Profile cover photo
Profile photo
Cik Puan Mimi
26 followers
26 followers
About
Cik Puan Mimi's posts

Post has attachment
Trip Gegirl ke Bandung, Indonesia - Day 4 (7 Mei 2017)
Salam Bismillah Mama Farhan & Emily Last day huk huk sedih campur gembira.. sedih sebab kejap sangat masa berlibur bersama kawan2, dah nak berpisah.. gembira opkos la sebab nak jumpa suami dan anak2 kan.. dah rindu semua yg kat rumah tu.. flight pukul 10 pa...

Post has attachment
Trip Gegirl ke Bandung, Indonesia - Day 3 (6 Mei 2017)
Salam Bismillah Mama Farhan & Emily Hari ketiga.. rasa kejapnya masa.. rasa belum puas nak bersama-sama kawan2 .. esok dah nak balik.. pagi2 mcm biasa kitaorang breakfast di hotel aje.. makanan pun sedap harini. Alhamdulillah.. ceria muka masing-masingkan m...

Post has attachment
Trip Gegirl ke Bandung, Indonesia - Day 2 (5 Mei 2017)
Salam Bismillah Mama Farhan & Emily Bersambung lagi kita di hari kedua di Bandung.. pagi2 lagi kami breakfast di Hotel Chara.. walaupun bukan hotel mewah yang menyediakan pelbagai makanan, tetapi makanan yang disediakan agak memuaskan dan mengenyangkan. kit...

Post has attachment
Trip Gegirl ke Bandung, Indonesia - Day 1 (4 Mei 2017)
Salam Bismillah Mama Farhan & Emily Assalamualaikum semua.. lama tak bersiaran di alam maya ni.. harini free sikit, jadi boleh lah update blog yang makin bersawang.. last week aku dan 3 orang kawan baik telah ke Bandung untuk sessi shopping sebelum raya... ...

Post has attachment
9Herbs Feminine Hygiene Mist
Salam Bismillah Mama Farhan & Emily Harini aku nak share sedikit info
mengenai dalaman wanita.. ada teman sepejabat yang memperkenalkan produk 9 Herbs
Feminine Hygiene Mist ni.. nak tau apa.. jom  baca lebih lanjut.. TIPS BEBAS KEGATALAN DAN BAU UNTUK WANIT...

Post has attachment
Jejak Korea Cik Puan Mimi - Street Food Korea
Salam Bismillah Mama Farhan & Emily Harini kita tengok street food apa yang aku sempat beli kat sana.. biasanya aku beli kat myeondong ajelah.. aku nak try pau kukus kat nami island tp tutup pulak..  ada banyak rasa, red bean, sweet potato, nutella, banana ...

Post has attachment
Jejak Korea Cik Puan Mimi - Cat Cafe
Salam Bismillah Mama Farhan & Emily Harini tak nak membebel banyak2.. sebab harini just nak share tempat yg anak2 nak sangat pergi iaitu cat cafe... eleeeh mcm kat malaysia tak de cat cafe kan? rasanya ada a few tempat kat sini.. tp dah alang2 pergi korea k...

Post has attachment
Jejak Korea Cik Puan Mimi - Last Day
Salam Bismillah Mama Farhan & Emily 9 Disember 2016 (Jumaat) Check out Guesthouse  -->  Incheon International Airport  --> KLIA2 Last day di Korea, sedihnya rasa nak balik dah .. aku mmg ada tabiat kalau esok nak balik aku akan risau jangan la lambat sa...

Post has attachment
Jejak Korea Cik Puan Mimi - Day 6
Salam Bismillah Mama Farhan & Emily 8 Disember 2016 (Khamis) Namdaemun  -->  Lotterworld  --> Myeondong Hari ke enam di Korea.. harini kami tak rushing langsung.. sebab tak de TG harini. so cakap dengan suami kita keluar pukul 9.30 pagi..  pagi tu sarap...

Post has attachment
Jejak Korea Cik Puan Mimi - Day 5
Salam Bismillah Mama Farhan & Emily 7 Disember 2016 (Rabu) Vivaldi Park - Ski  --> Myeondong Ok harini kita sambung citer lagi ... mlm sebelum ke vivaldi park ni, tengok forecast weather mmg di jangka snow. tp snow hanya di tengah malam. maknanya subuh2 t...
Wait while more posts are being loaded