Profile cover photo
Profile photo
Rina Zaidi
657 followers -
👯 Kaktus Oren 👯 🌷 DS De'Xandra with ID: D6001 🌷 🌷 FB: De'Xandra Parfyum 🌷
👯 Kaktus Oren 👯 🌷 DS De'Xandra with ID: D6001 🌷 🌷 FB: De'Xandra Parfyum 🌷

657 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Kak Reen share ni. Siapa rajin baca, kita geng 😄

🌸 FA SHINING FOUNDATION 🌸

✔ Tahan lama walau sapu sikit pada wajah
✔ Terdapat dalam 1 Kod Color SAHAJA, foundation berubah mengikut jenis darah & warna kulit.
✔ Tidak bercapuk, tidak bertompok-tompok bila berpeluh & tidak merekah terutama di tepi hidung, mata & bibir.
✔ Menghalang rasa perit/pedih jika terdedah matahari; mengandungi SPF 50++
✔ Kandungan Vitamin E, memudarkan jeragat, jerawat & meremajakan kulit muka.
✔ Membaiki KEDUTAN terutama di bahagian tepi mata & mulut.
✔ Sesuai untuk semua kulit & peringkat umur.
[✔] SANGAT MUDAH digunakan, sapu dan ratakan dan tunggu meresap.

Haaa..nak foundation ni? 😉 Follow IG @kakreen.beauty

RM30.00 SM / SS
(tak termasuk postage)

#iamkamek #FAShiningFoundation #FAShiningPill
Photo

Assalammualaikum & Happy Weekend 😉

Ucapkan Alhamdulillah walau produk baru untung RM50 kerana kalau dengan RM50 kita tak boleh bersyukur, takkan dengan RM50 000 kita mampu bersyukur? Asah sifat syukur, buang sifat tamak. Sifat nak usaha tak apa.

Ucapkan Alhamdulillah. Jom! 😊

#Felinnanadea

Post has attachment

If you are honest, people may cheat you.
Be honest anyway.
If you find happiness, people may be jealous.
Be happy anyway.
The good you do today may be forgotten tomorrow.
Do good anyway.
Give the world the best you have & it may never be enough.
Give your best anyway.

For you see, in the end, it is between you & Allah. It was never between you & them anyway. 😊

"Grow stronger from the pain."

Good Night ☕

#InspirationalQuotes

Post has attachment

For everything you've lost, you've gained something else. Some of the greater things in life are unseen. Grow stronger from the pain. Don't let it destroy you. 😊

#InspirationalQuotes

Post has attachment
Wow! Pizza Mi Segera 😊😊 Kasi up resepi. Ehehehe

Post has attachment
4 CIRI DE'XANDRA TEPATI CITARASA PENGGUNA
.
.
.
Saya sebagai pengguna punya citarasa kalau nak membeli perfume. Dari segi harga, kualiti bau & ketahanannya, lain2 lagi perlu dipertimbangkan.
.
.
1. MESRA SOLAT
Ya, De'Xandra Inspired Perfume mesra solat.

2. KUALITI BAU SETANDING ORI
De'Xandra diinspirasikan daripada pelbagai jenis wangian berjenama antarabangsa. "Bau Mahal, Harga Murah."

3. MEWANGI SEHARIAN
Ketahanan bau De'Xandra tahan lama hingga/melebihi 8 jam.

4. MUDAH DIBAWA
Tak ragu2 sumbat dalam handbag 😊 Botol comel & ringan.
.
.
🌷 Wangian jenis Eau De Parfum, 35 ml spray.
🌷 Semakin mendapat tempat dalam kalangan rakyat Malaysia. 400 ribu botol telah terjual pada Julai 2016.
.
.
Haaa..macam mana? Memang menepati citarasa saya sebagai pengguna De'Xandra. Saya boleh MEWANGI SEHARIAN dengan "Bau Mahal, Harga Murah." Berbaloi, jimat berhemah. 😊

🌸 TESTIMONI www.dexandrareview.com 🌸

Lebih 70 jenis wangian tau? Banyak pilihan 😉😉

1 botol RM65 SM / RM70 SS
2 botol RM120 SM / RM130 SS
(tak termasuk postage)

🌸 BERMINAT nak dapatkan DE'XANDRA?? 🌸

Boleh hubungi saya untuk order/pertanyaan. In shaa Allah, saya boleh bantu anda untuk pilih perfume sesuai.

👉 PM / WhatsApp 013-8464355
👉 PM / WhatsApp 013-8464355

#D6001
#DeXandraPerfume
#LuckyDrawIphone6S
PhotoPhotoPhoto
12/08/2016
3 Photos - View album

Post has attachment
Selamat balik kerja 😊😊

"Hidup SEDERHANA itu indah dan tidak membuat kita RENDAH."

"Kesederhanaan memberikan anda ruang untuk BERFIKIR lebih dalam atas makna dari kehidupan."

Post has attachment
Life is Beautiful = La Vie Est Belle

Wah nama pun dah menggambarkan bau perfume tau. Tak payah beli yg beratus-ratus tu.

De'Xandra kan ade. Spray sekali wangi semerbak haruman menjadikan harimu begitu indah. Fefeling gitu hehe

"MAKE UR LIFE EVEN MORE BEAUTIFUL WITH LA VIE EST BELLE PERFUME - BY JULIA ROBERTS"

hah !!... Julia Roberts pun pakai... Anda pun NAK cuba?

De'Xandra kan ada. Meh cuba, jgn malu-malu.

👉 WhatsApp 013-8464355
.
#JadilahPenggunaYangBIJAK
#JomTukarGunaPerfumeDEXANDRA
Photo
Wait while more posts are being loaded