Profile cover photo
Profile photo
Sue Hamzahah
34 followers
34 followers
About
Sue's posts

Post has attachment
Pra Bufday yang ke 23....
Yeahhhh.... dup... dap... dup... dap... counting hours untuk hari ulang tahun Sue yang ke 23..... ulang tahun yang ke 23 dalam ramadhan yang ke 22... syukur alhamdulillah....

Post has attachment
Oh Lelaki....... !!!!
Assalamualaikum.... Sue dapat request untuk tulis pasal lelaki dari salah seorang pembaca blog ni.... Jadi, entri kali ini Sue nak crita sikit pasal lelaki..... nak mula dari mana ya..... ?? Untuk pengetahuan korang, 85 peratus kawan Sue adalah lelaki dan s...

Post has attachment
WELCOME BACK TO ME !
Assalamualaikum..... sekarang kita dalam bulan puasa dah....  tak sangka cepatnya masa berlalu..... ramadhan yang ke 23 buat aku...... alhamdulillah... dah 23 tahun aku bernafas kat bumi ni... terima kasaih YA ALLAH....  emmm... lama sangat kan Sue dah tak ...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded