Profile cover photo
Profile photo
isma aniza
6 followers
6 followers
About
isma's posts

Post has attachment
Mahukan kulit sentiasa bersih, segar, bertenaga dan lembut? Mesti cuba Set Nutriwhite hari ini juga!

http://coklatstoberi.com/2017/04/28/set-kulit-cantik-nutriwhite/

Post has attachment
Argghhhhhh….dia datang lagi!!!!
Puas berguling-guling tahan sakit kan kalau SENGGUGUT mula menyerang. Tapi itulah yang dialami kebayakan wanita diluar sana. Berkerut-kerut muka tahan sakit dek penangan SENGGUGUT nih..Kadang tu demam dibuatnya terpaksa ambik cuti sakit – MC.

http://coklatstoberi.com/2017/04/30/cara-hilangkan-sakit-senggugut/

Post has attachment
Alami masalah kesuburan? Mesti cuba ikhtiar dengan vitamin cinta ini :)

http://coklatstoberi.com/2017/04/30/vitamin-cinta-vitamin-e-shaklee/
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Nak mula bisnes TANPA MODAL & TAK PERLU SIMPAN STOK? Jom join team DROPSIP KAMI sekarang!

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Kelas Marketing : Jana Lonjakan Sale 5 angka!
Walaupon tak sihat, sore pon tak dek, gagahkn jugak kaki attend kelas marketing anjuran TYRA nih. Memula masa diorang promo kelas nih, dalam hati dah eksyen, cam malas ah nak join. Takat FB ads tu dah macam celah-celah jari jerk..mhuahahha Tak tau ah cemane...

Post has attachment
Misi capai berat ideal
Dulu sebelum kawen orang pangil 'kering', 'keding'..sebabnye memang kurus la..berat 48kg je camtu. Kalo beli baju memang tau dah, size M memang sesuai sangat. Lepas lahir I Sara, badan macam dipam-pam. Lepas bersalin Hakeem, lagi di pam-pam! Waduhhhh.. You ...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded