Profile cover photo
Profile photo
Arhiepiscopia Argesului si Muscelului
44 followers
44 followers
About
Posts

Post has attachment
Întâlnire duhovnicească cu educatoarele din Eparhia Argeșului și Muscelului

Post has attachment
Mila față de aproapele aflat pe patul suferinței este bineplăcuta înaintea Bunului Dumnezeu.
Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, s-a desfășurat a patra etapă a Proiectului "Campionii vieții", în cadrul Protoieriei Curtea de Argeș.
Două săli au fost amenajate în adevărate centre aducătoare de speranță și bucurie, deoarece 30 de preoți împreună cu Parintele Protoiereu State Alexandru au donat sânge.

Post has attachment
Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a organizat astăzi, 12 mai 2015, o nouă ediție a crosului sportiv Campionii Bucuriei. Competiția s-a desfășurat în municipiul Pitești și a reunit la start 842 de elevi din clasele V – VIII, care au alergat pe traseul: Palatul Copiilor – Biserica Sfântul Gheorghe.

Post has attachment
Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a organizat astăzi, 29 mai 2015, o nouă ediție a crosului Campionii Bucuriei. Competiția s-a desfășurat în municipiul Curtea de Argeș și a reunit la start 514 elevi din clasele V – VIII, care au alergat pe traseul: Stadionul Municipal – Biserica Sfântul Gheorghe – Bulevardul Basarabilor – Catedrala Arhiepiscopală.

Post has attachment
Campionii Lecturii
Cu binecuvântarea și în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, prin Sectorul Cultural și Comunicații Media și Sectorul Social, Filantropic și de Misiune, a cotninuat proiectul: Campionii lecturi – Biblioteci parohiale, prin care Centrul Eparhial, parohiile și credincioșii, donează cărți, care vor fi citite de elevii din localitățile izolate ale județului Argeș.

La parohia Dedulești, protoieria Pitești, s-a constituit biblioteca parohială, compusă din 500 de cărți, spre bucuria copiilor prezenți, a profesorilor însoțitori și a părinților. De asemenea, activitatea culturală a fost împletită și cu latura socială, prin acordarea de alimente unor familii cu posibilități materiale reduse.

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded