Profile cover photo
Profile photo
norhaliza saidun
11 followers
11 followers
About
Posts

Post has attachment
Shaklee news in Kosmo - Rungkai Mitos Penyusuan Bayi
Add a comment...

Post has attachment
APA PERSEDIAAN SEBELUM PEMBEDAHAN INJAP JANTUNG?
PART 1 Assalammualaikum dan Selamat Malam semua.  Lama betul Liza tak updated blog ni. Ada yang rindu ke? Liza doakan semua pembaca blog Lizadzri  berada dalam keadaan sihat sejahtera. Amiinn. Hari ini 02 November 2017. Genap 1 tahun Liza dimasukkan dalam w...
Add a comment...

Post has attachment
SELAMAT TAHUN BARU 2017
Assalammualaikum Semua. Liza doakan semua pembaca blog Lizadzri sihat sejahtera hendaknya. Hari ni dah 01/01/2017. So, Liza ucapkan Selamat Tahun Baru kepada semua. Masuk jer tahun baru, semua ada azam baru kan? Hehe.  Tak terkecuali Liza pun. Semoga semua ...
SELAMAT TAHUN BARU 2017
SELAMAT TAHUN BARU 2017
lizadzri.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Selamat Hari Kemerdekaan Ke 58
Assalammualaikum dan salam sejahtera . Hari ini 31 Ogos 2015 adalah hari Sambutan Kemerdekaan Malaysia yang ke 58. Liza ucapkan Selamat kepada semua rakyat Malaysia. Tema sambutan tahun ini ialah 'SEHATI SEJIWA'. Banyak maksud tersurat dan tersirat yang ter...
Add a comment...

Post has attachment
NASI AYAM CHICKEN RICE SHOP TAK SEDAP?
Assalammualaikum dan salam sejahtera semua. Nak citer, tengahari tadi LIza dan suami jalan-jalan cari makan kat Shah Alam. Hari ni cuti, so kami pun ambil kesempatan nak celebrate hari penting kami berdua. Hari penting tu sebenarnya sebab hari Jadi Liza dan...
Add a comment...

Post has attachment
Apa Maksud Kalori?
Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca blog lizadzri. Liza doakan anda semua sehat sejahtera selalu bersama keluarga tersayang. Hari ni Liza nak share tentang kalori.  Nak tahu, kalori sangat diperlukan oleh badan manusia. Kita perlu mengetahui...
Apa Maksud Kalori? ~ LizAdzri
Apa Maksud Kalori? ~ LizAdzri
lizadzri.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Datang
Assalammualaikum dan salam sejahtera semua kepada pembaca blog Rahsia Badan Sihat. Liza doakan kita semua sihat sejahtera dan dapat menjalani kehidupan seharian dengan baik. Ini entry pertama Liza dalam blog ini. Bersemangat rasanya kerana Liza mahu berkong...
Selamat Datang ~ Rahsia Badan Sihat
Selamat Datang ~ Rahsia Badan Sihat
hargasetsihat.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
[ Mesej dari Allah ]

Pandangan mata apa yang kita melihat.

Pandangan akal akan berkata apa yang menyebabkan sesuatu berlaku.

Pandangan hati akan mengambil hikmah sesuatu kejadian untuk diambil tauladan dan pengajaran.

Orang yang bijak akan mengambil iktibar dari kejadian sekeliling kerana kejadian itu adalah mesej dari Allah SWT.

#motivasipagiIKIMfm

www.lizadzri.blogspot.com
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Tips Mudah Untuk Kurus
Assalammualaikum dan salam sejahtera semua. Hari ni Liza nak berkongsi mengenai buah-buahan yang kita makan.  Untuk makluman semua, makan buah pun boleh TIDAK membantu untuk kurus tau. Sepatutnya buah-buahanlah sangat membantu. Lagipun kita digalakkan makan...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded