Profile cover photo
Profile photo
Ampa Escola Consol Ferre
13 followers
13 followers
About
Ampa Escola Consol Ferre's posts

Post has attachment
campus de sant joan
Benvolgudes famílies, ja tenim a la vostra disposició el recull digital del que ha sigut el campus de sant Joan, tan en infantil com en primària. Aquí el teniu! BONES VACANCES I BON ESTIU A TOTS I A TOTES!!

Post has attachment
Aniversaris del juny
Benvolgudes famílies, ja tenim un recull fotogràfic i digital dels aniversaris del mes de juny celebrats al menjador de la nostra escola.

Post has attachment
Ball de saló
Ja s'apropa el fí de curs i es comencen a realitzar els festivals de les diferents . Aquí tenim un resum del festival de ball de saló al Consl Ferré!!

Post has attachment
festa de l'estiu
Benvolgudes famílies, ja s'apropa l'estiu i la calor ens acompanya amb molta intensitat. Per això al menjador del Consol Ferré ho hem celebrat d'aquesta manera, i aquí us deixem un petit resum digital de infantil i primària.

Post has attachment
escacs
I aquí tenim un recull digital de l'extraescolar d'escacs!

Post has attachment
taller de cuina del trimestre
Aquí tenim el recull digital del que ha passat al taller de cuina, extraescolar que està per llepar-se els dits!

Post has attachment
Velada del voluntariat
Benvolgudes famílies, com ja sabeu, una petit gran número de voluntaris i voluntàries, ens ajuden de 12h del migdia a les 15h de la tarda, incloent i sent la major ajuda a l'hora del menjador! I els vostres fills i filles estan molt orgullosos de que sigui ...

Post has attachment
Aniversaris del maig
Benvolgudes famílies, ja tenim el petit resum digital del que han sigut els aniversaris al menjador de la nostra escola.

Post has attachment
coreografia de ball al Consol Ferré
Aquí tenim un recull digital del que fem a una de moltes activitats extraescolars i com és habitual el compartim amb tots vosaltres, pares, mares, nens, nenes, i la resta de les famílies també!

Post has attachment
Festa de la brigada
Benvolgudes famílies aquí us deixem un recull digital del que ha sigut el passat dilluns dia 29 de maig la festa de la brigada al menjador de la nostra escola. Gràcies a tots i a totes per poder disfrutar-la i fer-la realitat!!
Wait while more posts are being loaded