Profile cover photo
Profile photo
Ieyra Ghani
382 followers
382 followers
About
Ieyra's posts

Post has attachment
Birthday Contest: EDP INSPIRED PERFUME
Assalamualaikum. Hi guys. It has been a month since i joined this bisnes online for EDP Inpired Perfume. semalam, birthday aku. no no entry ni bukan nak cerita pasal birthday aku pun bikos takde yang menarik pun kecuali satu bendaaaa! iaitu, aku ada anjurka...

Post has attachment
Copywriting & Storytelling
Assalamualaikum. dah jarang jarang update blog ni idea untuk bercerita pun semakin tandus. ah! tak boleh macam ni aku kena terus update dari masa ke semasa. ada pembaca mahupun tidak, akan aku teruskan jua. sebab apa? sebabnya....tiba tiba aku teringat bali...

Post has attachment
sila jadi nurse
Assalamualaikum. Hai kalau nak tahu gambar kat atas tu baby Raudhah, my cute niece pipi mcm pikachu. Sama cute laik her moteh (me) okay sila setuju. Gais, tujuan aku menulis entry ni sebab nak mengadu (sobs) dan nak share kat sini sebab aku takleh rant kat ...

Post has attachment
Announcement!!!! Contest Free Perfume 2017
Assalamualaikum. Masih belum terlambat kan utk mengucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2017!!! HAAHHAHAAHA Dah lama tak bersiaran, entah ada pembaca lagi ke tidak tah. Kalau ada alhamdulillah, kalau takde em em em takpe kita usaha cari balik sampai mereka kembali ke...

Post has attachment
Bonding Time
Assalamualaikum. Sedih, cuti tiga hari sudah hampir ke penghujung. Esok dah start kerja. Fyi, my mom, kaklong and niece aku dtg puchong. Mereka akan balik kampung hari sabtu ni. Aku ambik cuti tiga hari ni sebab diorang lah. Tapi......rasa nak cuti lagi ㅠ.ㅠ...

Post has attachment
SALAM WALIMATUL URUS.
Assalamualaikum. Singgah sini jap. Setahun sekali update blog ni sedih betul "im missing something, is that U?" sorry lanjeee gambor i sebesar alam pulak. ok lets begin, actually aku update kali ni sebab nak maklumkan kpd yg belum maklum akan hal ini..... s...

Post has attachment
Hi
Assalamualaikum. Hi, bertemu kita dalam rancangan cikebum cikebum aum aum aum. k tak kelakar. Selama aku menghilang ni ada tak yang tercari cari terindu rindu? Eleh, siapakah diriku utk dirindui kaaan -.- Sepanjang kehilangan aku, byk benda baru sebenarnya ...

Post has attachment
Watch and Download Korean Drama : Sassy Go Go
Assalamualaikum. This is a drama about a high school cheerleading squad. itdepicts the friendships and loves of youths, while dealing with a harsh educational environment that emphasizes competition. Kang Yeon Doo ( Jung Eun Ji ) is a popular amongst her sc...

Post has attachment
Explosion Box Seems Interesting!
Assalamualaikum. Sejak kebelakangan ni aku suka google pasal benda benda comel and kawai things. Macam-macam aku jumpa antaranya, DIY Squishy, DIY Props, DIY Craft Projects and many more! so one day aku terjumpa kat facebook pasal "explosion box" and be lik...

Post has attachment
Childhood Photos: Jom Main Simple Game!
Assalamualaikum. Selamat Hari Malaysia! (semalam). As i mentioned before aku ni sekarang stay kat rumah makcik aku sebab praktikal kan. So, pada suatu hari, aku belek-belek album gambar kat rumah beliau maka tiba-tiba aku terpandang gambar-gambar aku masa k...
Wait while more posts are being loaded