Profile cover photo
Profile photo
Aina Zairee
35 followers
35 followers
About
Posts

Post has attachment
Japanese Village di malaysia
Assalamualaikum ,, lama sudah tidak mengupdate, lagi2 tahun ni SPM u olls , kerja sekolah tak payah cakap lah belambak, cikgu bagi macam kitaorang cuti seminggu , padahal 4 hari je cuti memang la lama tapi bila dah asyik keluar je yela kaki gatal kan , tak ...
Add a comment...

Post has attachment
Quick and Easy makeup for student
         
Quick and Easy makeup for student
Quick and Easy makeup for student
dakvanila.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Blusher for beginner
hello readers! today im super excited after long time i didn't update blog because i was super busy with my online shop and ya ! don't forget to follow my intashop @ainaz_beauty they sell makeup stuff something like that so do follow guys ! btw back to the ...
Add a comment...

Post has attachment
Facts About Aina Zairee
  Assalamualaikum and HI ! haa .. rakan rakan hakak2 sekalian .. ni nak perkenalkan orang kat atas ni .. Nama penuh dia ... teka-teka ,, tak perlu teka lah ... u olls pun malas nak teka kan , bukan penting mana pun biak pi lah nama dia apa pun kan ... Ok na...
Add a comment...

Post has attachment
Hijab Tutorial : Bawal satin by Aina Zairee
Assalamualaikum  Hello , so this is how to wear a bawal satin very simple and easy tutorial . very very simple haha                              
Add a comment...

Post has attachment
Etude House colour in liquid lips
Hello there. So for today I want to review about color in liquid lips from etude house , im very excited to show you guys ! :) . The packaging is really cute , that why I want to buy them . Actually this is my FIRST TIME I buy makeup at Etude House . LOL xD...
Add a comment...

Post has attachment
Maybelline Malaysia
Hola ! hari ni aina buat cuti sendiri sebab penat *alasan . Hari ahad semalam baru balik daripada kem perkhefom 3 hari 2 malam , sooooo tired ok bye and !!! petang tadi Aina ade pergi watsons , actually nak cari lip balm sebab bibir Aina merekah agak teruk ...
Add a comment...

Post has attachment
DIY CHARM : Air dry clay review
Assalamualaikum , korang tahu tak apa itu AIR DRY CLAY ?? ianya adalah sejenis clay yang boleh dibentuk (of course la -,.-) dan yang bestnya dia boleh jadi keras macam charm , Air dry clay ni sama je macam polymer clay cume textxure dia lain , air dry clay ...
DIY CHARM : Air dry clay review
DIY CHARM : Air dry clay review
dakvanila.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
MY INSTASHOP
Assalamualaikum  Sudah lama tak update blog atas alasan yang tidak munasabah iaitu sebab tak tau nak update apa -,- Act. aina ada buat logo untuk instashop aina , nak buat profile katanya .. haha Ini adalah first logo yang aina create .yes ! nampak simple s...
Add a comment...

Post has attachment
SET LUNAS D'HERBS
Review : Lunas d'herbs
Review : Lunas d'herbs
dakvanila.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded