Profile cover photo
Profile photo
Tegelhuys Ommen
1 follower -
Bij ons vindt u geweldig vloeren en alles voor een mooie badkamer tegels eerlijke prijzen en zonder blabla!
Bij ons vindt u geweldig vloeren en alles voor een mooie badkamer tegels eerlijke prijzen en zonder blabla!

1 follower
About
Posts

Post has attachment
Sinds kort vindt u onze showroom de AquaBreeze®, een optimale wellness beleving!

Met de AquaBreeze® creëert u een heerlijk ontspanmoment na het douchen… Drogen met warme lucht. Lees meer https://goo.gl/yUfz8F
#wellness #badkamercomfort #aquabreeze
Photo
Add a comment...

Post has attachment
We hebben weer een heel aantal nieuwe mooie patroonvloeren toegevoegd aan ons assortiment. Zie hier de serie Art Nouveau van het merk Equipe. Een uitgebreide serie met eindeloze combinatie mogelijkheden. Hoe gaaf is dat?!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
22-09-18
6 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Spiegeltje spiegeltje aan de wand…

Je kijkt er iedere dag in, de spiegel. Maar een spiegel hoeft niet zomaar een beeld terugkaatsend voorwerp te zijn. Een spiegel kan ook een mooi voorwerp in uw badkamer, gang of woonkamer zijn.
Tegelhuys Ommen biedt, in samenwerking met Lijstenmakerij Onder de Molen de mogelijkheid om een geheel eigen uitstraling te geven aan uw spiegel. Wilt u strak, modern, pompeus of minimalistisch? U vraagt, wij draaien!

Bent u kunstenaar, fotograaf óf heeft u gewoon een herinnering welke u in wilt lijsten? Ook dan bent u bij Lijstenmakerij Onder de Molen op het juiste adres!

https://tegelhuysommen.nl/toilet-badkamer/maatwerk-spiegels-met-lijst/
Add a comment...

Post has attachment
Tegelhuys Ommen houdt grote magazijnopruiming tegen zéér aantrekkelijke prijzen! Alles is eerste kwaliteit, op=op. Aanbieding gelden niet icm met andere acties en/of aanbiedingen!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
26-09-17
9 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Een schoon en hygiënisch urinoir met de StarBlueDisc Uri-Pad.
Geen blokjes en/of vieze plastic roosters meer in uw urinoir, maar een fris ogend en ruikend urinoir voor iedereen.

Een Schoon Urinoir en een Frisse Geur.De StarBlueDisc Uri-Pad bevat een parfum dat gedurende 30 dagen uw urinoir en de toiletruimte voorziet van een frisse geur en vermindert schoonmaaktijden.

Het StarBlueDisc Uri-Pad Design.De Uri-Pad heeft een unieke vormgeving en is flexibel, hierdoor vormt de Uri-Pad zich naar het urinoir. Tevens heeft de Uri-Pad pinnetjes waardoor de urine minder zal opspatten. Hierdoor blijven het urinoir en de omgeving langer schoon.

Door de openingen in de Uri-Pad zal urine zonder belemmering wegstromen. Tevens zorgt de Uri-Pad ervoor dat de afvoeropening wordt afgeschermd voor materialen, die de opening en de afvoerleiding zouden kunnen verstoppen, zoals bijvoorbeeld wc-papier en dergelijke.

De StarBlueDisc Uri-Pad lost niet op in water en blijft flexibel. De Uri-Pad hardt dus niet uit zoals andere urinoir matten. Tevens zijn de Uri-Pads 100% recyclebaar en kunnen dus bij het plastic afval.Uiteraard verkrijgbaar bij Tegelhuys Ommen!
PhotoPhotoPhoto
08-09-17
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Tegels zetten met een levelingsysteem, hoe werkt dat;
Wanneer je gaat tegelzetten is het altijd makkelijk om een hulpje erbij te hebben die helpt om een mooi eindresultaat te maken.

Tegels hebben van zichzelf altijd een bolling. Dit komt omdat tegels tijdens het bakproces van buitenuit drogen. Het midden gedeelte zal dus altijd iets hoger staan dan de zijkanten. Op zich zijn hier normen voor waarbinnen het verschil moet blijven. Maar deze bolling is er mede de oorzaak van dat wordt geadviseerd om bij een langwerpige tegel nooit meer te overlappen dan 1/3 van het formaat. Als je dus een 30×60 vloertegel in verspringend verband wilt leggen dan mag deze maximaal 20cm verspringen.

Om tot een mooi eindresultaat te komen is er het levelingsysteem ontwikkel. Doormiddel van T-clips welke onder de tegels komen te liggen en een keg welke aan de bovenkant zorgt dat de tegels vlak komen wordt er gewerkt naar een mooi eindresultaat.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Met de Terra Serie van Marca Corona geeft u een landelijke stijl aan uw badkamer!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
08-08-17
10 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded