Profile cover photo
Profile photo
Nurul Filzah
1,798 followers -
Supportive Bloggers
Supportive Bloggers

1,798 followers
About
Posts

Post has attachment
sebab saya masih takpaham
assalammualaikum aku cuma nak berkongsi apa aku rasa. sebab disini more on privately and no more viewers like before. just luah isi hati. tak tahu nak mengadu pada sesiapa yg bergelar insan. ini aku. insan yang more secretive. baru-baru ini. (tak baru sanga...
Add a comment...

Post has attachment
TIPS Hilangkan Sakit Kepala
Assalammualaikum Hye Semua :) Baru-baru ini, Filzah diserang sakit kepala yang teramat sakit. Hampir sebulan kot sakit kepala tu selalu menyerang. Dan kebetulan masa itu, Filzah tengah praktikal di salah satu anak syarikat perabot terbesar di Johor yang ter...
TIPS Hilangkan Sakit Kepala
TIPS Hilangkan Sakit Kepala
wordsbynflzh.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kek Butter Simple Tapi Sedappppppp! [RESEPI]
Assalammualaikum Dan Selamat Sejahtera.. Bertemu kembali yaaa cik blog kuning yang tersayang.. Lama betul kita menyepi.. Suam-suam kuku jer orang kata. Viewers pun entah ada entah tidak.. Tapi takpelah.. Resepi ini akan ku simpan hingga ke anak cucu. Ceh be...
Kek Butter Simple Tapi Sedappppppp! [RESEPI]
Kek Butter Simple Tapi Sedappppppp! [RESEPI]
nurulfilzahabdshukor.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
New Year Giveaway by MF
Tidak lama lagi sudah hendak masuk tahun 2017. Mya nak launch New Year Giveaway yang akan bermula hari ini, 14 Disember 2016 - 11 Januari 2017. KLIK BANNER UNTUK JOIN Hadiah: Grand Top Referral : RM100 Weekly Top Referral : RM20 (21hb, 28hb, 4hb) Planner x ...
New Year Giveaway by MF
New Year Giveaway by MF
nflzh.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
SUGARLAVENDAA
Assalammualaikum Salam Sejahtera Apa itu SugarLavendaa? SugarLavendaa is my part of online business. I pilih nama tu sebab nampak macam comel jer, even orang kata tak comel. Nampak macam klisey je kan. But, its ok. It is my own choice. btw, Sugarlavendaa al...
Add a comment...

Post has attachment
Pengalaman di kem SUWARA II [PART 1]
Assalammualaikum Salam Sejahtera.. Pengalaman 4 hari 3 malam di Kem MSN, Asahan, Melaka sangat beri makna dan impak besar buat aku. Program ini diberi nama Kem Sukarelawan Belia Wilayah KEJORA Siri II 2016. Aku join under kolej, so ade beberapa geng dari KP...
Pengalaman di kem SUWARA II [PART 1]
Pengalaman di kem SUWARA II [PART 1]
filzahazzahra.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pengalaman di kem SUWARA II [PART 1]
Assalammualaikum Salam Sejahtera.. Pengalaman 4 hari 3 malam di Kem MSN, Asahan, Melaka sangat beri makna dan impak besar buat aku. Program ini diberi nama Kem Sukarelawan Belia Wilayah KEJORA Siri II 2016. Aku join under kolej, so ade beberapa geng dari KP...
Pengalaman di kem SUWARA II [PART 1]
Pengalaman di kem SUWARA II [PART 1]
filzahazzahra.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pengalaman di kem SUWARA II [PART 1]
Assalammualaikum Salam Sejahtera.. Pengalaman 4 hari 3 malam di Kem MSN, Asahan, Melaka sangat beri makna dan impak besar buat aku. Program ini diberi nama Kem Sukarelawan Belia Wilayah KEJORA Siri II 2016. Aku join under kolej, so ade beberapa geng dari KP...
Pengalaman di kem SUWARA II [PART 1]
Pengalaman di kem SUWARA II [PART 1]
filzahazzahra.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Welcome II Series
Assalammualaikum Salam Sejahtera. II Series. Oh yeah. Memang tak percaya kan dah masuk angka 20an. Macam baru semalam je masuk tadika. Macam baru semalam je ayah hantar masuk darjah satu. Macam semalam je ibu teman ambil result PMR. Hahaha, semua macam sema...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded