Profile cover photo
Profile photo
JM Glaszetter
About
JM Glaszetter's posts

Post has attachment
Een ruit die ingegooid is, het kan iedereen overkomen. Dit maakt het echter niet minder vervelend. Uw kapotte ruit kunt u het best laten vervangen door een glaszetter. Zo bent u er zeker van dat er goed werk geleverd wordt.

Post has attachment
Het opwekken van groene energie met ramen zal binnenkort mogelijk zijn. In juni zullen de eerste stroomopwekkende ramen worden geïnstalleerd in Nijmegen. Wilt u verder lezen? Klik dan op onderstaande link.

Het is erg belangrijk dat glas goed geplaatst wordt. Wanneer het niet goed gedaan wordt kan het snel kapot gaan. Neem daarom altijd contact op met een erkende glaszetter uit de buurt.

Glasschade kan iedereen overkomen. Bijvoorbeeld door een tak die na een hevige storm tegen het raam gevallen is. Als u hier niet tegen verzekerd bent kan het u veel geld kosten. Om dit voorkomen kunt u een glasverzekering afsluiten. Voor glasschade reparatie bent u bij ons aan het juiste adres.  

Wanneer u net nieuwe ramen heeft wilt u ze natuurlijk stralend schoon houden. Om u hierbij te helpen hebben wij wat tips. Maak ten eerste alleen gebruik van warm water, een spons en een trekker. Door het gebruik van schoonmaakmiddelen ontstaan er strepen op de ramen. U kunt tegen veel vuiligheid een ui in het water doen en bij vettigheid een beetje ammoniak. 

Post has attachment
Heeft u glas-in-lood ramen die beschadigd zijn? Laat het dan restaureren door een expert en ga er niet zelf mee aan de slag. Lees de blog voor meer informatie. 

De lente is weer begonnen. Dit brengt vele voordelen met zich mee, zo blijft het langer licht en wordt het warmer. Echter brengt de lente ook nadelen met zich mee. Zo is het risico op inbrekers in de lente groter. Sluit daarom goed uw ramen en deuren wanneer u weg gaat! 

Post has attachment
Bent u van plan om isolatieglas te laten plaatsen? Zowel dubbel- als HR-glas kan hiervoor gebruikt worden. Lees in het onderstaande artikel wat precies het verschil is tussen dubbel- en HR-glas.

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded