Profile cover photo
Profile photo
NEUROMEDICA
4 followers -
Neuromedica 25 years providing modern and high quality health care for our patients - Clinics in: Skopje, Bitola, Tetovo, Kumanovo, Kilkis
Neuromedica 25 years providing modern and high quality health care for our patients - Clinics in: Skopje, Bitola, Tetovo, Kumanovo, Kilkis

4 followers
About
Posts

Post has attachment
НЕУРОМЕДИКА ВИ ПОСАКУВА СРЕЌНИ НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Neuromedica - Reklam korporativ - (albanian version)
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
· Комплетен невролошко-дијагностчки центар опремен со најсовремена медицинска апаратура

· Врвни експерти од областа на неврологијата

· Единствен Центар за епилепсија во регионот

· Специјалистички домашни посети и санитетски транспорт 24/7

· Дијагностички испитувања:

- ЕЕГ

- ЕМГ

- Магнетна резонанца

- Компјутерска томографијаТим на доктори:

Проф. Д-р Методи Чепреганов – невропсихијатар и епилептолог

Проф. Д-р Миодраг Врчаковски – неврорадиолог

Спец. Д-р Марија Милановска – невролог
Add a comment...

Post has attachment
- преглед на бебе со ехо дијагностика за стабилитет на колковите

- преглед кај деца од претшколска возраст (рамни стапала, криви стапала)

- деформитети на р'бетен столб (сколиози, кифози)

- дегенеративни промени на зглобови (гонартрози, коскартрози)

- интра-артикуларна апликација на хијалуронски препарати

- автологна терапија на зглобни и мускуло-тетивни заболувања и повреди со Ортокин и ПРП - пункции на зглобови

- конзервативен третман на травматски повреди на мускуло-скелетниот систем

‘рбетни дегенеративни заболувања и радикулопатии (цервико-брахијалгии, ишијалгии, спондилози, спондилоартози, дископатии)

конзервативен и оперативен третман на каналикуларни синдроми

- спортски повреди - детекција и лекување

- воспалителни мекоткивни инфекции (флегмони, апсцеси)

- хируршко отстранување на мекоткивни туморски формации (липоми, атероми)

- оперативно лекување на враснат нокт

- детекција на остеопороза со DXA-дијагностика

- ординирање на ортопедски помагала и нивна апликација

- малигнитети на локомоторен систем (детекција со софистицирани дијагностички процедури МР и КТ)

- специјалистичка домашна посета

Ортопеди:

Проф. Д-р Ѓорѓе Зафироски

Спец. Д-р Александра Димова
Add a comment...

Post has attachment
ЕСТЕТСКА ХИРУРГИЈА:

· Естетска хирургија на уши

· Естетска хирургија на очни капаци

· Лифтинг на лице

· Естетска хирургија на нос

· Естетска хирургија на дојки

· Гинекомастија

· Естетска хирургија на стомак

· Дермолипектомија на сите регии

· Третман на брчки (Ботокс и филери)

· Зголемување на усниПЛАСТИЧНА ХИРУРГИЈА:· Окулопластична хирургија (птоза за очен капак, ентропион, ектропион, тумори на очни капаци)

· Вродени деформитети на лице и врат

· Вродени деформитети на шака, горни и долни екстремитети

· Парализа на фацијален нерв

· Хирургија на шака и стапало

· Хирургија на тетиви на шака, стапало и Ахилова тетива.

· Хирургија на лузни, контрактури и тетоважи

· Третман на рани, изгореници и смрзнатини

· Дијабетично стапало

· Мекоткивни инфекции

· Цисти и синуси

· Бенигни и малигни кожни тумори

· Бенигни и малигни мекоткивни тумори

· Бенигни и малигни тумори на дојки, усни ушна школка

· Бекерова циста

· Тумори на паротидна жлезда

· Дипитренова контрактура

· Тунел карпал синдром

· Пилонидални цисти и синуси

· Хирургија на надворешни полови органи

· Имплантација на медикаменти

· Хернии
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded