Profile cover photo
Profile photo
Web-Studio.BG
22 followers -
Web Studio е утвърдена фирма, занимаваща се с дейности като: WEB дизайн, Online реклама, SEO оптимизация и графичен дизайн. Нашата основна ц
Web Studio е утвърдена фирма, занимаваща се с дейности като: WEB дизайн, Online реклама, SEO оптимизация и графичен дизайн. Нашата основна ц

22 followers
About
Posts

Post has attachment
Web Studio Bulgaria търси кандидат за позиция Web Developer.
---------------------------------------------------------------------------------
Ако имате отлично ниво на работа с HTML/CSS, Bootstrap, Adobe Photoshop, начални познания с jQuery - Ajax, PHP - MySQL и търсите нова възможност за кариерно развитие с мотивиращо възнаграждение - ние Ви очакваме!
-----------------------------
Кандидатствайте ТУК:https://goo.gl/FsqZKU
Photo
Add a comment...

Post has attachment
В почти всички типове на рекламни кампании във Facebook се ползват графични изображения, с които показвате на потенциалните клиенти Вашият продукт или услуга.
Най-честата грешка, която се допуска в хода на изграждане на рекламна кампания във Facebook е да не се обръща достатъчно внимание на графичното изображение, което от своя страна е гаранция за провал на рекламата.
Нека разгледаме въпросът още по-задълбочено. Когато пускаме реклама във Facebook в една от стъпките ни се предлага да изберем позиции, в които да се визуализира рекламното съдържание.
Има такива, в които текстът на рекламата не може да се визуализира, пример за такава позиция е “Дясна колона”.
Именно поради тази причина, когато подбираме графичното...
-------------------
Научете още ТУК:https://goo.gl/AzVgzA
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Изградихме красив и функционален сайт за КлиВенТо. В процеса на работа използвахме нашата система за управление на съдържанието WS-CMS.

С това постигнахме изключително висока скорост на зареждане и неповторимо потребителско изживяване.

Фирмения сайт на КлиВенТо разполага с функционален модул за категоризирани продукти, модул за новини, ajax филтри и още много други функционалности, които предоставят бързо и лесно желаната информация на всеки посетител.

Към корпоративният сайт, създадохме интуитивен онлайн магазин, в който лесно потребителите могат да поръчат желаните продукти. Онлайн магазинът се отличава с функционални модули, модерен дизайн и изключително лесен и разбираем процес на поръчка.
-----------------------
Научете още ТУК:https://goo.gl/rpTToX
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Известен факт, е че потребителите се различават и тяхното поведение е строго индивидуално или казано с други думи, има потребители, на които е достатъчно да покажете рекламата си веднъж и те ще купят веднага, но има и такива, които се колебаят, сравняват цените и като цяло се повлияват от рекламата по-слабо.
Ако се върнем в примера, по-горе и анализираме колко средства трябва да вложим, за да достигнем многократно всеки един от потребителите в тази таргет група ще видим, че това едва ли ще ни е по джоба и едва ли ефекта от толкова много вложени средства ще има реална възвращаемост. Нормалният въпрос на всеки тук би бил "Има ли средство, с което можем да достигнем тясно таргетирани потребители, многократно всеки ден?", за щастие отговорът е да!
-----------------------
Научете още ТУК:https://goo.gl/M8BKRQ
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Рекламата в google adwords е мощен инструмент, с който можем да увеличим продажбите си многократно, както и да покажем своя бизнес на огромен кръг от потенциални клиенти. Всеизвестен факт е, че по-голяма част от потребителите, които имат желание да закупят дадена стока или услуга, първо правят проучване в търсачката на google за фирми, които предлагат желания продукт. Също така в този етап, потребителят прави щателна оценка на различните ценови вариации....
------------------------
Научете още ТУК:https://goo.gl/XMovpL
Photo
Add a comment...

Post has attachment
В процеса свързан с изработка на онлайн магазин, ние от Web-Studio.BG се стремим да създаваме ултра модерен дизайн, с който да предложим ново ниво на потребителско изживяване. С напредване на технологиите в днешно време, по-голяма част от трафика към всеки сайт се осъществява посредством мобилно устройство. Отдавайки необходимото значение на това, ние изработваме онлайн магазини, които притежават 100% responsive дизайн и се зареждат коректно на всякакви устройства. Също така - старателно оптимизираме цялото съдържание, за да постигнем изключително висока скорост на зареждане.
------------------------
Научете още ТУК:https://goo.gl/kvry9P
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Мета описанията са фрагменти с текст, които стоят в head частта на сайта и в тях се прави кратко описание на съдържанието на конкретната страница, в която може да има статия, продукт или нещо друго.
Мета описанията не са видими за потребителите в сайта, но те са с изключително значение за търсещите машини, тъй като им дават информация за конкретното съдържание на страницата. Също така мета описанията са тази част от текст, която се появява в търсачките под заглавията в резултатите при търсене...
------------------------
Научете още ТУК:https://goo.gl/rmygYA
Photo
Add a comment...

Post has attachment
E-mail маркетингът до голяма степен може да бъде разглеждан като ремаркетинг инструмент. Това е така, защото с E-mail Маркетинг, можем да достигаме до всички наши клиенти, които са изявили интерес към конкретен продукт от сайтa ни и впоследствие са направили поръчки или са се абонирали за бюлетин.
E-mail маркетингът е мощен инструмент, с който можем да задържим старите клиенти, да им показваме нови промоционални оферти и да ги накараме да поръчват отново и отново.
Често срещана грешка в рекламната стратегия на много компании е да правят всичко възможно да достигат нови клиенти, но да не правят нужното, за да задържат старите.
В днешно време развитието на конкурентните компании е изключително динамичен процес и трябва да сме сигурни, че нашите стари клиенти са информирани и знаят за текущите ни промоции и специални предложения. Точно тук можем да се доверим на E-mail маркетингът....
-----------------------
Научете още ТУК:https://goo.gl/5oaU9S
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Как да рекламираме във Facebook
-----------------------------------------
За да може рекламите във Facebook да бъдат успешни и да изразходват разумно заложения бюджет на първо място е необходимо да са изработени от квалифицирани специалисти.
В тази статия ще Ви покажем някои важни елементи, които трябва да се спазват в процеса на изготвяне на дигитална реклама във Facebook, за да може тя да бъде максимално ефективна и успешна...
------------------
Научете още ТУК:https://goo.gl/ka79Md
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ние от Web Studio Bulgaria разбираме нуждата от модерен, добре оптимизиран и надежден сайт. Ние знаем, че успешният сайт, трябва да показва максимално собствената идентичност на всеки бизнес. Именно поради тази причина не работим с предварително създадени шаблони, а изграждаме изцяло индивидуални решения със собствен код и дизайн! Ние изработваме сайтове, които притежават богата функционалност, класират се добре в търсещите машини и оправдават инвестираните средства.
---------------------------
Научете още ТУК:https://goo.gl/jXio3W
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded