Profile cover photo
Profile photo
Leinonen Janne
209 followers -
https://www.facebook.com/jannejleinonen/
https://www.facebook.com/jannejleinonen/

209 followers
About
Leinonen's posts

Post has attachment
Hyvä summaus Beniltä.

Post has attachment
Ehdokassitoumus tänään allekirjoitettu. Siitäpä alkaa matka kohti maakuntavaaleja. #kokoomus #kainuu
Photo

Post has attachment
Ben kyllä summaa jälleen hyvin asiat pakettiin.

Post has attachment
Great video about #EU

Post has attachment
Mielenkiintoinen aihe. Varmasti jännä keskustelu tulossa. Keskustelemassa Atte Kaleva (kok.), Ozan Yanar (vihr.) ja Suldaan Said Ahmed (vas.) sekä moskeijahankkeen vetäjä Pia Jardi.

Vaalitulos oli 22 ääntä. Sillä ei valtuustoon päästy mutta omat odotukset meni rikki. Kiitos äänestäjille.
Tämähän oli toki vain alkulaukaus minun politiikan harrastamiselle. Seuraaviin vaaleihin lähetään jo sitten paljon kärkkäämmin kun nyt on otettu harjoitus askeleet.
Suunta on positiivinen kun nyt jo näin pienellä panostuksella löin omat tavoitteet.

Post has attachment
Kinkkuselfie. Vaalikinkku. Ei nättiä vaan hyvää.
Photo

Post has attachment
Jos ei vielä ole tullut käytyä äänestämässä, huomenna vielä ehtii. Tässä on liuta hyviä ehdokkaita täällä Kajaanissa. #kuntavaalit #kokoomus #kajaani #kainuu
Photo

Post has attachment
Tässä hyviä pointteja viime aikojen toistuvien terrori-iskujen vuoksi. Suomessa ohje on aina ollut, että ei pidä antaa valtaa pelolle ja vihanlietsojille. Se on hyvä ohje, samaan tyyliin kuin legendaarinen keep calm, and carry on. Sillä oli sama tarkoitus, ei saa antaa pelolle valtaa. Oli toki hieman pelottavampi vastus silloin ja sitä suuremmalla syyllä meillä pitää olla "stiff upper lip".
Siihen terroristit pyrkivät, että me pelättäisiin ja vihattaisiin. Heidän tarkoitus on täysin lyödä kiilaa väliin ja aiheuttaa pelkoa sekä vihaa, ja sitä kautta saada meitä eurooppalaisia provosoitua sortamaan muslimeja, maahanmuutajia jne. mitä he voivat sitten käyttää keppihevosena saadakseen lisää heidän puolelleen. Se jos me täällä kohdellaan kaltoin muslimeja tai muita maahanmuuttajia, se on sama kuin kylvettäisiin terrorismiä. Sitä nämä tahot käyttää hyväkseen.
Mutta nytkin vaikka taas näyttää synkältä, ei pidä omaa muistia tuudittaa kultaiseen menneisyyteen, sillä Euroopassa tehtyjä ja yritettyjä terrori-iskuja oli enemmän 10 vuotta sitten. Ja jos katsoo 70-80 lukua niin se on ollut todella surullista aikaa.
Kyllä kaiken kaikkiaan maailma on menemässä rauhallisempaan suuntaan. Meillä on kaikki avaimet käsissä kun vaan ylläpidetään suvaitsevaisuutta ja ajetaan eteenpäin ihmisoikeuksia ja koulutusta. Ennen kaikkea naisten oikeuksia pitää ajaa niissä maissa missä niitä ei ole. Siitä se yhdenvertaisuus lähtee kasvamaan ja viha sekä pelko häviää.
https://en.wikipedia.org/wiki/Terrorism_in_Europe

Post has attachment
Nämä BenTV -pätkät on kyllä mainioita tiivistelmiä.
Wait while more posts are being loaded