Profile cover photo
Profile photo
Rabiatul Adawiyah Jamil
82 followers -
Alkisahnya seorang Ruby
Alkisahnya seorang Ruby

82 followers
About
Posts

Post has attachment
Product Review: SimplySiti: HidraVita Treatment Cream: Vitamin B
Assalamualaikum semua... Next product yang aku nak review adalah dari Simplysiti, which is dari HidraVita treatment cream range. Secara ringkasnya HidraVita treatment cream range ni adalah treatment cream yang mengandungi kepekatan vitamin yang tinggi.  Buk...

Post has attachment
Product Review: Freeman: Feeling Beautiful: Clay Mask: Mint & Lemon (Deep Pore Cleansing)
Hi & Assalamualaikum semua... Ye aku tahu aku dah terlewat sehari untuk buat product review yang aku dah janji semalam.. Seriously sorry sgt2, semalam ngantuk giler, plus cuaca hujan kan sekarang, memang lena aku qada' tido aku sepanjang aku kerja hari tu. ...

Post has attachment
Break With Lemon Tea:Finally~~I'm Back~~~~
Hi & Assalamualaikum semua~~~ Yeeaaahhh~~~Finally I'm back.. Sorry giler-giler sebab lama x update blog ni... 1stly sebab dekat rumah aku xde wi-fi &  2ndly sebab sekarang aku busy dengan kerja which is my 'beloved' 7-eleven. So sekarang aku tengah cuti kon...

Post has attachment
Break With Lemon Tea: M.I.A
Assalamualaikum & Hi semua~~~ Seriously~~sorry sangat-sangat sebab dah lame tak update blog ni.. Firsly sebab xde internet access, especially dekat rumah..so amatlah susah nak berblog  apatah lagi nak meng-online.. Ni pun sekarang dekat library Kuantan, nak...

Post has attachment
Product Review: Clean & Clear: Watery Light Cleanser
Assalamualaikum, Selamat Pagi & Selamat Berpuasa semua~~ Sorry giler semalam sebab aku buat 1 entri je...aku still tengah nak adapt dengan blogging ni sebab dah lame kan x menaip.. Plus, line internet semalam pulak haru-biru & menyakitkan hati..huhu almaklu...

Post has attachment
Product Review: Nivea: Pure & Natural: Cleansing Lotion
Assalamualaikum semua~~ hehe..biasenya dah time balik terawih kan sekarang~~~ Aku takat ni belum berkesempatan lagi terawih berjemaah, hari tu time aku busy me-writing, aku terawih sorang2 kat bilik..ni pulak "oFf" day,  InsyaAllah terawih kt surau kampung ...

Post has attachment
Break With Lemon Tea: Congrates to me~~~
Assalamualaikum semua~~~ Macam mana puasa korang?? Puasa aku, hari-hari teringin air, maybe penat kot sebab ulang-alik ke fakulti , cuaca pun boleh tahan panasnya~~ HEhe..tapi berkat aku ulang-alik tu, akhirnya thesis aku dah setel.. Dah jilid dah pun~~ jen...

Post has attachment
Break With Lemon Tea: Welcome Ramadhan...Ahlan Wasahlan Yaa Ramadan~~
Assalamualaikum & Hello-Hello semua.. Akhirnya mood untuk berblog aku datang sekejap untuk nak wish  Selamat Menyambut Ramadhan al-Mubarak kepada semua.. Ye la kan..kalau nak wish raya lambat lagi & dah tentu-tentu meriah nanti~~ so ape salahnya kalau aku n...

Post has attachment
Another Quick Little Mini Haul...because I'm stress!!
Assalamualaikum & Hello semua~ Aku nak menulis dalam BM pulak lah~~sorry..aku ni still in the mission mencari identiti blog sebenarnya.. Bagi yang rajin singgah..bawah bersabor je la ey~~~ Bagi aku, pengubat stress adalah makan & shopping.. Sangat common ba...

Post has attachment
Makeup/Product Review: Makeup Remover
Assalamualaikum...Hello ladies~~ Oh yeay!!! Here come another entries from me.. Too lazy to start my work, so I just decided to write another review..multiple-in-1 product review. This time it's about my makeup remover products,  what I used in the past & p...
Wait while more posts are being loaded