Profile cover photo
Profile photo
Avouch IT Recuitment
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Nieuwe #vacature   voor Developer App C# HTML5
@Avouch IT Recruitment
Add a comment...

Nieuwe vacature: Developer App C# HTML5 

Onze opdrachtgever To-Increase is wereldspeler op het gebied van software solution development voor de bouw, eind-product fabricage, food en retail industrie. Met bijna 100 medewerkers helpt To-Increase haar klanten efficienter te werken en te groeien binnen hun marktsegment. To-Increase is groot genoeg om enerzijds een schat aan kennis en ervaring te bundelen maar is anderzijds klein genoeg om nauw en doeltreffend met elkaar samen te werken. To-Increase bedient wereldwijd inmiddels meer dan 1800 relaties met haar enterprise software solutions, die volledig integreren - en zijn uit te breiden met Microsoft Dynamics AX en Microsoft Dynamics NAV. Recentlijk heeft To-Increase een nieuwe reeks revolutionaire cloud-based software solutions gelanceerd. Deze oplosssingen richten zich op customer experience en customer engagement solutions voor de maak-industrie en maken gebruik van state-of-the-art technologie voor cloud service development, frontend app development en integratie met andere business applicaties. 

To-Increase verkoopt haar oplossingen via een wereldwijd netwerk van gekwalificeerde reselling partners die hun eigen kennis van de industrie en technische expertise toevoegen aan de oplossingen van To-Increase. Door deze samenwerking verzekert To-Increase haar klantrelaties van de allerbeste return-on-technology-investment.
Bedrijfscultuur
Werken voor To-Increase betekent voortdurend bezig zijn met professionals, internationale industrie-vraagstukken en je verplaatsen in de wensen van de klant. Maar ook bedenken hoe de klantwens van morgen er uit zal gaan zien en hoe je daarvoor alvast oplossingen kunt bedenken. Werken voor To-Increase betekent ook de integratie van Big Data en Internet of Things, toepassing van snelle communicatiemogelijkheden, apps ontwikkelen die het gebruik van diverse toepassingen vereenvoudigen en optimaliseren. Het ontsluiten van informatie naar een device waar gebruikersgemak de boventoon voert. Dit vraagt om innovativiteit, optimale communicatieve vaardigheden en lef om in een internationale, competatieve omgeving te werken. Maar ook een open en respectvolle houding naar andere culturen en wereldbeelden en bovenal een goed ontwikkeld vermogen om te denken in termen van 'can-do'.

Functieomschrijving
Als Developer App ben je onderdeel van een team dat standaard oplossingen ontwerpt en bouwt voor Microsoft Dynamics enerzijds, maar belangrijker nog, vooral hoge kwaliteit cloud applicaties anderzijds. Deze applicaties zullen het werken en denken rondom ERP en ICT in de industrie fundamenteel gaan veranderen. Je bent dus deel van een trendset team met wereldwijd effect! Je werkt aan specifieke projecten gericht op het ontwikkelen en opleveren van business apps, verbonden aan cloud services.
Je bent dus developer in een cloud team. Je bouwt geavanceerde UX apps, gebaseerd op ontwerpen van de UX designer. Je voornaamste taken zijn:
jouw creativiteit en technische kennis inzetten en direct benutten om geweldige apps te bouwen
deelnemen aan SCRUM ontwikkelprojecten, werkend aan best practice software
het realiseren van mobiele apps en web apps voor de business binnen de maak industrie
het verzorgen van demonstraties van de apps aan belanghebbenden in de organisatie en daarbuiten
nieuwe ontwikkelingen op het gebied van app en UX development volg je op de voet
Deze functie biedt je de kans om te werken bij een internationale organisatie met klanten verspreid over de hele wereld. Je werkt samen met een zeer kundig team aan het leveren van value added services aan de klanten van To-Increase. Je bent onderdeel van een grote verandering van werken en denken.

Functiecriteria
Wat heb je in huis?
een afgeronde HBO of WO opleiding in een technische IT - of vergelijkbare richting
3-5 jaar ervaring met het bouwen van moderne app voor mobile en / of web
je bent handig met het ontwikkelen van creative, aantrekkelijke UX apps
een van de volgende programmeertalen zijn echt jouw specialiteit: C#, Java, Python, Javascript
ervaring met HTML5, CSS, JavaScript, AngularJS of andere app frameworks
kennis van web- en cloud technologie zoals web services, REST, aAuth, ASP.Net, NodeJS
kennis of ervaring met native moblile app development voor iOS, Android, Windows
ervaring met SCRUM methodologie an moderne agile software development methodes (TDD, CI)
Verder ben je:
een proactieve problemsolver en streef je voortdurend naar het leveren van hoge kwaliteit in je werk
je bent een sterke communicator en spreekt vloeiend Nederlands en Engels en beschik je in deze talen ook over een goede pen
je bent een enthousiaste teamspeler, maar je kunt ook zelfstandig werken
je beschikt over een aantoonbaar portfolio van door jouw ontwikkelde apps.
Wat biedt To-Increase jou?
een uiterst aantrekkelijke baan binnen een zeer ambitieus bedrijf. To-Increase wil het beste bedrijf in zijn soort worden ter wereld. De bestaande internationale banden met Microsoft en Microsoft Dynamics eco-system zullen nog verder worden aangehaald.
je wordt onderdeel van een uiterst gedreven, internationaal opererend team van hoog gekwalificeerde professionals, waarbij je je aanwezige vaardigheden en kennis verder kunt ontwikkelen
je wordt onderdeel van Microsoft Inner Circle Membership, wat is beperkt tot de wereldwijde top 1% van Microsoft partners
een werkgever die is uitgeroepen tot Microsoft Dynamics Outstanding ISV of the Year in 2009, 2010 en 2014
een ambitieus, snel groeiend bedrijf wat jou een ideale omgeving biedt om je kennis en je ervaring nog verder te ontwikkelen
uiteraard een uitstekend pakket primaire en zeer complete secundaire arbeidsvoorwaarden.
Tja, als je op bovenstaande eisen veelvuldig bevestigend kunt antwoorden, hadden we gisteren al met je aan tafel willen zitten. Dus twijfel niet langer en reageer direct door te mailen naar Richard Gerestein, sr consultant van Avouch: rgerestein@avouch.nl, of door hem te bellen op 06-54397520. Je kunt ook direct solliteren door te klikken op de sollicitatieknop hieronder en je CV te uploaden. Is je LinkedIn profiel up to date? Dan kan je dat ook gebruiken om te solliciteren. Je ziet het, alle kanalen staan voor je open om met ons in contact te komen!
Salaris
Afhankelijk van kennis en ervaring wordt een zeer marktconform pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden geboden.
Locatie
Veenendaal
Contactpersoon
Richard Gerestein
T: +31 33 4690 117
E: rgerestein@avouch.nl
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded