Profile cover photo
Profile photo
Ulul Hana
29 followers
29 followers
About
Posts

Post has attachment
ADAB
Bismillahirrahmanirrahim... Tiba-tiba rasa tak tau macam mana nak mula..lama sangat tinggal blog ni aih. Tapi serius memang kena tulis juga tentang adab ni, lately tengok macam adab ni orang dah tak pedulikan dah. Kalau ikutkan, semua perkara dalam hidup ni...
ADAB
ADAB
inibukankisahdongeng.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
INI ENTRI THROWBACK..HOHO
Bismillahirrahmanirrahim... Alhamdulillah akhirnya terbuka juga hati & ringan jari jemari untuk update blog malam ni..semuanya hanya kerana sekeping gambar. Ehem.. Itu gambar masa anak dara, masa degree dulu.. Dengan geng-geng sabahan. Kalau tak silap gamba...
INI ENTRI THROWBACK..HOHO
INI ENTRI THROWBACK..HOHO
inibukankisahdongeng.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
FOOD REVIEW : RADHA'S BANANA LEAF
Bismillahirrahmanirrahim... First time ni buat food review tapi memang rasa terpanggil sangat untuk share sikit tentang restoran Radha's Banana Leaf ni. Terletak di wawasan plaza..sebelah lobi Tang Dynasty hotel. Kebetulan masa check in hotel TD hari tu, ra...
FOOD REVIEW : RADHA'S BANANA LEAF
FOOD REVIEW : RADHA'S BANANA LEAF
inibukankisahdongeng.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
FANTASI DI ELLUSE TRICK EYE MUSEUM
Bismillahirrahmanirrahim.. Entri ni ala-ala kesinambungan entri 3D Art hari tu..rasa tak puas lagi bergambar dengan lukisan 3D, Kali ni kami serbu sebuah lagi muzium 3D tapi ni kira yang terbesar di Sabah..terletak di One Borneo Kk. Dia punya besar bayangka...
FANTASI DI ELLUSE TRICK EYE MUSEUM
FANTASI DI ELLUSE TRICK EYE MUSEUM
inibukankisahdongeng.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
TRIP TO KUNDASANG PART 3 - IKAN KELAH SG. MOROLI
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM.. Punya lama baru nak update part 3..bukan main lagi kan. Ok ini yang terakhir untuk trip ke kundasang..2 hari 1 malam je pun:) destinasi terakhir di kundasang sebelum kami balik ke kk. Sampai je terus baris beli tiket masuk.. Ni ka...
TRIP TO KUNDASANG PART 3 - IKAN KELAH SG. MOROLI
TRIP TO KUNDASANG PART 3 - IKAN KELAH SG. MOROLI
inibukankisahdongeng.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
TRIP TO KUNDASANG : PART 2 - DESA DAIRY FARM
Bismillahirrahmanirrahim... Masa sampai kundasang hari tu, lepas je cek in dan makan tengahari kami terus ke Desa Dairy Farm..kami pergi sebelah petang. Ramai sesangat orang..tak taulah samada ramai sebab cuti sekolah atau memang macam tu keadaan kat Sana. ...
TRIP TO KUNDASANG : PART 2 - DESA DAIRY FARM
TRIP TO KUNDASANG : PART 2 - DESA DAIRY FARM
inibukankisahdongeng.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
TRIP TO KUNDASANG : PART 1
Bismillahirrahmanirrahim... Sebelum tahun masihi berganti, sempat lagi menyelit 1 entri..belanja part 1 dulu. Terpaksa buat part by part sebab gambar ada banyak dan di setiap gambar ada cerita..lalala. Untuk part 1 ni nak cerita tentang tempat tinggal dan a...
TRIP TO KUNDASANG : PART 1
TRIP TO KUNDASANG : PART 1
inibukankisahdongeng.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
AIR MENARI PADA WAKTU MALAM
Bismillahirrahmanirrahim... Ok tajuk entri agak pelik..haha. Biarlah..asalkan kena dengan entri, lalala. Entri ni kesinambungan entri di 1B tu. Lepas balik dari 1B petang tu kami terus ke Tg. Aru, ke Perdana Park..abang dan zahrah belum pernah pergi so laya...
AIR MENARI PADA WAKTU MALAM
AIR MENARI PADA WAKTU MALAM
inibukankisahdongeng.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
CERITA DI 1BORNEO HYPERMALL
Bismillahirrahmanirrahim.. Walaupun ni cerita sebulan yang lalu tapi ok je baru update..tiada apa pun yang terlambat. Masa ni saja-saja jalan-jalan pusing-pusing 1B..kebetulan pula ada event sempena krismas, so bawalah zahrah menyibuk dalam kesesakan orang ...
CERITA DI 1BORNEO HYPERMALL
CERITA DI 1BORNEO HYPERMALL
inibukankisahdongeng.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
1ST TIME KE TAMU GADANG UMS 2015
Bismillahirrahmanirrahim.... Hari tu masa baru-baru je start cuti sekolah dan kebetulan memang kami stay di kk lepas dari dinner tu so marilah ke tamu gadang..konon-konon tak pernah lagi pergi dan kebetulan terbaca kat Instagram Irina headband yang diorang ...
1ST TIME KE TAMU GADANG UMS 2015
1ST TIME KE TAMU GADANG UMS 2015
inibukankisahdongeng.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded