attachment
Nova setmana i recordarem un altre clàssic de les sales de recreatius, avui anem molt lluny, avui recordarem Galaga.
Galaga, també conegut com Galaxians, es un cas molt curiós, doncs molta gent que et parla dels records que li porta el clàssic "mata marcians" conegut com Space Invaders, realment tenen el record visual del Galaga i no pas del veterà videojòc de l'any 1978.
De totes formes, es ben cert que Galaga agafava el testimoni del Space Invaders, millorant-lo tant a nivell gràfic com sonor.
Els marcians als que teniem que fer front, també es desplaçaven ordenadament en sentit horitzontal, però aquests llançaven perillosos atacs kamikaces contra la nostra nau. Afortunadament aquesta responia de manera força àgil i amb una cadència de foc, més rapida que al Space.
Galaga és un joc excel·lent, un clàssic intemporal i d'una estètica molt elegant. Com tots els jocs als que fen referència, aguanta perfectament més d'una i dues partides i és ideal, per posar a prova els reflexes, d'aquests anomenats avui dia Gamers. Hi hauria moltes sorpreses.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ja han sortit els jocs nominats a les diferents categories dels The Academy Adventure Gaming, coneguts com els premis Origin.
Destacant a millor joc de taula, títols com Dice Forge, Gloomhaven o The Godfather. Com a millors jocs de cartes, Hero Realms o The Lost Expedition. Com a jocs col·leccionables tenim Dc Comics Dice Masters o l'incombustible HeroClix. Com a joc familiar el Bunny Kingdom que veurem la setmana que ve en botigues, Azul o Sagrada.
Add a comment...

Post has attachment
Sembla que després de l'èxit del kickstarter de Batman, toca acabar d'esprémer la vaca i els nois de IDW Games, s'han afanya a anunciar Batman The Animated Series.
Batman, al igual que Spiderman i pocs més, són capaços d'aguantar més d'una sèrie regular de còmics, així com varies línies d'animació.
Així doncs, IDW vol caçar en aquest camp de joc i ens portarà un joc de minis, amb l'ambientació de la famosa i premiada sèrie d'animació dels anys 90.
Add a comment...

Post has attachment
Arranquem un altre setmana, recordant un clàssic de les recreatives dels anys vuitanta i noranta, avui tornem als jocs de Ninjas, avui recordarem Ninja Gaiden.
Ninja Gaiden, va ser conegut popularment a Europa com Shadow Warriors.
Com era habitual, va tenir diverses conversions a consoles i ordinadors de l'època i alguna més, de força recent.
En una dècada, on semblava que tot el que estava relacionat amb Ninjes, tenia molta acceptació, Shadow Warriors va intentar aportar alguna cosa més, al sobre-poblat gènere dels "jo contra la barriada".
Seguin la línia dels populars Double Dragon o Golden Axe, a Shadow Warriors controlàvem un espectacular Ninja que repartia a tort i a dret. Però el que el feia realment espectacular, eren els seus moviments.
Veure com el nostre Ninja, aprofitava les parets i altres elements d'escenografia, per penjar-se o donar espectaculars giravoltes enrere, mentre enganxava del coll, algun enemic i el llançava per sobre d'ell, era excitant, en una època on els cinemes ens bombardejaven amb pel·lícules d'acció.
Encertadament, no estàvem sols a l'aventura i la maquina ens donava la opció, de que un segon company ens ajudés en la nostre tasca d'anar obrint cranis pels carrers.
Per la resta, el joc, seguia els plantejaments habituals d'anar completant fase rera fase, fins al repte final.
Shadow Warriors va ser un bon joc, adictiu i entretingut com pocs, que va saber trobar-se un lloc i que encara podem disfrutar avui dia.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Avui Skull Tales, el joc que fa temps va viure un altre projecte de finançament, torna a la plataforma kickstarter, per una re-visió del joc, amb una actualització de les il·lustracions, material e imagino que una actualització de les mecàniques de joc.
Aquells que us agradin les històries de pirates i ho vogueu barrejar amb mecàniques Dungeon Crawler, aquest joc us pot interessar.
Skull Tales
Skull Tales
kickstarter.com
Add a comment...

Post has attachment
Iniciem una nova setmana repassant un altre dels clàssics dels salons recreatius, avui tornem al Far West amb Gunsmoke.
Gunsmoke, es dins del grup de jocs ambientats en el Far West, que va assolir molt d'èxit i va veure alguna conversió "no oficial" als ordinadors, de la ma de Topo Soft amb Desperado.
El plantejament era el mateix del clàssic Commando, scroll vertical amb perspectiva zenital, amb una diferencia del sistema de trets.
A diferencia de Commando, el nostre pistoler sempre dispara endavant i disposava de dos botons addicionals, per dirigir el foc cap els costats, cosa que complicava una mica el control o si més no, el feia una mica incòmode.
Per la resta estem davant de l'objectiu de sempre, anar avançant pels nivells fins arribar a l'enemic final i completar així les diferents fases del joc.
GunSmoke, es un gran joc, molt divertit, entretingut i difícil.
Com sempre, perfectament actual i aguanta encara algunes partides.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Si us agraden els jocs de supervivència post-apocalíptics, aquest dies busca finançament a la plataforma kickstarter, Exo.
Joc que ofereix diferents variants, en funció al nombre de jugadors i que ens presenta una sèrie de minis força interessants.
El joc de pares Espanyols, serà publicat en diversos idiomes.
Add a comment...

Post has attachment
Dons apa si volíeu caldo, doncs dues tasses. Els nois de FFG anuncien X-Wing segona edició. Que es el mateix que dir, que us ho tornem a vendre tot el mateix, amb quatre variacions i això si, amb un fantàstic kit de conversió, perquè podeu utilitzar totes les naus de la primera edició. Ni sigui que els centeners de euros que us vareu gastar amb la broma, no serveixin per rés.
X-Wing Second Edition
X-Wing Second Edition
fantasyflightgames.com
Add a comment...

Post has attachment
Comencem una nova setmana recordant un altre dels clàssics dels salons recreatius dels vuitanta i principis dels noranta.
Avui li toca el torn a Black Tiger, arcade adicctiu com el que més, que com era habitual a l'època, va ser exportat a diferents formats, tant de consoles com ordinadors.
Black Tiger, estava ambientat en un entorn medieval fantàstic, on el nostre protagonista anava avançant per una sèrie de cavernes, amb l'ajuda d'una cadena i un bon arsenal de ganivets.
Però com es habitual en aquest tipus de jocs, amb l'armament no n'hi ha prou i calia també, tenir uns bons reflexes i habilitat, per anar sortejant les zones on calia, que el nostre heroi utilitzes la seva agilitat, per anar escalant i sortejar els abismes que ens trovàbem.
Als mateixos Dungeons, i podíem trobar individus, que ens oferien millores en el nostre equipament, per tal d'ajudar-nos a derrotar el monstre habitual, de final de nivell.
Black Tiger, va ser un èxit i com tots els que comentem per aquí, aguanta perfectament el pas dels anys, oferint diversió i adrenalina a parts iguals.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Black Rose Wars, es un altre d'aquests interessants projectes que esta buscant finançament, aquests dies per la plataforma kickstarter.
Black Rose wars, es un joc de lluita entre mags, a l'estil del Mage Wars o Wiz Wars, on els nostres protagonistes es mouran per un taulell modular canviant en cada partida, per aconseguir punts de victòria, que els permeti alçar-se com als nous protectors de la llotja de la Rosa Negre.
Joc molt interessant, ambientat en un univers similar al renaixement Italià, amb unes minis molt currades i tot un plantejament força espectacular.
Black Rose Wars
Black Rose Wars
kickstarter.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded