Profile

Cover photo
Povl H Pedersen
8 followers|753 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Povl H Pedersen

Diskussion  - 
 
Så fik jeg min X350 i luften. Den er meget agressiv ift Phantom 2. Og jeg troede på et tidspunkt at jeg var ved at miste den. Men fik styr på retningen. Havde ikke fpv stream, og så har man ikke den til orienteringshjælp. Vil flyve lidt mere uden så jeg får styr på det. Og så er den svært at lande. Skal nok lege med de andre flight modes. 
 ·  Translate
2
Lars Mørch's profile photoJens-Jørgen Kjærgaard's profile photoPovl H Pedersen's profile photo
5 comments
 
Ja, det er som jeg har gjort - kant også fint justere med V1/V2, men altså ikke få kontakt med Devo 10.
Men det går - jeg sætter positionen ninden flyvning.
En anden ejendommelighed - hvis jeg gør, som man skal, altså tænder remote først og derefter QR, kan de ikke binde - kun hvis man gør det omvendt (en fyr på nettet havde det samme)
 ·  Translate
Add a comment...

Povl H Pedersen

Diskussion  - 
 
Så er min Phantom 2 Vision+ (nummer 2) returneret, og jeg har fået pengene tilbage. Den var ellers lækker, men den første havde problemer med skæv motor pga af dårlig overdel (synligt på plastic udefra), og nummer 2 "fabriksnye" var trods CE mærker sat til FCC, og SSID var omdøbt, og så havde den gimbal nykker. Så blev jeg træt af DJI. Så nu har jeg bestilt en Walkera 350 Pro
 ·  Translate
1
Jens-Jørgen Kjærgaard's profile photoAndreas Krickhahn Larsen's profile photoPeter Joensen's profile photoPovl H Pedersen's profile photo
5 comments
 
Walkera QR X350 og X350 Pro er 2 helt forskellige flight controllere, og vidt forskellige at flyve. Pro'en bruger en custom APM 2.5/2.6, så den kan den hele, inklusive flyvning i GPS mode (default kun 5 m/s, men det kan justeres med Mission Planner). Og den kan flyve waypoints og det hele.
 ·  Translate
Add a comment...
Have him in circles
8 people
Bo Lund Rosenlund's profile photo

Povl H Pedersen

Diskussion  - 
 
Walkera QR X350 Pro er ikke uden problemer. Har set at man skal blive på firmware 1.0 da 1.1 har GPS problemer. Man skal slå LVC low-voltage Check fra, da den crash lander 2 sekunder efter af den lyser rødt (slukket motor). Så man skal have telemetri eller en lipo alarm i stedet for at satse på nødlanding ved tomt batteri. Motorerne er vist heller ikke overdimensionerede og kan blive meget varme ved gimbal flyvning. Så dem bør man også overveje at opgradere. En person gik fra 15 -> 25 minutters flyvning med gimbal ved at bruge 4x $15 på bedre eMax 935kv motorer.

Generelt virker den væsentligt mindre poleret og klar end DJI, men den er noget billigere, og billigere at få dele til. Og så kører den en variant af APM med Arducopter. Det virker mere som et samlet byggesæt end en færdig model a'la DJI.  En loddekolbe er vist godt at have. Men jeg glæder mig til at den kommer hjem fra Kina og jeg kan komme igang igen.

Så må jeg vende tilbage til DJI igen når de igen har fået styr på produktionen, support og kundeservice.
 ·  Translate
2
Jens-Jørgen Kjærgaard's profile photoPeter Joensen's profile photoPovl H Pedersen's profile photo
8 comments
 
Nu har jeg også fået gang i Mission Planner, og det virker perfekt. Kræver lidt mere arbejde en P2V og Ground station, og man kan kun programmere med kabel. Til gengæld er der et utal af options, man kan skrue på.
 ·  Translate
Add a comment...

Povl H Pedersen

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
People
Have him in circles
8 people
Bo Lund Rosenlund's profile photo
Basic Information
Gender
Male
Work
Occupation
IT Security Expert
Links
Contributor to