Profile cover photo
Profile photo
Asyik Izas
1,984 followers -
We are shaped and fashioned by what we love
We are shaped and fashioned by what we love

1,984 followers
About
Asyik's posts

Post has attachment

Post has attachment
Konsert Lagenda Amy Search dan Rakan-Rakan dibawakan oleh DCODE Terbaik!
Assalamualaikum, Amat jarang untuk kita tengok konsert yang bagi masuk percuma tapi DCODE membawakan konsert lagenda Amy Search dan rakan-rakan secara percuma sahaja. Memang terbaik. Rugilah kalau tak datang kan. Asyik pun berkesempatan untuk tengok konsert...

Post has attachment

Post has attachment
My Life in Instagram for 2016
Assalamualaikum and Hello, Terima kasih sebab masih sudi ke blog picisan Asyik ini yang semakin hari semakin sunyi tanpa update yang terbaru. Terlalu sibuk dengan kehidupan seharian dan hanya aktif di instagram, sebab yang itu paling senang nak update.  Keh...

Post has attachment

Post has attachment
dUCkscarves Library
Assalamualaikum, Antara koleksi dUCkscarves yang Asyik sayang. ;) Till Next Entry, Love Asyik.

Post has attachment

Post has attachment
What I'm Eating?
Assalamualaikum and Hello, What I'm eating from the last few weeks? Below are lovely food from restaurant in Kota Bharu, Kelantan. I love to try new food and make it as my favourite. So far this is the quite good for me. From Arabica Estate Cafe. My drink n...

Post has attachment

Post has attachment
My Precious
Assalamualaikum, Penyebab blog tersadai tak ber'update'. Mereka ini lah penyebabnya. Sibuk bukan main lagi. Sekian terima kasih.                  Happy 5th months my baby. Born 15 May 2016. Till Next Entry. Love, Asyik.
Wait while more posts are being loaded