Profile cover photo
Profile photo
Матраци Mollyflex Италиански Матраци
77 followers -
Mollyflex е иновативна италианска марка за матраци, възглавници и аксесоари за спалното обзавеждане.
Mollyflex е иновативна италианска марка за матраци, възглавници и аксесоари за спалното обзавеждане.

77 followers
About
Posts

Post has attachment
Възглавница MOONTEX TERMAL GREY CERVIAL е съставена от 100% мемори пяна и е с анатомична извивка. Тя е със сменяема калъфка с цип, състои се от два слоя мемори пяна 👉http://mollyflex.bg/…/vazglavnica-moontex-termal-grey-cerv…/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ние от Mollyflex се грижим и за най - малките. Разгледайте нашите продукти на 👉http://mollyflex.bg/products_categories/detska-kolekciya/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Получи до 15% отстъпка за всички матраци на Mollyflex. Разбери повече 👉http://mollyflex.bg/промоции/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
За какво си мислите в петък следобед?
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Персонализирай всеки един матрак от Колекция V.I.P. и вземи уникално и неповторимо бижу от Италия за твоята спалня! Разбери повече 👉 www.mollyflex.bg/product/matrak-venezia-coral/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Днешният църковен празник Успение /заспиване/ на Пресвета Богородица е един от 12-те големи християнски празници. Той се чества и от православни, и от католици. Според Светото писание, това е денят, в който Божията майка, на 64-годишна възраст, напуска земния живот и отива при сина си. Три дни преди смъртта Архангел Гавраил й съобщава, че Бог е пожелал да я вземе при себе си в своето царство, за да царува вечно с него. Последното й желание е да види Светите апостоли заедно. По чуден начин те се пренасят пред вратите на дома й в Йерусалим.

Три дни след това сам Исус Христос в небесна слава, обкръжен от ангелски ликове и светци, слиза от небесата за душата на Света Богородица. Погребват я в една пещера край Гетсимания и затварят входа с камък. Когато няколко дни по-късно го отварят, за да се поклони пред светицата закъснелият апостол Тома, намират само плащеницата й.

Ставайки от трапезата, апостолите чуват ангелско пеене и виждат в облаците пречистата Божия майка, обкръжена от ангели, която им казва: "Радвайте се, защото съм с вас през всичките дни". В памет на явяването й пред апостолите, църквата определя в този ден да се отслужва тържествена литургия и да се прави "въздигане на хляба".

Според народната традиция, празникът се нарича Голяма Богородица, за разлика от Малката Богородица, когато се чества рождението на Христовата майка. На Голяма Богородица, след тържествена литургия в църквата, се освещават обредни хлябове, които жените след това раздават за здраве и за починалите близки. Вярващите търсят покровителството на Света Богородица в житейските проблеми.

На този ден правят родови срещи, свързани с жертвоприношение - курбан за живот, за здраве, за плодородна година, против премеждия и болести. Традиционни ястия на трапезата са прясна питка, украсена с орнамент, пиле каша, варено жито, царевица и тиква. Непременно се ядат диня и грозде.

Вярващите даряват на църквата свещи, домашно тъкано платно, месал, кърпа и пари.

На този ден празнуват всички, които носят благословеното име Мария, както Марияна и Мариана.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Възглавница POLYGEL DUAL SLEEP е продукт от две части: половината е съставена от гел пяна, другата половина от мемори пяна. Тя е със сменяема калъфка с цип и от едната си страна е с охлаждащ ефект, което я прави най-подходящата възглавница за лятото и топлите месеци от годината. http://mollyflex.bg/product/vazglavnica-polygel-dual-sleep/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Коледни промоции от Италиански Матраци Mollyflex - за всеки матрак ПОДАРЪК - луксозен спален комплект с десен по избор! 10% отстъпка за всички протектори за матраци, а при покупка на матрак и протектор за матрак - 20% отстъпка за протектора! 
Add a comment...

Post has attachment
Коледна Кампания на Италиански Матраци Mollyflex - подарък луксозен спален комплект за всеки матрак! 
Photo
Add a comment...

Post has attachment
MAGNETOTHERAPY e иновативен и високотехнологичен продукт, проектиран с медицинска цел и намиращ приложение при превенция на болки в костната система и ставите. MAGNETOTHERAPY представлява допълнително покривало, което се поставя над матрака като се грижи непрестанно за здравето ни, използвайки предимствата на магнитотерапията. За негова основа е използва 100% латекс за артикул MAGNETOTHERAPY или 100% мемори пяна, за по-голяма мекота при ползването му за артикул MAGNETOTHERAPY MEMORY.
http://mollyflex.bg/product/magnetotherapy/
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded