Profile cover photo
Profile photo
Andrej P. Škraba
168 followers
168 followers
About
Posts

Kako v Google Analytics primerjam product performance za dva izdelka? Recimo dam en SKU, potem bi pa na isti graf dal še en SKU :)

En lep poletni pozdrav! :) Mam eno vprašanje ... V firmi imamo nastavljen Google Analytics za našo spletno trgovino. V Ecommerce je super videti kaj ljudje največ kupijo in kaj prinese največji revenue. Zdej me pa zanima na kakšen način (če se da) bi lahko ugovovil kaj ljudje gledajo ampak ne kupijo? Kako bi lahko ugotovil katere izdelke so najbolj gledali ampak je bil hkrati tudi največji bounce rate?

Živjo druščina, mam eno vprašanje glede GA. Pod Acquisition - Social - Overview ... Katere social networke ima Google Analytics dejansko v bazi, katerim sledi?
Mi v firmi močno uporabljamo Instagram, kjer mamo ful dober engagement, najhitreje rastoč audience ampak nobenga visitorja na strani? To se mi zdi malo čudno, že statisično bi usaj kdo mogu navigirat na naš profil in kliknit na naš url. Torej, ali GA ne beleži obiskov z Instgrama ali dejansko nihče ne klikne?

Post has attachment
Kako izklučiti določene IPje v Google Analyticsu? Noob vprašanje in sem tudi že dobil rešitev na googlu ampak jaz nimam gumba +New Filter kot kaže ta postopek: https://web-design-weekly.com/snippets/exclude-ip-address-from-google-analytics/ ... Kaj mi je storiti?

Živjo! Kaj so za vas glavni KPIs v content marketingu? Kako meriti uspeh content marketinga? Je to sploh merljivo, kaj o tem pravi stroka in kakšne so vaše izkušnje/mnenja? :)

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Kako postati zares dober analitik v Google Adwords? ... Stvar izkušenj/talenta/izobraževanj? Zdaj sem prebrskal celo goro resourcev od Adwords Helpa do raznih tem na Quori in blogov na temo best practices ampak kaj pa sama analitika? ... Me lahko usmerite še v to smer?

A je Quality Score za Search in Display Networ enak? ...

Kako težko je dobit 10/10? Karkoli naredim, mi je do sedaj uspelo samo 8/10 pri keywordsih ... Kakšne so vaše izkušnje glede QS, konstantno dosegate desetke?

Me lahko usmerite na prave vire, če se želim izobraziti o tem kako oglaševati na Youtubu? ... Zanima me samo oglaševanje preko adsov, ki se prikazujejo ob videih (in ne oglaševanje pred videi z videom). Hvala! :)
Wait while more posts are being loaded