Profile cover photo
Profile photo
Dorian Hawckmoon
101 followers
101 followers
About
Posts

Post has attachment
Un altre dels jocs que està buscant finançament aquests dies a la plataforma kickstarter es Getaway Driver.
Si voleu sortir una mica dels jocs habituals i buscar quelcom menys comú, Getaway driver ofereix una persecució policial de pel·lícula, en un joc per a dos jugadors, carregat de losetes cartes i mepples en forma de vehicles.
Getaway Driver
Getaway Driver
kickstarter.com
Add a comment...

Post has attachment
Si esteu cansats de Dungeons crawlers i sou més de batalles interestel·lars entre flotes de grans creuers, aquests dies esta buscant finançament per kickstarter Red Alert Space Fleet Warfare.
Sembla ser que el joc utilitza les mecàniques del Command and Colours, es a dir, l'activació parcial de determinades naus i determinats sectors.
El joc pinta be i l'esmentat sistema és ràpid i assequible per a qualsevol tipus de jugadors.
Add a comment...

Post has attachment
Els nois del plàstic, Coolmini, ens anuncien un joc de taula amb la llicència del divertit còmic, Kick-Ass. Veurem que en treuen de tot plegat i si el joc val realment la pena, doncs les minis segur que si.
Add a comment...

Post has attachment
Comencem un altre setmana recordant un clàssic de les recreatives, avui li toca el torn a Cavelon.
Segurament molta gent recorda Cavelon, més per la conversió que en va fer Ocean pels ordinador de vuit bits, que no pas per la veterana maquina recreativa.
Estem davant un joc del l'any 1983, amb un apartat gràfic que seguia els patrons de l'època, es a dir, poc espectaculars, però suficients per transportar-nos a un mon màgic i encisador.
Al joc, controlàvem un cavaller amb armadura a lloms del seu cavall, disposat a endinsar-se pels diferents laberints, infestats d'enemics, fins arribar al seu objectiu.
Cavelon era això, un laberint, on havíem de saber molt be, en quin moment avançar, doncs aquest estava infestat d'enemics, que seguien una sèrie de rutines de moviment. El nostre objectiu, aconseguir els diversos trossos de porta, repartits pel mapejat i que un recollits, ens donaria accés al següent nivell.
Joc divertidíssim al igual que difícil. Al seu moment, vaig aconseguir arribar al nivell 5, avui dia, soc incapaç de finalitzar el primer.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Trickerion torna a kickstarter per oferir-nos una nova versió millorada i una expansió en solitari.
Trickerion es un euro-game dels durs, qui l'ha provat en parla meravelles, però també deixa clar que no es un joc per tots el públics.
Controlem uns prestidigitadors als que hem d'ajudar a aconseguir els millors espectacles de la ciutat, millorant el seu nivell de trucs, ajudants, components i qualsevol cosa que serveixi per ser millor que els nostres rivals.
Sens dubte el joc que millor reflecteix l'ambientació del llibre del Prestige.
Add a comment...

Post has attachment
Doncs ja tenim un altre dels pesos pesants d'aquest any dinamitant kickstarter.
Es tracta de Solomon Kane, el personatge creat pel pare de Conan Robert E, Howard.
Personalment més interessant que el Cimeri, Solomon Kane és un altre jocs de minis tàctic, on l'espectacularitat d'aquestes és sens dubte el plat fort d'un projecte on sempre, el més important és veure la quantitat de plàstic que és desbloqueja.
Solomon Kane
Solomon Kane
kickstarter.com
Add a comment...

Post has attachment
Actualment a la plataforma kickstarter, tenim aquests 1347 The Black Plague Boardgame, que busca finançament.
1347 és un Euro Game d'accions programades en diferents àrees i que té per objectiu l'erradicació de la malaltia de la pesta Negre en un poble coster.
El joc combina diferents mecàniques ja conegudes, amb uns components força atractius i una ambientació prou interessant.
A la web del projecte en podeu veure vídeos explicatius de com funciona el joc.
Sembla ser que s'ha desbloquejat l'idioma castellà, per tots aquells que tingueu problemes amb la llengua de Shakespeare.
Add a comment...

Post has attachment
Nova setmana i com estem fent els darrers mesos, toca recordar un altre dels clàssics de les sales de recreatius. Avui li toca el torn a Bionic Commando.
Bionic Commando, es un altre d'aquests clàssics que va ser convertit a múltiples plataformes, tant en consoles com ordinadors.
El joc que presenta una dificultat força elevada, era un arcade d'avançament horitzontal, però amb amb varis nivells d'alçada.
Això era degut, a que el nostre soldat biònic, que venia armat amb un fusell que podiem anar millorant, com era habitual en aquests tipus de joc, tenia el seu punt fort en el braç biònic, que portava instal·lat.
Amb aquest braç, el nostre protagonista, podia escalar, balancejar-se i atacar als enemics i per tant, accedir a nivells més elevats.
Bionic Commando, tenia un nivell tècnic força elevat, tal vegada no arribava als de l'anteriorment comentat Willow, però també estem parlant d'un joc de l'any 1987, desenvolupat doncs, dos anys abans i això en aquests sector, es un marge de temps important.
Així doncs, Bionic Commando, és un d'aquests jocs totalment recomanables i que avui dia encara es deixen jugar, prometen dosis de diversió i emoció, cosa gens fàcil.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Els nois de FFG, anuncien un nou producte "original" Heroes of Terrinoth.
A ningú se li escapa que el joc, en més o menys mesura, veu del joc de cartes Warhammer Quest the adventure card game, del que fa uns mesos la pròpia FFG en va perdre la llicència.
Així doncs, el més senzill i rentable és passar les mecàniques a un producte de llicència pròpia, com son els mons de Terrinoth.
Heroes of Terrinoth, es un joc de cartes cooperatiu, que segurament s'anirà nodrint d'expansions per tal d'ampliar el sempre justet core.
Heroes of Terrinoth
Heroes of Terrinoth
fantasyflightgames.com
Add a comment...

Post has attachment
Els nois de Monolith Board Games, retornen a kickstarter amb una nova versió d'un dels seus primers èxits, Mythic Battles Phanteon.
MBP, es tracta d'un joc de minis tàctic, inspirat en la mitologia grega.
El projecte permet obtenir tots els objectius que és van aconseguir al primer projecte de finançament, més els nous que pugin anar sortint.
Estem parlant doncs, d'un projecte titànic, imprescindible per tots aquells que els agradin les bones minis, la mitologia grega i les pelis de Furia de Titanes.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded