Profile cover photo
Profile photo
revista urbania
2 followers -
Descoperă orașul!
Descoperă orașul!

2 followers
About
Posts

Post has attachment
Șezătoarea din Galați reînvie tradițiile - Istoria Șezătoarei de la Galați a început în anul 2015, într-o perioadă în care bluze de inspirație tradițională, cusute la mașină, erau confundate cu ii autentice românești. Mi-am dorit ca împreună cu alte doamne din Galați să reînviem tradiția cusutului și să ștergem praful de pe izvoadele locale. Atelierul de la Brăila, Poveștile Iei, condus […] Post-ul Șezătoarea din Galați reînvie tradițiile apare prima dată în Revista Urbania.
Add a comment...

Post has attachment
5àSec, cea mai performantă spălătorie din lume, acum și la Galați - Venim cu o veste bună pentru gălățeni! 5àSec, cea mai performantă spălătorie din lume, se va deschide oficial și la noi în oraș din 8 octombrie. Situată pe Strada Brailei, nr. 24, bl. R4 parter (zona Trei Star), vă oferă servicii de top în materie de curăţătorie, dar şi alte operaţiuni în exclusivitate pe piaţa […] Post-ul 5àSec, cea mai performantă spălătorie din lume, acum și la Galați apare prima dată în Revista Urbania.
Add a comment...

Post has attachment
Haideți să petreceți românește – „Zilele Toamnei”, la Popasul de la Dunăre - Voie bună cât cuprinde, bucate pe cinste și muzică românească de petrecere! Nimic nu lipsește de la festinul culinar de zile mari, pus la cale pentru gălățeni între 1-15 octombrie la Complexul „Popasul de la Dunăre”. Alături de partenerii săi – Selgros, Ursus și Cramele Averești, „Popasul de la Dunăre” vă invită la „Zilele Toamnei” […] Post-ul Haideți să petreceți românește – „Zilele Toamnei”, la Popasul de la Dunăre apare prima dată în Revista Urbania.
Add a comment...

Post has attachment
4 filme pe care le vedem în IMAX sau 4DX toamna aceasta - „The Predator”, „Venom”, „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, „The Nutcracker and The Four Realms” La 30 de ani de la acțiunea din primul film al seriei „The Predator”, vânătorii cei mai letali ai universului revin, și nu oricum, pregătiți să invadeze marile ecrane. Filmul de acum nu este un reboot, ci o continuare a […] Post-ul 4 filme pe care le vedem în IMAX sau 4DX toamna aceasta apare prima dată în Revista Urbania.
Add a comment...

Post has attachment
Terra Clinique Galați – clinica din inima orașului tău! - Un concept nou pentru Galați vine să întregească oferta serviciilor de sănătate, promițând că asigură pacienților nu doar investigații și o diagnosticare corecte, ci și respect și o abordare prietenoasă. Este vorba de Terra Clinique, situată pe strada Brăilei, bl. B6, parter (lângă Trei Star), un ansamblu care oferă servicii de recuperare neuro-psiho-motorie unice în […] Post-ul Terra Clinique Galați – clinica din inima orașului tău! apare prima dată în Revista Urbania.
Add a comment...

Post has attachment
Grand Opening Terra Clinique – 6 septembrie 2018 - Addcity a organizat joi, 6 septembrie 2018, inaugurarea oficială a clinicii Terra Clinique, situată în Galați, pe strada Brăilei, bl. B6, parter (lângă Trei Star). Terra Clinique este un centru multidisciplinar care oferă servicii de recuperare neuro-psiho-motorie unice în Galați, consultații profesionale de specialitate dar și soluții pe partea de wellness și chirurgie estetică. Terra […] Post-ul Grand Opening Terra Clinique – 6 septembrie 2018 apare prima dată în Revista Urbania.
Add a comment...

Post has attachment
Campionatul Mondial de navomodele, în premieră la Galați - Expoziția Campionatului Mondial de navomodele, clasa C, machete, și-a deschis porțile duminică, 2 septembrie, în holul Universității „Dunărea de Jos”. Desfășurat sub egida Federației Internaționale Naviga, evenimentul, în premieră în România, și este organizat în colaborare de CS Universitatea Galați, Universitatea „Dunărea de Jos”, cu sprijinul Primăriei Galați. Trei comisii, formate din câte trei membri […] Post-ul Campionatul Mondial de navomodele, în premieră la Galați apare prima dată în Revista Urbania.
Add a comment...

Post has attachment
„Street Food Festival”, pentru prima dată la Galați - În premieră la Galați, „Street Food Festival” se va desfășura la jumătatea lunii septembrie. Astfel, în perioada 13-16 septembrie , la Grădina Publică, pofticioșii vor avea parte de un spectacol culinar de zile mari. „Street Food Festival” va cuprinde zone pentru comercializarea preparatelor culinare, demonstrații ale bucătarilor, un sector dedicat copiilor, un cinematograf și spectacole […] Post-ul „Street Food Festival”, pentru prima dată la Galați apare prima dată în Revista Urbania.
Add a comment...

Post has attachment
Pe 1 Septembrie se desfășoară la Galați o nouă ediție TEDxCaleaDomnească – Start Unknown – Finish Unforgettable - TED (Technology, Entertainment, Design) reprezintă o serie de conferințe live la care participă cei mai fascinanți lideri și gânditori ai lumii, definindu-și misiunea ca „idei care merită să fie răspândite”. La nivel global conceptul de TED reinventează accesul și diseminarea cunoștințelor și facilitează schimbul de idei inovative prin intermediul unor discursuri de maxim 18 minute. […] Post-ul Pe 1 Septembrie se desfășoară la Galați o nouă ediție TEDxCaleaDomnească – Start Unknown – Finish Unforgettable apare prima dată în Revista Urbania.
Add a comment...

Post has attachment
Trei seri de cinema în aer liber, la Galaţi - În perioada 24-26 august, la Galați, pe esplanada de la Casa de Cultură a sindicatelor va avea loc Caravana TIFF, cu proiecții de filme în aer liber, intrarea fiind liberă. Iubitori de film vor avea parte de 3 filme, toate începând de la ora 21,30. Pe afiş sunt filmele „România Neîmblânzită”, „Banii sunt bani” şi […] Post-ul Trei seri de cinema în aer liber, la Galaţi apare prima dată în Revista Urbania.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded