Profile cover photo
Profile photo
Wawa Yusoff
89 followers -
Bento Addict
Bento Addict

89 followers
About
Posts

Post has attachment
3 Cara mudah untu menjadi ahli Young Living Malaysia
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Young Living Selangor : Atasi gelap mata dengan tidur yang lena
MATA PANDA 🐼 . Pernah tak rasa yang korang letih sangat Penat sangat Nak tidur sangat2 Tapi bila baring, masuk bilik Automatik mata segar 😂 Berpusing kiri kanan Paksa nak tidur tak jugak tidur Cuba sleep bomb ni Diffuse atau apply je topically  Buat bedti...
Add a comment...

Post has attachment
..::Young Living Essential Oils : ELAK ROTA VIRUS BERPANJANGAN::..
💜ASSALAMUALAIKUM💜 Bismillah…. Ingat tak haritu Hanan kena rota virus? Alhamdulillah Hanan kebah dalam 3 hari je. Tak berpanjangan. Berbeza macam kael tahun 2014 sampai 8 hari. Huhuhuhu.   masa petang rabu, pujuk bagi makan kot lah lepak kedai, tak mau dia...
Add a comment...

Post has attachment
Young Living Selangor : Manfaat dan Kegunaan Lemongrass Essential oils
💜 ASSALAMUALAIKUM 💜  Apa itu lemongrass essential oils? Lemongrass atau serai, selain digunakan dalam masakan, lemongrass ini banyak memberi manfaat kebaikan dari segi kesihatan emosi dan jasmani. Minyak pati Lemongrass Young Living dihasilkan melalui pro...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
..::Cyberview Resort & Spa : Awesome Staycation::..
💜 ASSALAMUALAIKUM 💜 Haritu kitorang pegi family day geng blogger. best gila! Kalau bercuti ni. paling penting of course lah penginapan kan? metsi nak selesa dan tenang-tenang je. Kalini tempat percutian dekat je. 40 minit je dari rumah. hehehe BUKAN CAMER...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded