Profile cover photo
Profile photo
Suzana Sulaiman
281 followers
281 followers
About
Posts

Post has attachment
**
Bismillah... Salam Ramadan semua... Izinkan saya untuk share my latest project.  Cinta Kita - Special Edition ini adalah kompilasi Special Entries yang pernah di post di blog ini. Atas permintaan pembaca, saya decide untuk jadikan ia sebuah naskhah. Semalam...
Add a comment...

Post has attachment
NOKTAH (CERPEN)
   Cerpen ini berada di dalam kompilasi cerpen2 di dalam
Satukan Hati Kami, satu projek amal anjuran Idea Kreatif untuk mangsa
banjir di Kelantan. _____________________________________________________________   “HAPPY
ANNIVERSARY.” Iqbal
mengangkat waja...
NOKTAH (CERPEN)
NOKTAH (CERPEN)
storiesofthehearts.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Berita Terbaru...
Bismillah... Alhamdulillah. Hari ini pihak publisher announced yang Jodohku & Janji-Nya akan diterbitkan pada bulan April nanti. Kepada yang menunggu, TERIMA KASIH saya ucapkan. Semoga naskah ini tidak mengecewakan anda semua. Kalau ada yang ke PBAKL nanti,...
Berita Terbaru...
Berita Terbaru...
storiesofthehearts.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
CINTA KITA : 1st Anniversary Special Edition (Part 5 - Final)
“ABANG buat apa kat luar ni?”   Qistina menjengah dari dalam bilik mereka. “Husna
dah tidur?” Khalish menyoal tanpa menjawab soalan isterinya. Angguk. “About
to.” “How
is she?” Qistina
senyum dan menyandarkan tubuhnya ke dinding. “She’s
ok.” “Did
she tell y...
Add a comment...

Post has attachment
CINTA KITA - 1st Anniversary Special Edition (Part 4)
“MAMA.” “Yes,
sayang?” “Kesian kan tengok datuk tu
semalam? Habis rumah dia pecah. Hmm… dia nak duduk mana nanti, mama? Takkan dalam
khemah tu jer?” “Harris faham tak apa datuk tu
kata semalam?” Khalish menyoal si kembar yang sedang baring di antara dia dan...
Add a comment...

Post has attachment
CINTA KITA - 1st Anniversary Special Edition (Part 3)
“ Do they
remind you of yourself and arwah Kak Dahlia?” Qistina menyoal suaminya yang
sedang tekun memandang gelagat Husna dan Haykal yang sedang bekerjasama membina
sebuah khemah di tengah padang. Khalish mengalih pandang dan pandangan mereka
bertemu. Satu...
Add a comment...

Post has attachment
CINTA KITA - 1st Anniversary Special Edition (Part 2)
DENGAN perlahan Qistina melangkah ke bilik anak kembarnya yang terus
lesap selepas mereka selesai minum petang tadi. Kakinya terhenti di
muka pintu. Kepala dijengahkan sedikit untuk melihat aksi serta
mendengar perbualan si kembar. Kelihatan mereka sedan...
Add a comment...

Post has attachment
CINTA KITA - 1st Anniv Special Edition
PART 1: "GEBU." Husna mendongakkan wajah daripada buku Reclaim Your Heart yang sedang dibacanya. Dia menoleh ke kiri dan kanan sebelum memandang ke arah tuan punya suara yang tiba-tiba muncul entah dari mana. Keningnya diangkat. "Awak panggil siapa?" "Siapa...
CINTA KITA - 1st Anniv Special Edition
CINTA KITA - 1st Anniv Special Edition
storiesofthehearts.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Check out this video on YouTube:
Add a comment...

Post has attachment
CINTA KITA - Special Edition - Husna in London
Pandangannya
tertumpu kepada helaian dedaun berwarna coklat yang jatuh satu persatu
menyembah bumi. Hampir seluruh taman itu kini dilitupi oleh daun daun
itu. Angin sejuk yang menyapa pipi terasa amat nyaman sekali. Musim
luruh. Ini adalah musim kegema...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded