Profile cover photo
Profile photo
Ellanse Bulgaria
1 follower
1 follower
About
Ellanse Bulgaria's posts

Post has attachment
Английският модел, актриса и телевизионна водеща Нанси Сорел, също се доверява на ELLANSÉ™:
"ELLANSÉ e толкова изтънчен! Пак съм си аз, но просто изглеждам по-добре!"

ELLANSÉ™ се инжектира в необходимата зона като предизвиква естествената реакция на организма да произведе висококачествен собствен колаген, който гарантира дълготрайност и сияен вид на кожата.

Осигурете младежки и сияен вид на кожата си с ELLANSÉ™!
Photo

Post has attachment
ELLANSÉ™ е първият колагеностимулиращ филър с избирателна трайност между 1 и 4 години. Вие сами можете да решите каква продължителност на действието желаете.
Убедете се сами в невероятните резултати на ‪#‎ELLANSÉ‬™!
Photo

Post has attachment
Д-р Роуз от The Consultant Clinic в Англия фиксира неравността в носа на тази пациентка, използвайки ‪#‎Ellanse‬.
С Ellanse вече не се нуждаете от пластична операция, за да промените формата на носа си! Вижте сами страхотния резултат!
Photo

Post has attachment
#‎ELLANSÉ‬® съчетава две предимствата - незабавна корекция на бръчки, както и стимулиране на образуването на собствен естествен колаген в организма за красиви, свежи и по-трайни резултати.

Post has attachment
Понякога под очите се появяват кръгове, които правят лицето да изглежда изморено... Вижте как The Consultant Clinic подобряват това състояние и освежават лицето с Ellansé.
Photo

Post has attachment
Традиционните инжекционни методи са предназначени основно за третиране на фините линии и бръчки. ‪#‎ELLANSÉ‬™ има различен механизъм на действие. Благодарение на уникалните си характеристики, ELLANSÉ™ не само коригира бръчките, но чрез стимулиране на собствения колаген придава сияещ вид на кожата за дълго време. ELLANSÉ™ е идеалната процедура както за жени, така и за мъже от всички възрасти.ELLANSÉ™ е първият колагеностимулиращ филър с избирателна трайност между 1 и 4 години:
- Ellanséтм S – трайност 1 година
- Ellanséтм M – трайност 2 години
- Ellanséтм L – трайност 3 години
- Ellanséтм E – трайност 4 години
Photo
Wait while more posts are being loaded