Profile cover photo
Profile photo
Ana Mizuki
11 followers
11 followers
About
Ana's posts

Post has attachment
**
assalamualaikum u ollss.     dah lama kan DK tak update blog. dah bersarang dah pun blog DK ni. hehe. dah masuk 10 bulan DK bekerja sebagai seorang stafnurse. banyak pengalaman suka- duka yang DK tempuhi. Alhamdulillah, sepanjang hari DK bekerja, jarang sek...

Post has attachment
surat cinta untuk suami
dear my future imam :) assalamualaikum, warkah ini buat awak yang berada jauh di masa hadapan saya. meskipun kita tak tahu sama ada kita pernah berjumpa atau tidak, dekat atau jauh, dan kenal atau tidak, saya nak awak tahu, hati saya ini akan saya serah sep...

Post has attachment
kadangkala perlu untuk kita menangis
 kadangkala, kita tak perlu menahan kesedihan kita. kita tak perlu ego semata- mata ingin menunjuk diri kita kuat. kita tak perlu menyembunyikan kesedihan kita. kita tak perlu berfikir bahawa menangis itu satu kelemahan, menangis itu cengeng, menangis itu b...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
untuk para jururawat dan jururawat pelatih :)

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded