Shared publicly  - 
 
Дечки, доколку сакате да ја набавите оваа одлична микро-печка по неверојатно ниска цена - сега имате можност! Искористете ја! :))
http://advancemedia.com.mk/shopping/vivax-home-mikrobranova-pechka-mwo-2083s/p/8713
Translate
1
Add a comment...