Profile cover photo
Profile photo
Alkamedi - ionizator de apa
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Ionizator apa Alkamedi 4100 cu 7 electrozi platina-titan si patent medical KFDA nr. 2670 emis in Korea.
Ionizator apa premium de ultima generatie cu 15 ani garantie a camerei de ionizare.

Recunoscut pe plan global cat si european pentru excelenta in fabricatia de ionizator apa,producatorul coreean Alkamedi nu face nici de aceasta data rabat de la calitate si vine pe piata cu noul model de ionizare a apei Alkamedi 4100S .Modelul de ionizator apa 4100 se comercializeaza in toata Europa :in Germania pe site : www.aquion.de in Italia pe site :http://alkamedi.it.

Ionizator apa alcalina Alkamedi ce face diferenta prin 8 caracteristici inovative de constructie in procesul de ionizarea apei:

Caracteristica nr.1-Prelevare flexibila de tip furtun din otel inoxidabil.

ionizator apa alcalina imgini

Constructie originala si inovativa cu :

-Utilizare facila a manerului in prelevare.

-Posibilitate de manipulare selectiva instant in timpul functionarii de catre utilizator.

Caracteristica nr.2 -Curatare automata a camerei de ionizare cu schimbarea automata a fluxurilor de apa.

camera ionizare

Schimbare automata a directiei de flux.

De fiecare data dupa utilizare se schimba automat polaritatea electrozilor prevenind astfel acoperirea (depunerea) pe suprafata electrozilor.

Sistem de curatare patentat total diferit fata de modelele clasice impreuna cu o evacuare completa a apei din camera de ionizare si implicit din interiorul aparatului de ionizare.

Caracteristica nr.3 – Sistemul de schimbare automata a afisajului.

Afisajul LCD variaza in functie de nivelul pH-ului ales.

-7 culori pentru fiecare indicatie de nivel a pH-ului.

-siguranta in a confirma nivelul pH-ului ales.

afisaj ionizator apa ams4100

Caracteristica nr.4 -Simplitate in exploatare ionizator apa de catre utilizator.

-Doar apasati usor un buton si ionizatorul de apa preia si executa comanda aleasa.

-Ghid de voce la atingerea fiecarui buton cu posibilitate de ajustare a volumului.

-Prelevare apa acida confirmata prin voce si melodie pentru siguranta in exploatare.

alegere prelevare apa alcalina
Valva de alimentare cu apa a ionizator apa este actionata de un motoras pas cu pas.Car. nr.5.

– Actionarea valvei de apa se realizeaza prin selectorul on/off.

– Reglare precisa a fluxului de apa la intrare gratie motorasului pas cu pas Sankio.

buton ionizator apa

Caracteristica nr.6 -Indicator de functionare LCD pentru ionizator apa alcalina Alkamedi 4100.

Pentru confortul clientilor si o exploatare facila a ionizatorului de apa .

Ecranul LCD ofera toate informatiile functionarii unitatii si stadiile regasite in utilizare.

ecran lcd

Caracteristica nr.7 – Filtru special cu membrana ultrafiltranta 0.01 microni si carbon activat cu argint.

Recunoastere automata a filtrului original pentru ionizator apa Alkamedi de catre unitatea de procesare integrata.

– Utilizati numai filtre originale pentru o functionare in parametri.

Proces facil de înlocuire ,oricine poate înlocui filtrul intern de ionizator apa printr-o simpla miscare de rotatie.

filtru ionizator apa

Caracteristica nr.8 -Dispozitiv special creat pentru prelevare apa acida cu instalare rapida.

Fixati furtunul de evacuare apa acida oriunde în chiuveta pe peretii acesteia.

Alte caracteristici inovative de constructie regasite la ionizator apa model 4100S:

Sistemul de auto-diagnosticare a ionizatorului de apa alcalina Alkamedi :

– Functionarea unitatii se intrerupe atunci cand debitul de intrare este prea mic ,sub 0.9 litri/min.

– Functionarea unitatii se intrerupe atunci când temperatura apei este prea ridicata.

Electrozi din platina –titan si membrana-diafragma in componenta de constructie a ionizator apa.

–7 electrozi si 6 diafragme.

Functie automata de drenaj si eliminare a apei dupa incetarea procesului de ionizare a apei.

Ionizare continua pentru apa alcalina sau acida.

Reglarea tensiunii DC de intrare la ionizator apa Alkamedi 4100S.

Specificatii constructive:

specificatii ionizator apa alcalina
Photo

Post has attachment

Post has attachment
http://aquion.ro/echilibrul-acid-alcalin-acidoza/
ECHILIBRUL ACID-ALCALIN , ACIDOZA
Echilibrul acid –alcalin din corp se mentine cu o alimentatie corecta + ionizator de apa
Asa cum copacii isi pot extrage nutrientii prin rădăcină, tot la fel ,fiinta umana  depinde de hranirea prin  „root-sistemul” său, sistemul intestinal. Când acest sistem rădăcină este perturbat, funcțiile de bază ale vieții nu mai pot fi menținute, sau sunt persistent iritate. Gestionarea acido-bazica  se referă la acest lucru și trebuie să fie păstrat un echilibru în organism.

Statistic, omul de astăzi ajunge la o speranta de viata mai mare. Această creștere în îmbătrânire este plătită cu o creștere a bolilor de inima si circulatorii, boli ale coloanei vertebrale și membrelor, scaderea imunitatii, creșterea în bolile canceroase, boli fungice, si multe altele.

Din punct de vedere biologic, acestea sunt boli-acide, sau hiperaciditatea  este implicata în mod semnificativ în dezvoltarea bolii. Acizii sunt deseuri  rezultate in urma proceselor metabolice – cu excepția cazului cind sunt eliminati în mod corespunzător – se depun în țesutul conjunctiv și în organe,  pot duce la procese de descompunere și suprasolicitare.

De asemenea predispozitia pentru bolile alergice poate fi explicata prin ele. Produsele reziduale acide depuse în țesutul conjunctiv al pielii împreună cu o iritare externa, pot dezvolta, de exemplu, profilul unei boli de urticarie. În organismele vii, energia este produsa  prin arderea de carbohidrati. În acest fel, energia se distribuie in cuantumuri mici și celula isi atrage la ea pentru diversele  sale procese metabolice. In acest proces de ardere, se dezvoltă o substanță care poate deveni periculoasa  pentru celula, dacă nivelul sau este prea ridicat : acid carbonic. Prin aceasta substanta, celula in interior devine „acida”. Procesele metabolice depind de o valoare a pH-maximal echilibrat în spațiul celular, care poate fluctua doar între pH 7,34 și 7,40. În cazul în care oscilează mai mult sau mai putin, anumite reacții enzimatice nu reușesc să apară, reactii care reglementează metabolismul celular.

Acțiunea acestor enzime depinde fundamental de gradul de aciditate optim dezvoltarii lor. Dacă se depaseste prea mult nivelul de aciditate optim, metabolismul se oprește. Asta înseamnă otrăvirea celulei, și moartea sa. Prin urmare, acidul reprezintă otrava celulei. In general ,acest pericol se îndepărtează printr-o serie de mecanisme de echilibrare, de exemplu, respiratia. Cu fiecare respirație luăm oxigen și, în același timp, eliberam CO₂. Din acest motiv, cea mai simplă formă de menținere a vietii este naturala, respirația este vitala!

Complementar , mecanisme de reglementare importante intră în joc la locul de dezvoltare a acidului carbonic. Chiar în interiorul celulei, substanțe minerale, în special potasiu și sodiu, neutralizeaza acizii nou dezvoltati într-o sare inofensiva, care se elimina ulterior pe calea circulației și rinichilor. Substanțele minerale folosite în acest proces trebuie să fie înlocuite, în caz contrar, detoxifierea se oprește. Problema noastră cea mai importantă constă în dezvoltarea constantă a acizilor, pe de o parte, și consumul de substanțe minerale care reprezintă bazele, pe de altă parte. La majoritatea oamenilor, echilibrul acid-alcalin se află aproape în mod constant în zona acidă. Hiperaciditatea este începutul  multor boli! Boala este o expresie a unei deficiente accentuate in managementul acid-alcalin și un efort  simultan, pentru a echilibra deficitul în baze. Fundamental, toate mecanismele de reglementare servesc scopului de a echilibra acizii dezvoltati, fără prejudiciu pentru celula. Numai atunci când toate posibilitățile au fost epuizate, organismul descompune în întregime cu o boală incurabilă, cronica. Contrastant, bolile acute sunt încercarea organismului de a mobiliza ajutoare; ele sunt un apel pentru reconsiderare și subliniaza un pericol .

Semnificația țesutului conjunctiv – în țesutul conjunctiv, corpul găsește o oportunitate pentru depozitarea acizilor. Toate celulele și organele sunt înconjurate de țesut conjunctiv care pot depozita acizi eliberati din celule. O astfel de depozitare este o măsură importantă de scutire pentru rinichi. După munca fizică sau o masă, apar cantități de acid pe care rinichii sunt incapabili de ai elimina imediat prin sărurile care se dezvolta în timpul neutralizării; ei lucrează prea încet.

In timp de repaos noaptea, rinichii pot gestiona mai bine procesul pentru a elimina acizii depusi. Din acest motiv, urină este mai acidă în mod normal dimineața. Gradul de acumulări de acid în țesutul conjunctiv poate fi determinat cu ușurință.Structura inițiala netedă și moale a țesutului celular subcutanat devine ferma, tare, și responsabila de durere. Pielea devine gelatinoasa și suferă modificări (celulită). Potrivit Van Slyke, cele mai grave afectiuni din cauza acidității sunt infartul cardiac si accidentul vascular cerebral.

Hiperaciditatea este un cofactor esențial pentru nevroze și cangrene a membrelor inferioare, care forțeaza de obicei o amputare a piciorului. Din fericire, în timpul tineretii ,metabolismul  încă funcționează bine și puterea biologica de rezistenta la dezechilibre acid-alcalin este încă bună, astfel încât tulburările nu sunt observate.

Cu varsta, creste atât cantitatea de acid în țesuturi și organe, precum și predispozitia la aparitia unor afectiuni datorate acidozei. Echilibrul acid-alcalin,  reglementează  respirația, circulația, digestia, secretia, producția hormonală, apărarea, imunitatea, și multe altele. În anestezie și medicina de urgență, măsurarea valorii acid-baza este procedura standard. În acest sens, conținutul de oxigen și acid carbonic din sânge sunt stabilite împreună cu pH-ul, și deficiența alcalina este calculata.                                                                                                                          Joergensen a dezvoltat o metodă de măsurare pentru compușii acizi din sânge iar Sander a dezvoltat o metodă de titrare pentru urina. Semnificația examenelor de sânge în conformitate cu metoda Joergensen au arătat că o nutriție care este orientata prea tare de-a lungul schemei „moderne” poate, pentru majoritatea cazurilor, duce la acidoze  puternice.

Aceasta este o particularitate a cazului, atunci când numai valorile nutriționale teoretice de produse alimentare sunt luate în considerare și nu capacitatea de digestie; acest lucru duce la un proces de fermentație intestinală cronică și, prin aceasta, la hiperaciditate. O slăbire a capacității digestive poate fi explicată prin erori în nutriție (conform FX Mayr): Unii mănâncă prea repede, prea mult, prea des, prea mult și prea târziu! Un factor fiziologic important este faptul că celulele de frontieră ale stomacului formează nu numai acid clorhidric, care este decisiv  pentru digestia în stomac, dar si bicarbonat  de sodiu simultan. El revine imediat transferat la acele organe care favorizează baze: glandelor salivare, ficat, vezica biliara, pancreas și glandele intestinale, prin inundarea lor. Aciditatea accentuata la nivelul stomacului este de obicei un apel din partea organismului la aprovizionarea cu baze .

Alimentele care sunt bogate în proteine conțin sulf și fosfor. După digestia proteinelor, aceste elemente rămân, sub formă de acid sulfuric și acid fosforic, și trebuie să fie neutralizate de calciu, sodiu și potasiu, înainte ca rinichii sa le poata elimina. Alimentele bogate in proteine se numără printre alimentele care formează acizi, pentru că retrag elemente de bază din organism. Nu este bine cunoscut faptul că cele mai multe cereale conțin sulf și fosfor , care de asemenea, favorizeaza cresterea nivelului de aciditate.

Cu toate acestea, în fructe și legume, acizii organici conțin multe elemente, cum ar fi potasiu, sodiu, calciu, și magneziu. Acești acizi organici (cum ar fi în sucul de lamaie), ajung să fie transformati in dioxid de carbon (acid carbonic) și apă prin arderea lor în organism, elementele de bază rămân.  Un factor important: acizii organici trebuie să fie întotdeauna luati suficient de diluati, deoarece sa observat că organismul uman nu poate întotdeauna procesa acesti „bine intenționați” acizi. În bucătăria comună, preparatele din carne sunt adesea servite. Acest fapt nu poate fi criticat, în afară de consumul ridicat de proteine, în cazul în care carnea este servita cu o cantitate suficientă de salate, legume, cartofi . Cartofii, în special a celor in coaja lor, care au o valoare ridicată de bază. Astfel, masa are atât acizi cit și elemente alcaline  care formează și mentin echilibrul acido-bazic.

 

Intr-o schema nutritionista, trebuie creat un echilibru între boabe, salate proaspete și legume ușor preparate de sinteză organică (biologică). În caz contrar, chiar pe scheme nutritioniste, un exces de acizi se va dezvolta. Terapia impotriva hiperaciditatii necesita cantități suplimentare de minerale și oligoelementele petru activitati sportive, munca fizică grea, în timpul creșterii, după o boală gravă și atunci când esti sub stres. De asemenea, sensibilitatea la vreme are cauza în hiperaciditate, sau deficit in baze. Simptomele de migrena pot fi vindecate printr-o terapie de deacidifiere a organismului.

O nevoie considerabil ridicata pentru baze ,există, de asemenea, în timpul sarcinii. Mineralele pot ajuta la evitarea foarte incomoda și neplăcuta a bolii de sarcina și, de asemenea, a aciditatii stomacale. Ființele umane devin acide inca din copilărie prin consumul de dulciuri,mancare fast-food, astfel încât o terapie de echilibrare trebuie să fie aplicata. Prin urmare, este urgent să dea baze în timp util.

Prof. Mehnert, un cercetător de diabet bine-cunoscut, recomandă o nutriție hiperalcalina pentru diabetici, pentru că permite un metabolism mai bun pentru insulină. Înainte de ora de insulină, pacienții cu diabet zaharat li s-au administrat  30 de grame de bicarbonat de sodiu pe zi. Sander recomandă următoarele pulbere de bază: Bicarbonat de potasiu. AA 10.0 ; Clorurură de calciu. 100,0 Bicarbonat de sodiu. ad 200,0.

Această pulbere alcalina recomandata de Sander este un amestec ideal din cele mai importante minerale și bicarbonate de sodiu pentru a se lua după mese, 1-2 x zilnic, 1 lingurita fiecare, în apă.   O terapie externa este posibilă prin băi alcaline- adăugarea de bicarbonat de sodiu (Kaiser Natron, Bullrichsalt). Cele mai bune remedii de vindecare in bolile reumatice, datorită apelor termale care conțin bicarbonat de sodiu sunt explicabile prin deacidificări prin piele.

Oricine poate obține  o privire de ansamblu asupra echilibrului acid-alcalin personal. Prin masurarea valorii pH-ului de urină de dimineață cu o bandă de pH-măsurare, și în plus mai multe valori masurate  a doua zi. Urina dimineață va fi între 5 și 6, iar în timpul zilei valoarea ar ajunge, de asemenea la7. În timpul tratamentelor de lungă durată, urina de dimineață valoarea pH-ului trebuie să fie de 7,5, ceea ce corespunde valorii echilibrată a sângelui, și arată că rinichii nu sunt nevoiti să elimine un exces de acizi sau baze. Rinichiul are o capacitate maximă de eliminare la un pH de 5,4. Funcția renală poate fi iritata  prin condiții pre-boala de multe ori necunoscute. Acest lucru poate fi evitat prin acordarea de baze seara. Cu terapia de deacidifiere, se ridică nivelul de energie și alte terapii devin mai eficiente.

Sursa  :  ‚,Tratat stiintific  Volksheilkunde „11/93).
Photo

Post has attachment
http://aquion.ro/orp-potential-oxido-reducator-radicalii-liberi/

ORP Potential oxido-reducator
Potențialul redox exprima tranzitia de electroni (roșu = reducere, albastru = oxidare). Castigarea unor electroni economisește energie în timp ce pierderea de electroni elibereaza energie. Energia este de o importanta vitala.
Potențialul de reducere a unui fluid nu este o statistică , aceasta poate fi măsurat exact și documentat științific. Acesta poate fi determinat, atunci, pe măsură ce electroni vor fi donati. Mai puternic potențialul de reducere, mai multi electronii care pot fi eliberati pentru a neutraliza radicalii liberi.
În fiecare zi vom furniza corpurilor noastre energie prin alimentatie. Este important să le oferim corpurilor noastre o alimentatie naturala ,care are au un sistem redox natural și intact. Fructele și legumele, de exemplu, au o densitate mare a acestor micronutrienti.
Apa alcalina ionizata are un potențial redox chiar mai puternic decât micronutrientii din alimente. Cu alte cuvinte, apa alcalina ionizata protejeaza celulele de atacurile radicalilor liberi.
 Radicalii liberi
Așa – numitii ” radicali liberi ” descrie atomi sau molecule cu cel puțin un electron nepereche . Acești ioni sunt volatili și agresiv și au în consecință efecte negative asupra organismului uman . Radicalii liberi rezulta din procesele metabolice in mitocondrii și , de asemenea, de la alte influențe :
-radiații UV
-fumul de tigara
-stres
-raze X si alte raze
-smog și noxe
-apa contaminată
-anumite medicamente
-calorii si grăsimi arse
Radicalii liberi incearca să ajungă la o stare stabilă de a obține un alt electron . Celulele sanatoase sunt deteriorate prin acest proces și , uneori, ucise .
Rezultatele efectelor negative asupra sănătății cuiva sunt considerabile :
Un sistem imunitar slabit , probleme cardiace și circulatorii , cancer sunt doar câteva dintre bolile care pot rezulta din efectul radicalilor liberi.
Procesul de îmbătrânire este , de asemenea, accelerat de radicalii liberi.
Organismul are nevoie de mecanisme sofisticate de apărare , pentru a evita și contracara daunele radicalilor liberi, Ionii necesari care neutralizeaza radicalii liberi nu sunt disponibili , ci sunt de fapt limitati . Cu atât mai puțini cu atât mai mare potențial de pericol pentru organism . O reducere a radicalilor liberi duce la o scădere a bolilor  . Trebuie să ne întrebăm : ” Cum poate fi redus numărul de radicali liberi ? „
Cu apa alcalina ionizata și potențialul său redox puternic ( o capacitate mare de a da afara electroni ), puteți neutraliza radicalii liberi de zi cu zi .
Tags: orp, oxido-reductor, radicali liberi
Photo

Post has attachment
http://aquion.ro/principiul-de-functionare-al-ionizatoarelor/
La nivel fizico-chimic ionizatorul de apă este un aparat în care are loc un proces electrolitic , cunoscut sub numele de „ionizare”, care transformă energia electrică furnizată de către o serie de electrozi in energie chimica, scopul principal este de a obține din apa naturala : apa alcalina (de bază) si apă acidă.
Un ionizator are in componenta un număr de electrozi (de obicei cinci sau șapte), fabricati din titan si acopeririti cu platină ,pozitionati într-o cameră de electrolit, denumita „camera de ionizare”. Astfel de electrozi pot fi incarcati pozitiv (și vorbim de „anod”) sau încărcat negativ (numit „catod”).
Când apa intră în camera de ionizare aceasta se descompune in ioni de hidrogen (numiti „cationi” și cu simbolul chimic H +), care conține o sarcină pozitivă și ioni de hidroxid (numiti „anioni”, caracterizat prin simbolul chimic OH-) , având o sarcină negativă.
În timpul procesului de ionizare catodul atrage ionii de hidrogen (având în vedere că acestia au sarcini de semn opus) în timp ce, în schimb, anodul atrage ionii de hidroxid.
Apa obținută la sfârșitul procesului descris mai sus, este, astfel, de două tipuri: una bogata în ioni de hidroxid care este „alcalina” și una bogata in ioni de hidrogen, care urmează să fie considerata apa acida.
Photo

Post has attachment
http://aquion.ro/certificarea-ionizatorului-de-apa-ca-dispozitiv-medical/
Certficare dispozitiv medical
Organul de conducere korean, cunoscut la nivel global prin abrevierea KFDA (Coreea  Food and Drug Administration) a aprobat ionizatoarele Alkamedi ca „dispozitive medicale” reale .Ca un dispozitiv medical este, prin urmare, capabil de a preveni sau vindeca anumite boli si tulburari (KFDA ref. nr. 2670).
MFD („Ministerul Control Alimente si Medicamente”), a solicitat certificarea coreeana KGMP („Buna practica de fabricare Korea”), care corespunde unei inalte calitati de productienchub3

Aceste certificari sunt completate de  FDA America (Food and Drug Administration), în care ionizatorul Alkamedi este înregistrat ca o clasă de dispozitive I medicale, și UL („Underwriters Laboratories”, un organism științific independent de conducere pentru securitate).
Photo

Post has attachment
http://aquion.ro/apa-alcalina/

Apa alcalina are un potențial de reducere excelent.
 Apa alcalina -ORP (Potențialul de reducere Oxidarea): potențialul pentru o singură substanță lichidă pentru a reduce oxidarea unei alte substanțe, măsurată în milivolți (mV).Mai puternic antioxidant, mai mic nivelul de ORP. Ca lucrurile se oxideaze, ORP crește. exemplu: în cazul utilizării apei alcaline, proprietate antioxidant poate fi văzut; Dacă o agrafă de hârtie este pus în apă alcalină, formarea ruginii va întârzia, comparativ cu  apa de la robinet și apă acidă. În cazul în care fructele sunt înmuiate în apă redus alcalina și stocata,timpul lor de conservare va deveni mai mare. Dacă sunt fierte în apă redus alcalina, produsele alimentare vor avea un timp mai mare de conservare și nu se vor dezintegra rapid.
Hidrogenul activ conținut în apa alcalină elimină superoxidul.
[ambivalenta superoxid] obicei: cu potențial de oxidare puternic protejeaza corpul nostru de bacterii externe, virusuri, etc Dacă este in exces (de stres, peste-ingerarea de alimente acide, poluarea mediului, etc) superoxidul distruge celulele corpului si, astfel, poate provoca boli. Hidrogenul activ bogat conținut în apă alcalină elimină superoxid în organism și ajută la insanatosirea organismului.
apa alcalina 2
Dimensiunea unui grup de molecule de apă este foarte mică.
De obicei, 10 ~ 15 molecule de apă sunt legate pentru a forma un inel de apă, numit cluster. Dimensiunea grupurilor de molecule de apă în apă alcalină devine mai mică dupa proces electrolitic. În consecință asimilarea în organism este mult mai rapida în comparație cu alte ape, și apoi apa asimilata evacueaza rapid din organism. În plus, fiind mici, clusterele pătrund cu ușurință într-o substanță, solubilizeaza rapid și descarca de gestiune substanța rezultată. Astfel, este foarte bun pentru a utiliza apa alcaline în gătit, prepararea de cafea și ceai verde, cocktail-utilizarea de gheață, produse alimentare  pentru o lungă perioadă de timp, etc.
apa alcalina 3
Continutul de minerale se mareste în comparație cu apa naturala.
Mineralele de proprietăți cationice conținute în apa migrează în electrod catodic, astfel încât conținutul de minerale crește în comparație cu apa naturala. Minerale: calciu (Ca2 +), potasiu (K +), sodiu (Na +), magneziu (Mg2 +), etc cationi și anioni atinse în fiecare celulă electrolitică cu apă migrează spre direcția opusă a electrodului, trece prin membrană și, astfel, celula catodica devine bogata în cationi, în timp ce celula anodica bogat în anioni.
apa alcalina 4
Photo

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded