Profile cover photo
Profile photo
FysioExpert
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en tips van FysioExpert? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan ieder kwartaal onze nieuwsbrief per mail. Vul hiervoor het aanmeld formulier in.
http://eepurl.com/dgX1PP
FysioExpert
FysioExpert
fysioexpert.us17.list-manage.com
Add a comment...

Post has attachment
ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen met elkaar. Ook FysioExpert heeft een profielpagina op ZorgkaartNederland.nl. Hier vindt u meer informatie over onze praktijk en welke specialisten bij ons werkzaam zijn. Een waardering van u als cliënt over onze fysiotherapiepraktijk stellen wij altijd zeer op prijs. Ga daarvoor naar onze Waardeerpagina op ZorgkaartNederland.

https://www.zorgkaartnederland.nl/zorginstelling/fysiotherapiepraktijk-fysioexpert-haarlem-3032820/waardeer

ZorgkaartNederland.nl biedt informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past. ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
In de zorg van FysioExpert staat een persoonlijke aanpak centraal. We bepalen gezamenlijk met u de optimale behandelmethode. De behandeling starten wij met een uitgebreide FysioExpert Nulmeting®. Hierdoor krijgt u inzicht in uw klacht en kunnen wij direct met elkaar bespreken welke behandeling het meest geschikt is voor uw herstel. Tijdens de behandeling maken wij gebruik van speciaal op maat gemaakte behandelprogramma’s: het FysioExpertZorgplan®.

In de behandeling zijn tussentijdse meet- en evaluatiemomenten opgenomen, waardoor u continu zicht heeft op de voortgang van uw herstel.
Wij houden contact met uw huisarts en/of medisch specialist, zodat uw behandeling altijd in optimale afstemming plaatsvindt zonder dat u er omkijken naar heeft. Uw behandeling wordt afgesloten met een eindmeting, zodat u inzicht heeft over de resultaten van uw behandeling. www.fysioexpert.nl.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
FysioExpert en FysioVerton bieden je de mogelijkheid om ook na afloop van het behandeltraject te worden begeleid om het bereikte resultaat vast te houden en uit te bouwen. Dit kan bijvoorbeeld via ons gespecialiseerde preventie- en beweegcentrum HealthTime. www.healthtime.nl
Photo
Add a comment...

Post has attachment
FysioExpert en FysioVerton bieden u fysiotherapie van de hoogste kwaliteit. In onze centra kunt u onder meer terecht voor herstel van rug-, schouder-, nek-, heup-, knie-, enkel- , hand- en polsklachten.

Ook bieden we succesvolle revalidatie- en beweegprogramma’s voor mensen met chronische aandoeningen als diabetes, COPD, hartfalen, oedeem en neurologische aandoeningen. Door het gebruik van de meest moderne en effectieve behandelmethoden en apparatuur bent u verzekerd van optimale zorg.

Ons doel is om u zo snel mogelijk de controle terug te geven over uw eigen herstel. U bent de regisseur van uw eigen lichaam. www.fysioexpert.nl
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded