Profile cover photo
Profile photo
nor faezah alias
212 followers
212 followers
About
Posts

Post has attachment
**
Salam lovelies!!! Lame benar rasenya tak update blog kan? Kekangan masa
melampau sgt lagi-lagi bile baru je 2 bulan ada baby baru. Hihi. Anyway nak
sharing product yg iolls guna. Natural products, 100% no chemical. Testimoni beratuqqqq.. hihi Mai tengok sat...
Add a comment...

Post has attachment
Oceanarium@The Shore Melaka
*Awas!! Entri yang tersangat banyak gambar. Selamat malam. Dah lama rasanya tak update apa-apa dalam blog ni kan. Disebabkan kekangan masa, blog ini telah dianaktirikan. Huhu.. Takpe, kali ini ada entri terbaru dari aku. Hasil dari kerajinan Hubby tunaikan ...
Add a comment...

Post has attachment
Happy Bornday Nayli!!!
Selamat petang!!! 3 tahun sudah berlalu, tetapi rasa macam baru je semalam aku melahirkan seorang puteri yang diberi nama Nayli Firzanah! Satu pengalaman yang tidak akan dilupakan.Tak sangka Nayli cepat membesar dengan sihat. Alhamdulillah. Terima kasih All...
Add a comment...

Post has attachment
Jom singgah baca entry terbaru! Butik Tudung Online Murah
Add a comment...

Post has attachment
Butik Tudung Online Murah
Pejam celik pejam celik dah masuk bulan 3. Sekejap je masa berlalu. Dari dulu,
bulan 3 ni memang hot! Sebab ape? Sebab bulan 3 untuk adalah musim untuk  melangsungkan perkahwinan. Haha.. tapi dulu
iolls tak pilih pon bulan 3 :P Yela, dah nak cuti sekolah ka...
Add a comment...

Post has attachment
Tukar background blog lagi :)
Bismillah. Selamat pagi!! Mengantuknya lah pagi-pagi ni. Entri hari ni mmg dah tersangat basi.  Google Image Yelah, rasanya dah nak dekat sebulan gak lah aku tukar background blog ni. Baru hari ni nak cerita.  Hihi.. saje tukar background sebab bosan dengan...
Add a comment...

Post has attachment
Simple 1st Giveaway Segment by Beba Ifa
Bismillah. Baru je tadi saya di tag oleh Cik Belbel  untuk join GA ni. Disebabkan sangat simple, memang harus join lah kan. Hihi.  klik SINI untuk join Tujuan GA ni dibuat adalah untuk menghargai rakan followers Beba Ifa yang lama mahupun yang baru. mrsup...
Add a comment...

Post has attachment
Seronoknya zaman kanak-kanak
Bismillah. Selamat tengahari! Baru hari ni berkesempatan menulis entry. Semalam seharian tiada internet. Huhu. Ini cerita semalam. Kiriman TC Siti Aisyah Zawani. Teacher dari taska Nayli. Hari Rabu Tc dah pesan suruh bawa swimming suit/baju lebih sebab dora...
Add a comment...

Post has attachment
Wordless Wednesday
Bismillah.  Sumber :  Facebook Era FM & Era TV Lots of Love, 
Add a comment...

Post has attachment
Salam Jumaat
Bismillah. Selamat tengahari. Sedikit perkongsian di hari Jumaat yang barakah ini.Cerminlah diri sendiri sebelum mula berbicara tentang keburukan orang lain. Kerana pada kita terdapat 1001 keburukan yang tidak kita sedari. Jagalah lidah anda kerana ia umpam...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded