Profile

Cover photo
Arhiepiscopia Argesului si Muscelului
Lived in Curtea de Arges
40 followers|274,198 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

 
Întâlnire duhovnicească cu educatoarele din Eparhia Argeșului și Muscelului
 ·  Translate
1
Arhiepiscopia Argesului si Muscelului's profile photo
 
Cu binecuvântarea și în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, la Sala Manole a Palatului Arhiepiscopal, dar și la Sala Sfântul Ierarh Iachint de la Protoieria Pitești, a fost organizată o manifestare la care au fost invitate educatoarele, care predau la grădinițele din județul Argeș.
În cuvântul adresat cu acest prilej, Înaltpreasfinția Sa a mulțumit pentru dragostea și devotamentul arătate la catedră, subliniind că educația religioasă trebuie să fie realizată pentru copii de la o vârstă timpurie, pentru că, deși sunt mici, ecoul și reverberațiile întâlnirii cu Dumnezeu, rămân adânc înrădăcinate în ființa lor și rodesc frumos, cu roade morale: bunătate, hărnicie, onestitate, respect, iubire față de dreptate și adevăr.
Domnul profesor Dumitru Tudosiu, Inspector Școlar General a mulțumit pentru darurile oferite doamnelor educatoare și pentru gândul bun de a realiza acest eveniment.
 ·  Translate
 
Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a organizat astăzi, 29 mai 2015, o nouă ediție a crosului Campionii Bucuriei. Competiția s-a desfășurat în municipiul Curtea de Argeș și a reunit la start 514 elevi din clasele V – VIII, care au alergat pe traseul: Stadionul Municipal – Biserica Sfântul Gheorghe – Bulevardul Basarabilor – Catedrala Arhiepiscopală.
 ·  Translate
1
 
Mila față de aproapele aflat pe patul suferinței este bineplăcuta înaintea Bunului Dumnezeu.
Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, s-a desfășurat a patra etapă a Proiectului "Campionii vieții", în cadrul Protoieriei Curtea de Argeș.
Două săli au fost amenajate în adevărate centre aducătoare de speranță și bucurie, deoarece 30 de preoți împreună cu Parintele Protoiereu State Alexandru au donat sânge.
 ·  Translate
1
 
Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a organizat astăzi, 12 mai 2015, o nouă ediție a crosului sportiv Campionii Bucuriei. Competiția s-a desfășurat în municipiul Pitești și a reunit la start 842 de elevi din clasele V – VIII, care au alergat pe traseul: Palatul Copiilor – Biserica Sfântul Gheorghe.
 ·  Translate
1
 
Campionii Lecturii
Cu binecuvântarea și în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, prin Sectorul Cultural și Comunicații Media și Sectorul Social, Filantropic și de Misiune, a cotninuat proiectul: Campionii lecturi – Biblioteci parohiale, prin care Centrul Eparhial, parohiile și credincioșii, donează cărți, care vor fi citite de elevii din localitățile izolate ale județului Argeș.

La parohia Dedulești, protoieria Pitești, s-a constituit biblioteca parohială, compusă din 500 de cărți, spre bucuria copiilor prezenți, a profesorilor însoțitori și a părinților. De asemenea, activitatea culturală a fost împletită și cu latura socială, prin acordarea de alimente unor familii cu posibilități materiale reduse.
 ·  Translate
2
Story
Introduction
Arhiepiscopia Argesului si Muscelului
Basic Information
Gender
Decline to State
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Curtea de Arges