Profile cover photo
Profile photo
Beursgenoten, Voorsprong in beleggen
50 followers
50 followers
About
Posts

Post has attachment
De koers van Ordina is door tegenvallende omzetcijfers teruggezakt tot de intrinsieke waarde van € 1,58. Op dit niveau biedt het aandeel speculatieve kansen, lees deze gratis analyse. http://hubs.ly/H07cW8Q0

Post has attachment
Europa’s grootste frisdrankproducent Refresco Group sterk achtergebleven http://hubs.ly/H06-WMr0

Post has attachment
“Beleggen is zo simpel geworden. Vermogensbeheerders verdienen aan uw geld, uw vermogen wordt gebruikt. Maar de gemiddelde actieve beheerder heeft lagere rendementen dan de markt”. Dat zal je maar gezegd worden door een man als Warren Buffet!

Warren Buffet zegt dat het kopen van ETF’s of trackers goedkoper is en betere resultaten kan geven. Buffett prees zelfs de uitvinder John Bogle als een held omdat hij beleggers met zijn ETF’s beschermt tegen de hoge kosten van actief beheer.

Beursgenoten speelt al langere tijd in op deze trend en helpt beleggers door veel aandacht te besteden aan ETF’s in haar fraaie magazine.

Hier kunt u geheel gratis en zonder verplichtingen het laatste ETF Journaal ontvangen boordevol tips, adviezen en kansen.

http://hubs.ly/H06xmyc0

Geert Schaaij is door Harry Mens wederom uitgenodigt voor het programma Business Class, morgen te zien om 10.30 uur bij RTL7. U kijkt toch ook?

Post has attachment
Is Fugro een weglegger en Refresco een achterblijver? @GeertSchaaijNL dook er voor Beursgenoten leden dieper op in! http://hubs.ly/H06xcL50

Dit weekend is Geert Schaaij weer uitgenodigd om in Business Class zijn mening te geven over de beurs. Kijkt dus morgen om 10.30 uur naar RTL7.

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded