Profile cover photo
Profile photo
ab bouvy
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Ik heb begrip voor het commentaar van Jean Marie Dedecker en denk dat hier dingen worden benoemd waar de zgn. 'deskundigen' nog lang niet an toe zijn. Inderdaad, de in Europees verband uitgevente zgn.'mensenrechten' en andere fraaie slogans komen in de eerste plaats op het bordje van politie, onderwijzers, ziekenhuis personeel en cipiers terecht. De logica van Dedecker doet mij enigszins aan die van Johan Cruyff denken. Ze komen allebei uit de 'sport', daar komt hun op ervaring gebaseerde visie vandaan. Misschien iets voor een universiteit om deze these nader uit te werken en wij meer van deze op prestatie gebaseerde visie kunnen profiteren.
Add a comment...

Post has attachment
Ben totaal niet onder de indruk van het betoog van deze Ooms. Deze hele Syrische landverhuizing hebben we toch vooral te danken aan 'de politiek' en spijkerharde criminelen, die er een financieel belang bij hebben dat zoveel mogelijk 'vluchtelingen' hun kans wagen en denken hier een bestaan op te kunnen bouwen.
Add a comment...

Post has attachment
Het is natuurlijk wel zo dat het vluchtelingenprobleem het produkt is van politieke machinaties. Door wie of wat is de oorlog in Syrié nu eigenlijk ontstaan. In 2011 was er nog niets aan de hand, een jaar later sloeg de vlam in de pan en begon men, o.a. de Nederlandse minister van Buitenlandse zaken, het aftreden van de Syrische president Assad te eisen. ondertussen houdt het Europese parlement zich onledig met het kapittellen van o.a. Arabische landen en Israel vanwege het schenden van de Mensenrechten terwijl men zelf bezig is om door acties van geheime diensten en wapenleveranties zich met de strijd in Syrié te bemoeien en wordt een Haagse ambtenaar van Turkse komaf uit haar functie ontheven nadat zij via twitter haar vermoeden m.b.t. de buitenlandse steun aan ISIS heeft uitgesproken. Dan telt de 'vrijheid' van meningsuiting plotseling niet meer, terwijl nu de gehele pers op de achterste benen staat omdat de Turkse president niet blijkbaar niet beledigt mag worden. Het is meten met twee standaarden waarbij het toch vooral de 'politiek' is die zich hiervan bewust moet zijn. Steek de hand eens in eigen boezem zou ik zo zeggen.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded