Profile cover photo
Profile photo
Atiqah Fuad
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Short Update
Assalamualaikum... After such a long time, and yeahh I'm back. Dear blog, I've been missing you tremendously. Susah sebenarnya nak curi curi masa berblogging ni. But I did it. Yeayy! Semester 5, Tahun 3. Makin susah. Yelah, manade hidup makin senang. Makin ...

Post has attachment

Post has attachment
Restart :)
Assalamualaikum... It's been a very long time since the last time I wrote here. Haha! Too many things happened unexpectedly during my inactive period. Taktahu nak start cerita dari mana and macam mana. I'm trying hard to start blogging balik, tapi maybe tak...

Post has attachment

Post has attachment
Resepi : Aiskrim Goreng
Assalamualaikum... First of all, it's not too late kan nak wish Salam Ramadhan Al-Mubarak kepada semua umat Islam seluruh dunia! :) So, bulan bulan puasa ni memang semua orang busy laah cari resepi baru nak masak untuk berbuka kan ;) Same goes to me! Hahaha...
Resepi : Aiskrim Goreng
Resepi : Aiskrim Goreng
supermiloaddict.blogspot.com

Post has attachment
Bebelan Rindu.
Assalamualaikum... Ya Allah dah lama gilaa tak update. Serious aku rindu nak blogging 😭 Tapi terlampau banyak kekangan yang menghalang. Cewahhh! Hahaha 😜 Nak cerita satu-satu kekangan yang melanda tu kang nanti dah jadi satu entry pulak pasal masalah aku ...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded