Profile cover photo
Profile photo
Umaira Umar
29 followers -
.....Dengan Izin Allah....
.....Dengan Izin Allah....

29 followers
About
Posts

Post has attachment
Period secoek' yg tak memberangsangkan
Agak lama tak datang period Last period 25 Mei 2015 Masih berdiet dan kontrol makan Berat makin turun Harapan nak pregnant secara semulajadi telalu tinggi Ada mungkin dalam diri mengharapkan pregnant Bulan puasa tak period langsung Berat tika puasa semakin ...
Add a comment...

Post has attachment
Period dgn Kacip Fatimah
Nak citer lagi pasal Kacip Fatimah Phyto Plus keluaran UTM Since concume kacip fatimah ni tiada lagi keputihan Waahhhh..best kan...panty liner pon x pakai dah Panty pon bersih je... Mula makan Kacip Fatimah Phyto Plus keluaran UTM yg superb pd 20 Mac 2015 1...
Add a comment...

Post has attachment
Kesan Kacip Fatimah Phyto Plus keluaran UTM
Nak berkongsi dgn korg since pengambilan kacip fatimah phyto plus Sebotol pon belum habis lagi setakat hari ni Now tunggu period datang..Kalo period kena stop makan tau Even blm habis lagi 1 botol kesan yg dapat di lihat dalam masa seminggu adalah tiada kep...
Add a comment...

Post has attachment
Kacip Fatimah Phyto Plus
Ikhtiar sy hingga ke hari ni tak pernah putus2 utk mendapatkan zuriat Ubat doktor pon dah tak ambik..doktor pon dah tak bagi ubt Sebab dah direct 3 tahun makan ubat namum rezeki itu blm sampai Ikhtiar lain... Pengambilan debunga kurma diminum dgn air ephyra...
Add a comment...

Post has attachment
Wordless Wednesday
Assalamualaikum Apa kabar...kawan2 yg masih TTC Lama dah tak baca blog ttc korg tau... setahun..dua tahun..? eeee...mmg lama... Sy pasti selama sy menyepi mesti ada di antara korg yg dah berjaya pregnant kan.. Tahniah..Rezeki dan janji Allah itu pasti Cepat...
Add a comment...

Post has attachment
Period kejap je..mcm tak puashati
Sikitnye period kuar.... Kejap nye period... itulah yg tersebut2 je dalam hati dan kat mulut ni D1 period hari Sabtu D2 on clomid tiba..tiba...hari Selasa iaitu D4 period dah nak kering so plan esk nye nak puasa Clomid belum habis lagi..tq period dah kerrin...
Add a comment...

Post has attachment
Period dah...alhamdulillah turun semulajadi
Update pantas..sebab bz dengan tugas di pejabat Last weekend, bendera jepun sudah mari da... Maka dengan itu, sy bakal menggantikan puasaku Alhamdulillah..period kali ni tak perlu makan ubat turun darah Macam biasa..senggugut tetap ada Tuam pakai bantal pan...
Add a comment...

Post has attachment
Khasiat Janggut bagi Suami
Artikel dikongsi dari facebook: Khasiat janggut... sila baca Sapa2 yg suami ada janggut...bca ni yerr...Yg suami x ada janggut pun baca jugaa..Bila bca ni...mesti suruh suami bela janggut...Copy...Kajian terhadap janggut menyerlahkan satu lagi bukti saintif...
Add a comment...

Post has attachment
Salam Ramadhan di tahun 2014
Salam Ramadha Syukur alhamdulillah diberikan kesempatan ini berada di bulan Ramadhan Bersihkan hati , tenangkan jiwa Semoga bulan keberkatan ini memberi 1001 erti buat kita semua Apa kabar kalian semua yg masih berTTC?? Ada berita baik sila kongsi ya.. Ya A...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded