Profile cover photo
Profile photo
Qiya Saad
I just wanna be free...
I just wanna be free...
About
Qiya Saad's posts

Post has attachment
Air Asam Jawa Rawat Batuk Kronik
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Lama plak rasanya aku tak update blog ni. Fokus aku terarah pada preparation for final exam, new business discovery dan investment sebenarnya sebab tu aku kurang menulis kat sini. Learning processes normally takes a lot ...

Post has attachment
Yoga - Bridge Pose Workout
Sejak 2 3 hari ni aku mula workout semula setelah beberapa bulan berehat untuk fokus pada study, kerja freelance, dan urusan family. Paling banyak aku allocate masa aku untuk siapkan assignment dan projek. Walaupun 3 je subjek untuk semester akhir aku ni ta...

Post has attachment
IDP Capstone Project: Building Information Modeling - BIM (UiTM 2017)

Post has attachment
IDP Capstone Project: Building Information Modeling - BIM (UiTM 2017)
Assalamualaikum dan sejahtera. Lately aku busy sangat-sangat dengan macam-macam assignment yang kena complete kan. Boleh kata setiap malam aku akan tidur awal dalam pukul 9.30 malam. Pastu bangun semula pukul 1.00 atau 2.00 pagi siapkan kerja sekali bersahu...

Post has attachment

Post has attachment
EXA Global SetiaWalk Outpost - Let's Explore into the Dimension 12 of Hyper-Reality Entertainment!
Hello guys! Last Thursday I've been given an opportunity to witness the launching event of EXA Global SetiaWalk Outpost located at Puchong, Selangor and the best part is actually when I got new knowledge that I never tought before that is Hyper-Reality Ente...

Post has attachment

Post has attachment
Pengalaman untung trade Bitcoin
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni aku nak cerita pengalaman baru aku dalam dunia pelaburan, iaitu Pengalaman untung trade Bitcoin . Bitcoin adalah satu lagi pelaburan berisiko tinggi yang berjaya menarik minat aku dalam bidang trading ni. Tapi se...

Post has attachment

Post has attachment
Mixologi minuman Perrier untuk penjagaan kesihatan sepanjang Ramadhan
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulillah hari ni da masuk hari kedua umat Islam di Malaysia berpuasa. Walaupun cuaca agak terik dan keadaan kesihatan pun tak begitu baik namun puasa tetap puasa. Bila tiba bulan Ramadhan ni mesti ada yang standby a...
Wait while more posts are being loaded