Profile cover photo
Profile photo
Wan Aidil al-Akbar
14 followers -
Miracle is the other word for hardworking and effort.
Miracle is the other word for hardworking and effort.

14 followers
About
Wan Aidil's posts

Post has attachment
2016 and Tips Masuk Universiti
Assalamualaikum and bismillah.  Sedar tak sedar dah 2016 dan niat aku tahun lepas nak aktif
dalam berblogging nampaknya memang hangat sekejap. So, untuk tahun ni aku still
ada a few things yang aku kena achieve jugak this year and I need to make sure
that b...

Post has attachment
My lovely Duff.
It's been a while since my long ago last blogger post. Bukannya tak ada masa tapi tak ada yang menarik untuk aku kongsikan. Last night, my friends and I went to Sunway to celebrate Taty's birthday. Aku dengan Syifa yang jadi undercover team mates untuk make...

Post has attachment
Kitab Lusuh
Bismillah Lembaran kitab lama itu aku buka. Tasir Tumpah air mata bila tulisan yang aku dah lama tak bersua. Tulisan yang dulu acap kali melayang atas kertas di mana mana. Kitab itu lusuh. catatan nenda (Wan Abdullah) penuh. Dari muka ke muka aku selak. Sed...

Post has attachment
beanie?
Bismillah. I've been home for about three days after went to vacation dekat Langkawi. This
time punya trip was something different sebab i can only spent time
with Fahmi not even for a day. hahahha. And he left both of us (Eman and
me) dekat pulau ni. Al...

Post has attachment
How can you not love them?
I just love all my close friends. It’s like a
blessing from God that He send all of them to me. I am still trying my
best to jaga ikhtilat but not like too over doing it. Avoiding myself from a non mahram touching and etc etc. And Alhamdulillah,
they’re ...

Post has attachment
Negaraku
Bismillah Malam malam, sakit perut. Dari siang sampai ke malam. Rakyat masih lagi cuba jadi hakim negara. Entah. aku tak berapa minat nak bagi ulasan walaupun ada antara sahabat yang cuba paksa aku lontar pandangan. hahahaha sekarang zaman fitnah. baik kita...

Post has attachment
Valentines? Biarlah!
Bismillah Macam biasa, bila nak dekat dengan Valentines ni ramai yang akan stood up. ada yang pros (liberalis) dan ada yang cons (islamis) dengan that so-called-love-day. Dalam tengah scroll scroll atas timeline, aku tertancap dengan tweet rakan baik aku.  ...

Post has attachment
Let it
Bismillah it's been a while since my last entry. I am trying my best to follow all my 'new year resolution'. But, let me buat amendment sikit. hahaha As i don't think that i am that able to keep posting on this Like everyday. no way! Oh ya. dah seminggu dek...

Post has attachment
Semester break
Bismillah My semester break dah bermula. and i don't have much activities that i wanna do Be alone at home is much better. Untuk kali ni. untuk masa ini Hati masih ralat pasal paper last haritu. Tapi Allah bagi aku berkumpul dengan kawan kawan cukup buat ha...
Wait while more posts are being loaded