Profile cover photo
Profile photo
Eva's Service Bureau
10 followers
10 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
E V E N T M A N A G E M E N T //
Er is veel vraag naar professionals die evenementen organiseren. Zowel in de privésfeer zoals bij verjaardags- en kinderfeesten als bij zakelijke evenementen zoals congressen, productpresentaties, personeelsfeesten en openingen. Tijdens de cursus 'Event Management' besteden wij aandacht aan verschillende soorten evenementen en leren jou een evenement succesvol te organiseren van voorbereiding tot uitvoering. Lesmateriaal is ontwikkeld door Eva's Service Bureau, evenementenorganisator met ruim 16 jaar ervaring op het gebied van wedding- en eventmanagement.
Voor meer informatie over de cursusvoorwaarden en –tarieven: M. info@eva-servicebureau.com of T. +597 758 4942
Photo
Add a comment...

Post has attachment
P R O F E S S I O N A L W E D D I N G P L A N N E R //
Wil jij een bruidspaar de mooiste dag van hun leven bezorgen? Het organiseren van bruiloften vraagt training en kennis. Niet iedereen zal zomaar in aanmerking komen om deze bijzondere dag te mogen organiseren. De cursus ‘Professioneel Weddingplanner’ is geschikt voor iedereen die van het organiseren van bruiloften zijn of haar beroep wil maken! Lesmateriaal is ontwikkeld door Eva's Service Bureau, evenementenorganisator met ruim 16 jaar ervaring op het gebied van wedding- en eventmanagement.
Voor meer informatie over de cursus: M. info@eva-servicebureau.com of T. +597 758 4942
Photo
Add a comment...

Post has attachment
"KNOWLEDGE WILL GIVE YOU POWER, BUT CHARACTER RESPECT."
Ben je inventief, representatief en servicegericht en droom je ervan om gasten op een professionele wijze te ontvangen en te begeleiden? Of ben je reeds werkzaam als host/hostess en wil je jouw kennis bijspijkeren? Dan is deze workshop geschikt voor jou.

Tijdens de workshop wordt o.a. aandacht besteed aan onthaaltechnieken, communicatievaardigheden (assertiviteit, spreken in publiek, klantgericht telefoneren), omgang met veeleisende gasten en je professionele houding.

De workshop staat gepland op dinsdag 24 april en donderdag 26 april van 18:00-21:00u. Inschrijven kan met behulp van onderstaand formulier http://www.eva-servicebureau.com/inschrijfformulier.html of via +597 7584942
Photo
Add a comment...

Post has attachment
…PUSHING BOUNDARIES!
Ter inspiratie voor het samenstellen van het programma van BLENDED FLAVORZ 2018 doen we een oproep naar organisatoren en leveranciers binnen de Event, Party & Wedding Branche om met ons van gedachten te wisselen. Deze oproep geldt ook voor designers en modellen(bureaus). BLENDED FLAVORZ is dé 'one-stop' Beurs o.h.g.v. producten/diensten voor een evenement, feest en bruiloft en wordt in juli 2018 gehouden.
De toegang voor de THINK-IN Session is gratis, maar registratie verplicht.
Registratie: http://eva-servicebureau.com/thinkin-session.html of WhatsApp +597(0)758 4942
#blendedflavorz #suriweddingeventprofs #thinkin #pushingboundaries
Photo
Add a comment...

Post has attachment
"Spreek met twee woorden. Stel je netjes voor. Eet zoals het hoort. En zeg u u u!"
Hoe doen uw kinderen het als het om sociale normen en waarden gaat? Onze Kinderetiquette Workshop gaat verder dan alleen met mes en vork eten. Wij leren uw kind op een leuke en speelse manier wat etiquette is, namelijk respect, empathie en zelfkennis.
Meldt uw kind aan via 07584942 of info@eva-servicebureau.com
Photo
Add a comment...

Post has attachment
KLANTCONTACT VERBETEREN? Laat ons U trainen!
De Workshop Klantvriendelijkheid is speciaal samengesteld voor het ontwikkelen van vaardigheden in klantvriendelijk en servicegericht werken met als doel tevreden, enthousiaste en terugkomende klanten die uw organisatie bij anderen aanbevelen.
Aanmelden kan via 07584942 of info@eva-servicebureau.com
Photo
Add a comment...

Post has attachment
WEDDING & EVENT PROFESSIONALS | Network Meetup
Create-Connect-Inspire
Register now: 07584942 / info@eva-servicebureau.com
#suriweddingeventprofs #letsmeetup
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Trouwplannen?
'Extraordinary weddings don't just happen, they are planned!'
Eva's Service Bureaus is een full service weddingplanner gevestigd in Nederland en Suriname. Voor een zorgeloze en stressvrije (multiculturele) bruiloft bent u bij ons aan het juiste adres. Maak vandaag nog een afspraak! T. 07584942 (SUR) // 0639050985 (NED)
M. info@eva-servicebureau.com
#weddingplanner #weddingconsult
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Eva's Service Bureau wilt alle partners die hebben geholpen met het mogelijk maken van de Bridal Fashion Show op het Blended Flavorz SURI WEDfest bedanken! We did it!
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded