Profile cover photo
Profile photo
Awaza Ns
181 followers -
Assalamualaikum
Assalamualaikum

181 followers
About
Awaza's posts

Post has attachment
Susained Release Vita C is back
Cepat-cepat order!!!!..Sebelum kehabisan lagi. Vitamin C Shaklee dinamakan sustained release kerana mempunyai kuasa untuk bertahan selama 5 jam dalam badan dengan melepaskan 100 mg setiap sejam. Maka 1 biji=500 mg= tahan 5 jam. Berbeza dengan jenama lain ya...

Post has attachment
**
Semalam kak tie pergi pos barang kat pejabat pos.Dapat no lagi 20 orang nak sampai ke angka giliran kak tie.Tunggu punya tunggu,tak sampai-sampai lagi no.giliran kak tie,dah mereput rasanya.hehe.Selalu laju je,mungkin server ada masalah kot,fikir positif da...

Post has attachment
Pos Esp,gla dan alfalfa
Semalam kak tie pergi pos barang kat pejabat pos.Dapat no lagi 20 orang nak sampai ke angka giliran kak tie.Tunggu punya tunggu,tak sampai-sampai lagi no.giliran kak tie,dah mereput rasanya.hehe.Selalu laju je,mungkin server ada masalah kot,fikir positif da...

Post has attachment
Promosi January 2017,Vivix
Assalamualaikum dan selamat pagi sayang-sayang kak tie..Rasa belum terlewat lagi untuk kak tie ucapkan selamat tahun baru 2017.Mesti banyak target yang nak dicapai kannn..Apa-apa pun semoga tahun 2017  ni memberi sinar kejayaan dan kebahagiaan dalam hidup k...

Post has attachment
Testimoni Ostematrix
LAST DAY PROMOSI OSTEMATRIX... Assalamualaikum dan selamat menyambut hari Merdeka.. Hari ni Saya nak share  sikit testimoni ostematrix. Kalau anda rasa berminat untuk dapatkan ostematrix pada harga promosi,cepat-cepat contact saya ye.Hari ni cuti,esok kita ...

Post has attachment
Promosi Ostemartix august 2016
2 Hari Lagi!!!! Promosi Ostematrix tinggal 2 hari je lagi.Sepanjang promosi ni memang meletup-meletup,laju je stok habis,pendek kata memang tak dan nak simpan stok lama-lama..hehe. Nak up sikit kata-kata customer yang order ostematrix dari saya.. "Kak nak o...

Post has attachment
VIVIX-Promosi July 2016
Promosi vivix datang lagi.Ramai yang tanya dan berminat dengan vivix ni..tapi bila sebut harga,ramai yang cakap mahal.Tapi ramai jugak customer saya yang consume vivix sebab dorg tau khasiat vivix..Yang sebelum ni badan lemah-lemah dah mula cergas.Yang dulu...

Post has attachment
Hari pendaftaran Kuis
18 Ramadhan (23 Jun 2016) Rasa lega bila dah selesai pendaftaran anak di kuis.Sejak 2 hari lepas busy sangat uruskan persiapan anak sulung ku ini.Dari beli kelengkapan untuk di bawa ke kolej,sampailah urusan menyediakan borang-borang yang perlu semasa hari ...

Post has attachment
Set Ramadhan
Assalamualaikum semua.. Hari ni dah 5 hari kita berpuasa..Doa untuk semua moga dikurniakan kesihatan yang baik untuk memudahkan menjalani ibadat puasa.Sempena bulan Ramadhan ni saya nak perkenalkan pada anda Set Ramadhan.Mungkin ada yang tanya kenapa perlu ...

Post has attachment
Manfaat Isoflavones-ESP
Isoflavones merupakan salah satu kandungan yang terdapat dalam ESP.Apa manfaat Isoflavones ni.Jom baca yang kat bawah tu.☺☺ Manfaat Isoflavones 1)Jantung Sihat - Kandungan Isoflavones yang terdapat dalam ESP membantu menghentikan penyumbatan arteri. Arteri-...
Wait while more posts are being loaded