Profile cover photo
Profile photo
Aina Zairee
34 followers
34 followers
About
Aina's posts

Post has attachment
Japanese Village di malaysia
Assalamualaikum ,, lama sudah tidak mengupdate, lagi2 tahun ni SPM u olls , kerja sekolah tak payah cakap lah belambak, cikgu bagi macam kitaorang cuti seminggu , padahal 4 hari je cuti memang la lama tapi bila dah asyik keluar je yela kaki gatal kan , tak ...

Post has attachment
Quick and Easy makeup for student
         

Post has attachment
Blusher for beginner
hello readers! today im super excited after long time i didn't update blog because i was super busy with my online shop and ya ! don't forget to follow my intashop @ainaz_beauty they sell makeup stuff something like that so do follow guys ! btw back to the ...

Post has attachment
Facts About Aina Zairee
  Assalamualaikum and HI ! haa .. rakan rakan hakak2 sekalian .. ni nak perkenalkan orang kat atas ni .. Nama penuh dia ... teka-teka ,, tak perlu teka lah ... u olls pun malas nak teka kan , bukan penting mana pun biak pi lah nama dia apa pun kan ... Ok na...

Post has attachment
Hijab Tutorial : Bawal satin by Aina Zairee
Assalamualaikum  Hello , so this is how to wear a bawal satin very simple and easy tutorial . very very simple haha                              

Post has attachment
Etude House colour in liquid lips
Hello there. So for today I want to review about color in liquid lips from etude house , im very excited to show you guys ! :) . The packaging is really cute , that why I want to buy them . Actually this is my FIRST TIME I buy makeup at Etude House . LOL xD...

Post has attachment
Maybelline Malaysia
Hola ! hari ni aina buat cuti sendiri sebab penat *alasan . Hari ahad semalam baru balik daripada kem perkhefom 3 hari 2 malam , sooooo tired ok bye and !!! petang tadi Aina ade pergi watsons , actually nak cari lip balm sebab bibir Aina merekah agak teruk ...

Post has attachment
DIY CHARM : Air dry clay review
Assalamualaikum , korang tahu tak apa itu AIR DRY CLAY ?? ianya adalah sejenis clay yang boleh dibentuk (of course la -,.-) dan yang bestnya dia boleh jadi keras macam charm , Air dry clay ni sama je macam polymer clay cume textxure dia lain , air dry clay ...

Post has attachment
MY INSTASHOP
Assalamualaikum  Sudah lama tak update blog atas alasan yang tidak munasabah iaitu sebab tak tau nak update apa -,- Act. aina ada buat logo untuk instashop aina , nak buat profile katanya .. haha Ini adalah first logo yang aina create .yes ! nampak simple s...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded