Profile cover photo
Profile photo
Príma konyha magazin
About
Posts

Post has attachment
A nyári sütemények közül az utóbbi tíz éve egyik biztos befutója lett a franciák tejes pitéje, a clafoutis, amely gyorsan elkészíthető, bármilyen szezonális gyümölccsel működik és mindenki imádja.

Post has attachment
A legmegosztóbb zöldség címért szinte biztosan indulhatna, a brokkoli és a spenót mellett az egyik tipikus „szeretem vagy nem szeretem” zöld, ahol középút nem létezik. Holott a sóska nem csak finom, hanem gyorsan elkészíthető és még egészséges is.

Post has attachment
Hogyan készítsünk otthon linzerkaríkát. Oktató videónkból könnyen és gyorsan elsajátitható a linzerkarika elkészítése.

Post has attachment
A salátáink nélkülözhetetlen eleme, a nyári grillpartik kedvelt sajtja, a pizzatészta nagy barátja, a könnyen és gyorsan megszerethető és eltüntethető mozzarella, amiből soha nincs elég.

Post has attachment
A húsvéti menüsor szinte minden eleme a sonka köré épül, de akkor sincs különösebb vész, ha a család vegán vagy vegetáriánus tagjai számára szeretnénk terülj-terülj asztalkámat készíteni a tavaszi ünnep során.
Vegán húsvét
Vegán húsvét
primakonyha.hu

Post has attachment
A március érkeztével eljön az a pont, amikor már mindenki a frissre, az újra vágyik, elég volt a narancssárga paradicsomokból, a fagyasztott zöldségekből, a látványos, de kissé vízízű salátának való alapanyagokból, kérjük az ízeket, illatokat, színeket!

Post has attachment
A farsangi időszakban jobb, ha félretesszük a tortaformát és az őzgerincet, hiszen ilyenkor jön el a fánkok ideje. A téli időszak legkedveltebb kelt tésztás süteményéből számtalan változat létezik.
Wait while more posts are being loaded