Profile cover photo
Profile photo
Wawa Yusoff
81 followers -
Bento Addict
Bento Addict

81 followers
About
Wawa Yusoff's posts

Post has attachment
..::Orang lain punya rezeki, Dia yang sakit Hati::..
💜ASSALAMUALAIKUM💜 Aku kan, kadang pelik kenapa lah allah temu kan aku dengan orang - orang yang tidak berlapang dada untuk melihat orang lain bahagia, happy dan terima banyak rezeki. dia jadi jaki atau sakit hati. sungguh. aku pelik. Tau tak, kita ni semu...

Post has attachment

Post has attachment
..::Nampak Simple. Tapi Special::..
❤ ASSALAMUALAIKUM ❤ RESEPI SARDIN MASAK LEMAK  Lauk ni aku makan 2 tahun lepas masa pregnant Hanan. Tapi kali ni tak pregnant pun cuma teringin sangat dah lama tak makan. hehehe Aku tak tau pulak sardin dalam tin ni boleh buat masak lemak, mula-mula aku ing...

Post has attachment

Post has attachment
..::On our 6th Anniversary::..
❤ ASSALAMUALAIKUM ❤ Alhamdulillah untuk tahun ke-6 ini. Alhamdulillah untuk kasih sayang dan rahmat Allah s.w.t ini. Ehhhh.... Malas lah nak tulis pepanjang. i am not that kind of bunga2 girl yang nak buat karangan kasih sayang. ahahahahaha. 6 tahun kawen, ...

Post has attachment

Post has attachment
..::5 Tips Raya 2017::..
💝 ASSALAMUALAIKUM 💝 In shaa allah esok last kita puasa. Allahu..... sedih, ramadhan nak habis dah. Bulan yang pahala kita berlipat kali ganda kalau kita buat baik. Aku belum puas buat baik, ramadhan nak pergi dah. Rugi 😭 In shaa Allah tahun ni beraya rum...

Post has attachment

Post has attachment
..::REWARDS : Rezeki Allah Kirim::..
💙 ASSALAMUALAIKUM 💙 BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM...💜 Bulan May bulan rezeki. Allahuakbar... sungguh. Rezeki allah kirim tak henti - henti. Aku ni baru setahun jagung dengan business Young Living dan jugak Homemade blend oil tu. Sungguh lah rezeki tu memang t...

Post has attachment
..::Viral Fever Attack..!!::..
 💙 ASSALAMUALAIKUM 💙 29.5.2017 - 5.6.2017 Mami dapat je whatsapp dari cikgu dila terus desup balik amik dia kat sekolah dan bawak pi klinik. memang tinggi demam dia.  Dah berani dah dia. kalau tak tu menangis takut segala. kali ni mami pun impressed dia b...
Wait while more posts are being loaded