Profile cover photo
Profile photo
harraz aryan
About
Posts

Post has attachment
SET KESUBURAN SHAKLEE..
Assalamualaikum dan selamat ptg.. eh rasa mcm banyak hari da xupdate blog..bz sket minggu lepas..bz ape?bio la rahsia..hehehe ptg nie rase mcm semangat berkobar2 nak share ttg SET SUBUR SHAKLEE.. bukan apa yaya nak sangat tolong mommy2 yg kat luar sana yang...
SET KESUBURAN SHAKLEE..
SET KESUBURAN SHAKLEE..
eddyayaharraz.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
VIVIX SHAKLEE
Vivix™
adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan
polifenol.  Mengandungi
campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah
dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik....
VIVIX SHAKLEE
VIVIX SHAKLEE
eddyayaharraz.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kebaikan Vitamin C Sustained Release 500mg dari Shaklee
Apa perbezaan Vitamin C Shaklee dengan keluaran produk lain..... 1. Setiap tablet vitamin c mengandungi 7.5 hidangan sebiji buah termasuk kulitnya... 2. Ujian Klinikal membuktikan Vitamin C di dalam 2 tablet Vitamin Shaklee ( didalam jurang masa 5 jam) mamp...
Add a comment...

Post has attachment
MEALSHAKE BESTTTTTT
KENAPA MEALSHAKE BESTTTTTT? Apa yang BEST SANGAT pasal mealshake shaklee? banyakkkkkkkkk sebenarnya khasiat mealshake shaklee untuk anak-anak. Al maklumlah, anak-anak zaman sekarang ni kebanyakkannya duduk kat nursery dan dah masuk taska dari kecil lagi. Ja...
MEALSHAKE BESTTTTTT
MEALSHAKE BESTTTTTT
eddyayaharraz.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
B COMPLEX..TERBAIKKKK
Assalamualaikum.. waaaaa 2 ari xhupdate blog..al-maklum la kat kelantan cuti jumaat sabtu,so kalo da cuti mmg xsesenang mcm ari keje la..boboiboy sy tu mana bleh berenggang kalo nmpak sy ada..mmg bertempek la keje dye..hehehe lgpon line kat umah xberape nk ...
B COMPLEX..TERBAIKKKK
B COMPLEX..TERBAIKKKK
eddyayaharraz.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
SET KURUS SHAKLEE
Assalamualaikum dan selamat petang.. ptg nie rase baik hati plak nk share set kurus slim melim shaklee kat silent reader blog yaya nie..hehehe Semua orang nak bentuk badan yang kurus secara sihat. Ini adalah sebab bukan saja senang nak cari baju, malah sena...
SET KURUS SHAKLEE
SET KURUS SHAKLEE
eddyayaharraz.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
KEHEBATAN ESP SHAKLEE..JOM TERJAH
Esp adalah makanan nutrisi. Ia adalah protein soya yang berkuliti tinggi yang diproses dengan suhu rendah bagi menjaga kualiti protin dalam kacang soya. 1 tin ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran seper...
KEHEBATAN ESP SHAKLEE..JOM TERJAH
KEHEBATAN ESP SHAKLEE..JOM TERJAH
eddyayaharraz.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
CAROTOMAX SHAKLEE
Kenapa dikatakan Carotomax Shaklee mampu mengurangkan power bagi mereka yang rabun? Sebab Carotomax Shaklee merupakan  ^anti oksida yang kuat ^menjaga kesihatan secara kesuluruhan ^Meningkatkan penglihatan pada waktu malam dan kesihatan mata.. Carotomax Sha...
CAROTOMAX SHAKLEE
CAROTOMAX SHAKLEE
eddyayaharraz.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
SET HANTARAN DAN OFFER MENARIK
Assalamualaikum dan selamat pagi.. Memandangkan sekarang dah masuk bulan 'ramai orang kahwin', rasanya masih belum terlambat kot kalau yaya nak share dengan korang tentang barangan yang sesuai lagi bijak untuk dibuat sebagai hantaran. tak kisahlah hantaran ...
SET HANTARAN DAN OFFER MENARIK
SET HANTARAN DAN OFFER MENARIK
eddyayaharraz.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kesihatan Sendi dengan AJHT Shaklee
Sakit sendi nie bukan saje menyerang orang yang dah berumur. Yang muda pun ada, bila berat badan berlebihan. Atau penggunaan sendi yang berlebihan seperti atlet. Bayangkanlah kalau sakit sendi. Nak jalan pun susah, apatah lagi nak buat aktiviti lain. Jom sa...
Kesihatan Sendi dengan AJHT Shaklee
Kesihatan Sendi dengan AJHT Shaklee
eddyayaharraz.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded